Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΠΑΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΑΣΤΙΚΕΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ



EΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ 

Στα πλαίσια του εορτασμού της παγκόσμιας ημέρας περιβάλλοντος ο ΣΠΑΥ σε συνεργασία με την FEDENATUR, διοργάνωσε ημερίδα, με θέμα «πρόκληση και ευκαιρία για τις περιαστικές φυσικές περιοχές», η οποία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013, στο Δημαρχείο Ηλιούπολης.


Το Τοπικό Συμβούλιο Χολαργού, εκπροσωπήθηκε από την κ. Χριστοδουλοπούλου Βούλα, υπεύθυνη του τομέα περιβάλλοντος της Δημοτικής Κοινότητας. 

Την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013 διοργανώθηκε, ξενάγηση  από μέλη της Fedenatur και ιστορική αναδρομή, του  δασικού ιστού  του Υμηττού (πηγές Ιλισσού). Η ξενάγηση πραγματοποιήθηκε από εθελοντές της Δασοπροστασίας Παπάγου-Χολαργού ΔΑ.ΠΑ.ΧΟ.
Την Δημοτική Κοινότητα Χολαργού εκπροσώπησε η κ. Χριστοδουλοπούλου Βούλα, υπεύθυνη του τομέα περιβάλλοντος της Δημοτικής Κοινότητας και εθελόντρια της ΔΑ.ΠΑ.ΧΟ.

Την Κυριακή 9 Ιουνίου 2013, στην εκδήλωση για την «Ημέρα Συλλόγων» που διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, η κ. Χριστοδουλοπούλου Βούλα εκτός της ιδιότητας της ως μέλους της ΔΑ.ΠΑ.ΧΟ. εκπροσώπησε το Τοπικό Συμβούλιο Χολαργού, ως υπεύθυνη του τομέα περιβάλλοντος της Δημοτικής Κοινότητας, στο περίπτερο της Εθελοντικής Δασοπροστασίας Παπάγου-Χολαργού.

                                                             Για το Τοπικό Συμβούλιο
                                                                      Ο Πρόεδρος
         Νίκος Αποστολόπουλος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου