Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΗΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΑΞΙΜ ΓΙΑ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟ ΝΑΟ!

taxim2
ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ!
ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΖΑΜΙΑ ΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΜΑΣ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Νίκου Χειλαδάκη, η τουρκική εφημερίδα Hürriyet, (5/6) αποκάλυψε ότι ο Ερντογάν, σε ομιλία που έκανε την Δευτέρα λίγο πριν φύγει από την Τουρκία για την περιοδεία του στην βόρειο Αφρική στο άνοιγμα των οθωμανικών αρχείων, ανέφερε ότι ένας από τους κύριους λόγους που επιμένει να αναγείρει μεγάλο μουσουλμανικό τέμενος στην πλατεία Ταξίμ είναι να εξαφανίσει την ελληνορθόδοξη εκκλησία η οποία εμφανίζεται μεγαλοπρεπής στους επισκέπτες ενώ τα δυο καμπαναριά της δίνουν μια άλλη όψη στην περιοχή.
Ο Τούρκος Πρωθυπουργός, όπως καταγγέλλει η ελληνοκύπρια ευρωβουλευτής Ελένη Θεοχάρους ανεγείρει στα κατεχόμενα της Κύπρου τζαμιά, το ένα μετά το άλλο. Καταγγέλθηκε δηλαδή ο Ερντογάν ότι επιχειρεί βιαίως τον εξισλαμισμό της Κύπρου, την οποία κατέλαβε βιαίως ο Αττίλας.
Εδώ στην Ελλάδα όχι μόνο δεν ιδρώνει το αυτί του Σαμαρά για τα όσα εκληματικά πράττει ο Ερντογάν αλλά προχωράει ακάθεκτος στη δημιουργία μουσουλμανικού τεμένους στην Αθήνα. Γι΄ αυτό τα γκάλοπ τον βγάζουν ως καταλληλότερο Πρωθυπουργό στη χώρα μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου