Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ "ΧΟΥΝΤΑ" ΣΑΜΑΡA ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΤ!

Nils
"Χολή" εκτόξευσε πάλι, αυτή την φορά για το «λουκέτο» στην ΕΡΤ, κατά του Α.Σαμαρά ο Επίτροπος Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Συμβουλίου της Ευρώπης ο Νιλς Μούιζνιεκς.
Καταδεικνύοντας ότι η χώρα είναι μειωμένης κυριαρχίας από την στιγμή που ο κάθε Μούιζνιεκς, ως "Συμβούλιο της Ευρώπης" μπορεί να παρεμβαίνει με τον τρόπο αυτό και να "φωτογραφίζει" ως "χούντα" τον ίδιο τον πρωθυπουργό Α.Σαμαρά.
Συγκεκριμένα δήλωσε:
"Η αιφνίδια απόφαση του Ελληνα πρωθυπουργού να κλείσει την δημόσια τηλεόραση της ΕΡΤ είναι ένα απερίσκεπτο βήμα. Καταργώντας ακόμη και προσωρινά τα δημόσια μέσα ενημέρωσης, η Ελλάδα περιορίζει τον πλουραλισμό των ΜΜΕ, την ελευθερία έκφρασης και το δικαίωμα στην πληροφόρηση, και δίνει βαρύ πλήγμα σε ένα βασικό πυλώνα της δημοκρατίας"..
Παράλληλα, ο Επίτροπος αναφέρθηκε και στις συνέπειες που έχει στην κοινωνία αυτή η ενέργεια. "Η απόφαση στέλνει ένα παγερό μήνυμα στα μέσα ενημέρωσης και αναμοχλεύει την ένταση σε μια χώρα που ήδη υποφέρει από μια σοβαρή οικονομική και κοινωνική κρίση", είπε χαρακτηριστικά και έκανε έκκληση στην κυβέρνηση να ανακαλέσει την απόφαση και να σταματήσει να ενεργεί με τρόπο "που περιορίζει απαράδεκτα την ελευθερία των δημόσιων ΜΜΕ".
Ανεξάρτητα αν ο Α.Σαμαράς χειρίστηκε άθλια και εθνικά επιζήμια την υπόθεση της ΕΡΤ, κανείς εκτός Ελλάδος δεν μπορεί να μιλά έτσι για ένα ζήτημα καθαρά εσωτερικής πολιτικής.
Πρόσφατα ο Λεττονός Ν.Μουίζνιεκς είχε περιγράψει ως "ρατσιστές" και πολέμιους των ανθρωπίνων δικαιωμάτων" πάλι τον Α.Σαμαρά και τον υπουργό Δημόσιας Τάξης Ν.Δένδια επειδή τόλμησε ο πρώτος να μιλήσει τον Νοέμβριο 2012 για «ανακατάληψη των κέντρων των πόλεων που έχουν καταληφθεί από μετανάστες» και «έχουν παραδοθεί στις παράνομες δραστηριότητές τους»!
Την ίδια μεταχείριση επιφυλάσσει ε συνεχεία και στον υπουργό Δημόσιας Τάξης Ν. Δένδια, ο οποίος είχε το "θράσος" να πει τρεις μήνες νωρίτερα από τον Α.Σαμαρά ότι "εξαιτίας της παράνομης μετανάστευσης η χώρα χάνεται... Πρόκειται για βόμβα στα θεμέλια της κοινωνίας»!
Καλά να πάθουν αφού του επιτρέπουν να τους συμπεριφέρεται έτσι...
Eίχε άδικο μετά ο γ.γ. του Λαϊκού Συνδεσμου Ν.Μιχαλολιάκος που ανέκραξε "Στο διάολο ο κάθε Μούιζνιεκς";
defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου