Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ: Ο,ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΤ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!


panepistimio-patra
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΣΧΟΛΕΙΑ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ-ΤΕΙ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ
Το σοκ που προκάλεσε ο Σαμαράς με το λουκέτο στην ΕΡΤ (έστω κι αν διατείνεται ότι θα είναι προσωρινό για να γίνει η... υγιής ΕΡΤ), είναι η αρχή μιας χειρουργικής επέμβασης-σοκ που θα κάνει σε όλο το φάσμα του δημόσιου τομέα.

Νοσοκομεία: Ήδη κλείνουν καρδιοχειρουργικές μονάδες και συγχωνεύονται σε άλλα νοσοκομεία. Οι ασθενείς οδηγούνται στον αργό ή απότομο θάνατο, μια και οι συγχωνευμένες μονάδες είναι αδύνατον να μπορέσουν να εξυπηρετήσουν τον κόσμο. Συνεπώς οι κυβερνώντες λένε στους ασθενείς: «Ή βολέψου με ό,τι σου δίνουμε ή άντε πνίξου».

Πανεπιστήμια-ΤΕΙ-Σχολεία: Οι καθηγητές που θέλησαν να απεργήσουν στην περίοδο των Πανελλήνιων εξετάσεων, αλλά οι γονείς δεν στάθηκαν στο πλευρό τους, είχαν δίκιο. Τι θα κάνει λοιπόν ο Σαμαράς; Θα κλείσει δεκάδες σχολεία και θα τα συγχωνεύσει με άλλα. Πάνω από 10.000 εκπαιδευτικοί θα βρεθούν από την μια μέρα στην άλλη στην ανεργία! Το ίδιο θα ισχύσει και με τα Πανεπιστήμια μέσω του σχεδίου «Αθηνά».

Στρατιωτικές μονάδες: Το Α' και Β' Σώμα Στρατού βάζουν λουκέτο. Και άλλες μονάδες όμως θα βάλουν λουκέτο σταδιακά, με τις ένοπλες δυνάμεις να καθίστανται κυριολεκτικά ανάπηρες.
Κυρίες και κύριοι ετοιμαστείτε για τα χειρότερα. Είναι μπροστά μας, με τον Σαμαρά να πετσοκόβει το Δημόσιο όπως ο δήμιος το κεφάλι!
Σημ. Η ανεργία είναι σχεδόν βέβαιον ότι θα εκτοξευτεί σε ποσοστά πάνω από το 30% αλλά ο Σαμαράς θα συνεχίσει να πιπιλάει το γνωστό ποίημα των τοκογλύφων: «Έρχεται η ανάπτυξη». Και βεβαίως τα γκάλοπ που τον βγάζουν καταλληλότερο Πρωθυπουργό θα συνεχίσουν να ξεπετάγονται σαν τα κεφάλια της Λερναίας Ύδρας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου