Τρίτη 27 Μαΐου 2014

ΤΙ ΣΥΝΕΒH ΣΤΟ ΧΟΛΑΡΓΟ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ
Όταν υπάρχουν επώνυμα άρθρα τα δημοσιεύουμε έστω και αν δεν συμφωνούμε με το περιεχόμενό τους. Η δημοκρατία αυτό είναι: να λες ελεύθερα την άποψή σου.

Από τον Αντώνη Μ. 
Είναι τόσο μεγάλη η διαφθορά και η διαπλοκή στη τοπική αυτοδιοίκηση σε ολόκληρη την Ελλάδα, που κανένα σοβαρό πολιτικό συμπέρασμα δεν μπορεί να εξαχθεί .
Φάνηκε ότι ο κόσμος κινείται φοβικά και έτσι ψήφισε καθεστωτικά για τους περισσότερους δήμους της χώρας.Έκανε την ανατροπή με τη Δούρου την οποία πριμοδότησαν οι σοβαροί και σκεπτόμενοι πολιτικά άνθρωποι, κυρίως από την Χρυσή Αυγή (ξέρω ανθρώπους που ψήφισαν για παράδειγμα σύριζα για εκλογές περιφέρειας και σε μερικά δευτερόλεπτα στο διπλανό παραβάν ψήφιζαν χρυσή αυγή) για να μην βγεί ο καθεστωτικός Σγουρός ο οποίος δεν έκανε και τίποτα. 
Να το θυμάται αυτό ο σύριζα και να μην το ξεχάσει για το πώς ψήφισαν οι "κακοί φασίστες νεοναζιστές χιτλερικοί της χρυσής αυγής που όλοι βρίζουν".
Εκτός από άλλους, το ίδο κάναμε και εμείς άλλωστε.
Πλέον, όσο εύκολα μπορούμε σε μια τριπλή εκλογή να ψηφίσουμε τρία διαφορετικά πράγματα, άλλο τόσο εύκολα μπορούμε να ψηφίσουμε οτιδήποτε αρκεί να μας ταιριάζει.
Αυτό βέβαια, εμείς που δεν ανήκουμε σε κανένα κόμμα, δεν είμαστε κανενός τα κομματόσκυλα και είμαστε και σφόδρα αντιμνημονιακοί. 


Φαίνεται ότι στο Χολαργό και στον Παπάγο, οι σφόδρα αντιμνημονιακοί ψηφοφόροι του Ζήκα δηλαδή του σύριζα, ψήφισαν Δούρου για περιφέρεια Αττικής αλλά μεγάλο μέρος δεν μπόρεσε να ξεφύγει από τις αγκυλώσεις του και έτσι ψήφισε Αποστολόπουλο που έχει συλλέξει εκπροσώπους από τη 
Μητσοτακική ΝΔ μέχρι ΠΑΣΟΚ ελιάς και Ποταμιού, αλλά και ΣΥΡΙΖΑ καθώς και ΔΗΜΑΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ του Δασκαλόπουλου ο οποίος έγινε ένα με τον Ξύδη σε έναν εναγκαλισμό της Δημαροαριστεράς και του βαθέως πυρήνα της δεξιάς! 
Αυτό συνέβη στο Χολαργό και δικαιολογεί πλήρως το 62% του νέου δημάρχου. 
Λεκάνη απορροής των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας, του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ και που όπως ένας σχολιαστής γράφει και πολύ σωστά τα γράφει, του ΠΑΣΟΚΟΣΥΡΙΖΑ διότι ο σύριζα πάνω από 6-7% δεν είχε ποτέ αλλά είχε απ'όταν εισέρρευσαν οι συνδικαλιστές του, τα μέλη της τοπικής και ο κάθε πικραμένος πασοκτζής . 
Γενικά , ο κόσμος έδωσε μήνυμα "εξ απαλών ονύχων" στη κυβέρνηση , μήνυμα στο ΣΥΡΙΖΑ και μήνυμα στη χρυσή αυγή.
Στην τελευταία, που ήταν και ένας από τους δύο νικητές των εκλογών, ο κόσμος της είπε το εξής : "Εμείς σας ψηφίζουμε, εσείς εξωτερικεύστε την εσωστρέφεια που είχατε τόσα χρόνια" 
Αν μάλιστα η προφυλάκιση των στελεχών γίνει αποφυλάκιση κατόπιν αθώωσης ή απαλλαγής τους,τότε βλέπω τη Χρυσή Αυγή να αυξάνει περισσότερο τα ποσοστά της μέσα στα επόμενα χρόνια. 

2 σχόλια:

  1. Ξέρουμε τι σημαίνει άραγε εσωστρέφεια; Είναι εσωστρέφεια η παρουσία της ΧΑ στον Αγ. Παντελεήμωνα; Είναι εσωστρέφεια ο τραμπουκισμός και οι βιαιοπραγίες εναντίων μεταναστών, αριστερών, ομοφυλόφυλων και γενικώς οποιουδήποτε δεν συμφωνεί μαζί μας; (ξέρω-ξέρω αυτό είναι προπαγάνδα της άρχουσας τάξης οι δικογραφίες είναι στημένες το είπε και ο Μπαλτάκος κλπ). Είναι εσωστρέφεια η δολοφονία του Παύλου Φύσσα; (ξέρω, ξέρω, ο δολοφόνος δεν είχε σχέση με την ΧΑ) Είναι εσωστρέφεια οι δράσεις σε σχολεία; Είναι εσωστρέφεια η διανομή τροφίμων μόνο για Έλληνες; Είναι ή τράπεζα αίματος μόνο για Έλληνες; Είναι εσωστρέφεια η πανταχού παρουσα ΧΑ σε καθεστωτικά και μη κανάλια, εκπομπές, ραδιόφωνα, εφημερίδες; Άντε γιατί θα ξεχάσουμε και τα Ελληνικά μας. Και αν ένα κείμενο με υπογραφή Αντώνης Μ. θεωρείται επώνυμο υπογράφω επώνυμα και εγώ σαν Γιάννης Λ. και σας καληνυχτώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καμία σχέση δεν έχουν όσα είπες με την εσωστρέφεια της Χρυσής αυγής.
    Δεν έκανες καμία αναφορά για την δολοφονία των δύο χρυσαυγιτών που μάλλον το θεωρείς εξωστρέφεια !
    Αυτά που λες είναι μια καραμέλα που την λένε τα κανάλια όλο το Χειμώνα και μας έχουν πρήξει τα @@ μας και όχι μόνο τα δικά μας αλλά και 110384 επιπλέον ατόμων που ψήφισαν Χ.Α. σε σχέση με το 2012.
    Όταν αναφέρομαι σε εσωστρέφεια , αναφέρομαι σε ένα κόμμα που έλλειπε και λείπει η δυναμική των δημοσίων σχέσεων ή η εύκολη αποδοχή συμβουλών για παράδειγμα και όχι ο κατάλογος που μας είπες για να πείσεις και εσύ για το πόσο κακοί είναι !
    Όλα αυτά που λες για παράδειγμα θα μπορούσαν να αναφέρονται και στο ΚΚΕ από την αντίθετη ,εξαιρώ τη δολοφονία Φύσσα η οποία είναι ύποπτη οριζοντίως και καθέτως.
    Υπόγραψε και σαν Γιώργος Ν και όπως θέλεις , η υπογραφή δεν σημαίνει τίποτα μπροστά στην πραγματικότητα και στην αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή