Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗ ΣΥΜΦΟΡΑ! ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ!

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΩ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΥΝΘΕΤΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ!
Πρόταση νόμου που κατοχυρώνει το δικαίωμα και των ομόφυλων ζευγαριών στη σύναψη Συμφώνου Ελεύθερης Συμβίωσης και που εξομοιώνει το θεσμικό πλαίσιο του τελευταίου με εκείνο του πολιτικού γάμου, κατέθεσε σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ.Στην αιτιολογική έκθεση της πρότασης νόμου, ο ΣΥΡΙΖΑ υπενθυμίζει πως “η σύναψη γάμου ή συμφώνου συμβίωσης στη χώρα μας, νοείται και επιτρέπεται μόνο μεταξύ ετερόφυλων ζευγαριών. Ως αποτέλεσμα, ένας σημαντικός αριθμός προσώπων αποκλείεται στην Ελλάδα από την άσκηση του συνταγματικώς κατοχυρωμένου δικαιώματος στην ιδιωτική και οικογενειακή ζωή, λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού ή της ταυτότητας φύλου”.
Στις αρχές του μήνα το Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων έδωσε το “πράσινο φως” στο δικαίωμα των ομόφυλων ζευγαριών στην Ελλάδα να συνάπτουν σύμφωνο συμβίωσης, με τελεσίδικη απόφασή του που ελήφθη κατά πλειοψηφία και με την οποία καταδικάσθηκε η Ελλάδα για παραβίαση του δικαιώματος σεβασμού στην οικογενειακή ζωή και των διακρίσεων.

Το Δικαστήριο επισήμανε στην απόφασή του ότι ανάμεσα στις 19 χώρες-μέλη που έχουν αναγνωρίσει μια "αστική ένωση" πέραν του γάμου μόνο η Λιθουανία και η Ελλάδα έχουν εισαγάγει διακρίσεις κατά των ομοφυλοφίλων αποκλείοντας από την ένωση αυτή τα άτομα του ιδίου φύλου.


Newsroom Enet

2 σχόλια:

  1. ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ! ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΨΗΦΟΥΣ! ΕΙΣΤΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΜΑΚΑΡΙΤΕΣ!

    ΤΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΤΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ! ΑΛΛΙΩΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ ΠΑΡΤΕ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

    Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχουμε και λέμε για τους μακαρίτες του ΣΥΡΙΖΑ... που πλέον προκαλούν πολύ γέλιο. Έχουν πολύ δρόμο ακόμα βέβαια να ξεπεράσουν στην γελοιότητα τους Σαμαρά, Βενιζέλο, Άδωνη, Βορίδη, Δένδια (ο καραφλός γύπας) και τους λοιπούς της "εγκληματικής" οργάνωσης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ Α.Ε. Ας δούμε τις βλακείες του ΣΥΡΙΖΑ...

    Δεν άφησε να γίνει το γήπεδο του ΠΑΟ στον Βοτανικό!

    Δεν θέλει μαζί με το ΚΚΕ να γίνει το γήπεδο της ΑΕΚ στην Νέα Φιλαδέλφεια λόγω του ονομάτος ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ!

    Ζητάει να μην πάει η Εθνική Ελλάδος στο Μουντιάλ της Βραζιλίας λόγω... ότι οι φίλαθλοι της Εθνικής Ελλάδος χαιρετούσαν... ναζιστικά και φορούσαν περικεφαλαία και τους χαρακτήρισαν... Χρυσαυγίτες με... περικεφαλαία! Είπαν και άλλα κουφά οι Συριζαίοι που προκαλούσαν πολύ γέλιο! Άλλωστε οι Συριζαίοι φορούν για πολλά χρόνια περικεφαλαίες με σήμα την βλακεία, την προδοσία, τον ανθελληνισμό!

    Είναι υπέρ του γάμου των ομοφυλοφίλων!

    Είναι υπέρ του τζαμιού στον Βοτανικό και να χτιστούν τζαμιά σε όλη την Ελλάδα!

    Μετά λέει ότι για όλα φταίει η... Χρυσή Αυγή!

    Εγώ συνιστώ σε όλους του ΣΥΡΙΖΑ να τους κοιτάξει γιατρός και τους ρίξει κανένα ηλεκτροσόκ μπας και συνέλθουν. Πάντως αν θέλετε Συριζαίοι να μας κάνετε να γελάμε και μην σας ψηφίζει κανένας συνεχίστε άφοβα. Εμείς είμαστε εδώ για να σας θάβουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή