Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΟΠΑΠ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν και φέτος οι εκδηλώσεις των επιμορφωτικών προγραμμάτων του Δ.Ο.Π.Α.Π. αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις σε όσους παρευρέθηκαν!
Τα παιδικά έργα που παρουσιάστηκαν στην έκθεση «Εικαστικής αγωγής» έδωσαν την ευκαιρία στους επισκέπτες της Έκθεσης να θαυμάσουν τη φαντασία των μικρών καλλιτεχνών αλλά και να προβληματιστούν με τον τρόπο έκφρασης τους!

Εξίσου αξιόλογα και ενδιαφέροντα ήταν και τα έργα του επιμορφωτικού προγράμματος «Ζωγραφική ενηλίκων» του Δ.Ο.Π.Α.Π., αφού προκάλεσαν πλήθος θετικών σχολίων καθώς και τον θαυμασμό σε όσους τίμησαν με την παρουσία τους την Έκθεση!
Με την δημιουργικότητα και την αισθητική τους εντυπωσίασαν και οι καλλιτέχνες-απόφοιτοι του επιμορφωτικού προγράμματος «Κατασκευή Κοσμήματος» οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να εκθέσουν χειροποίητα κοσμήματα- έργα βασισμένα στις γνώσεις που τους άφησε η χρονιά που πέρασε!
Με μεγάλη επιτυχία έληξε και η εκδήλωση  των επιδείξεων των μουσικοκινητικών και αθλητικών δραστηριοτήτων του Δ.Ο.Π.Α.Π. όπου μικροί και μεγάλοι συμμετέχοντες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και γέμισαν το χώρο του κλειστού γυμναστήριου «Αντώνης Τρίτσης» με θετική ενέργεια. 
Εμείς απλά θέλουμε να  τους ευχαριστήσουμε όλους, μικρούς  και μεγάλους   και να τους θυμίσουμε ότι τους περιμένουμε και τη  νέα χρονιά όπως και όλους όσους επιθυμούν να  συμμετέχουν  στα επιμορφωτικά προγράμματα του Δ.Ο.Π.Α.Π.!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου