Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ!

ΕΒΑΛΑΝ ΛΟΥΚΕΤΟ  ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ...ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ -ΠΛΑΣΤΗ- ΥΨΗΛΗ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ!
Το έχουμε πει πολλές φορές ότι πρόκειται περί ...καθικίων! Κάτω από την κουκούλα τους,  εδώ και δυόμισι χρονάκια συκοφαντούν τους πάντες, εκτός από τον Νικολάου! Τον πρώην δήμαρχο Χολαγού όχι μόνο δεν τον ...άγγιξαν αλλά στόχος τους ήταν να τον ξαναβγάλουν δήμαρχο. Έπαιρναν λοιπόν την λάσπη και...όποιον πάρει ο χάρος. Αφού είχαν εξασφαλίσει ότι δεν θα τους ανακάλυπτε κανείς γιατί είχαν ανοίξει το blog τους σε κάποιο internet cafe' , ως κανονικοί κουκουλοφόροι έβριζαν και συκοφαντούσαν, έχοντας ως στόχο τους να καταλήξουν στις 25 Μαϊου με τον Νικολάου ξανά Δήμαρχο!!! Και αν το πετύχαιναν, θα'βγαιναν μετά να κοκορευτούν: "Εμείς τον ξανακάναμε Δήμαρχο. Εμείς που είμαστε το...πρώτο μέσον στην πόλη"
Έλα όμως που μόλις ξημέρωσε η 26η Μαϊου κατέβασαν ρολά! Αφού την Κυριακή 18 Μαίου απέτυχαν στον αρχικό τους στόχο να μπει ο Νικολάου στον δεύτερο γύρο επιδόθηκαν σε μια νέα προσπάθεια-λάσπης να μην εκλεγεί δήμαρχος ο Αποστολόπουλος. Αφού απέτυχαν και σε αυτή τους την απόπειρα, στις 26 Μαίου έβαλαν λουκέτο (έστω και προσωρινά)! Έριξαν την τελευταία τους λάσπη και κρύφτηκαν στην τρώγλη τους! 
Και ...παραδόξως διατηρούν υψηλή επισκεψιμότητα, καταγράφοντας την θέση στην Greece Flag2,683   Ελλάδα.
Πρόκειται περί της απάτης που ακούει στο όνομα "IP PROXY". Είναι ένα...πρόγραμμα το οποίο δημιουργεί κάθε φορά διαφορετικό internet protocol (ip)! Επειδή δεν τους επισκέπτεται κανείς (τους διαβάζουν 5-10 νοματαίοι) και αυτοί οι ίδιοι που αυτοηδονίζονται με τις συκοφαντίες τους, έχουν το πρόγραμμα στα χέρια τους και μπαίνουν κάθε τόσο στο blog τους. Κάθε επίσκεψή τους ...παραπλανά το σύστημα που "γράφει" κάθε δική τους νέα επίσκεψη από το ίδιο pc ως νέο επισκέπτη!
Το ότι δεν τους βλέπει-διαβάζει κανείς μπορείτε να το διαπιστώσετε από το ίδιο το σύστημα του alexa που ναι μεν τους δίνει 2.683 σειρά κατάταξης αλλά με τα σχετικά γραφήματα-διαγράμματα να είναι όλα  κενά!
ΔΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ SITES-BLOGS ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ BLOG
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΠΑΝΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!
Υποθέτουμε ότι αυτοί οι κουκουλοφόροι είναι οι ίδιοι που έμπαιναν στο blog το δικό μας κατά τη διάρκεια του ζωντνανού  γκάλοπ που είχαμε, και με το πρόγραμμα IP PROXY εμφάνισαν τον Νικολάου να παίρνει ποσοστά 40%!

7 σχόλια:

  1. Ποιον Νικολάου να κοκορευτούν ότι θα ξαναέκαναν Δήμαρχο, ρε Μάκη; Αυτόν που, εδώ και ένα χρόνο τώρα, είχε πουλήσει τις εκλογές, ξεπουλώντας τον ίδιο του τον εαυτό στον Αποστολόπουλο; Δηλαδή, θεωρείς ότι, κρατώντας έστω 2-3 από τα παλιά μεγάλα του στελέχη (π.χ. Παπαναστασίου, Παντελεάκο, Γκοτσόπουλο, Καραμπάση) και κάνοντας σοβαρό προεκλογικό αγώνα, χωρίς ηθελημένα να κατευθύνει στελέχη και ψηφοφόρους μακριά του μέχρι και την τελευταία ημέρα, δεν θα πέρναγε έστω ως δεύτερος στη β' Κυριακή; Τους... κουκουλοφόρους είχε ανάγκη; Προφανώς δεν το πιστεύεις, όπως δεν το πίστευε και δεν το πιστεύει ακόμα ούτε ο Κουγιουμτζόπουλος, ούτε ο Καραμανέας, ούτε ο Δεληγιάννης, ούτε ο ίδιος ο Αποστολόπουλος, ο οποίος εξ αρχής στόχευε να καταγράψει απλώς μια παρουσία και να αποκτήσει σοβαρή υπόσταση εν όψει 2019. Άσε λοιπόν την... απάτη των κουκουλοφόρων και ψάξε και ανάλυσε την απάτη του Νικολάου. Όλα τ' άλλα είναι για να περνάει η ώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μέσο με διαφημιστικά αυτοκόλλητα σε κάθε γειτονιά και σπιθαμή του Χολαργού, σχεδόν 2.000 φίλους στο facebook, καθημερινές αναρτήσεις στο blog και τα social media, καινούργια κείμενα και όχι αντιγραφές και αναδημοσιεύσεις, (σχεδόν) καθημερινή αρνητική διαφήμιση από εσένα (η καλύτερη διαφήμιση δηλαδή), με αμέτρητες αποκαλύψεις που οι υπόλοιποι κιοτέψατε να κάνετε για να μη χάσετε το ξεροκόμματο του Ξύδη και της παρέας του και μόνο αλήθειες, που, όσο κι αν ενοχλούν, κανένας εδώ και 3 χρόνια δεν τόλμησε να αμφισβητήσει, πώς να μην έχει τόσο υψηλή επισκεψιμότητα, ακόμη και τις μέρες που έμενε χωρίς νέα ανάρτηση φίλε μου; Δεν πείθεις ούτε τον ίδιο σου τον εαυτό Ανεξάρτητε & Διπλωματικέ Παρατηρητή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποια επισκεψιμότητα ρε, απατεώνες; Σας αποκαλύψαμε με ντοκουμέντα τι σκαρφίζεστε! Όλη ...απισκεψιμότητά σας απεικονίζεται στο alexa.com: Μια ...λευκή κόλλα χαρτί! Κανείς δεν σας διαβάζει!

      Διαγραφή
    2. Κατ' αρχήν, ηρέμησε, γιατί θα πάθεις τίποτα και μετά δεν θα έχουν οι Χολαργιώτες με τι να γελάνε. Κατά δεύτερον, φαίνεται τελικά πως οι κουκουλοφόροι και το blog τους σου δημιούργησαν ανεπανόρθωτα ψυχωτικά τραύματα. Περαστικά, αν και χλωμό.

      Διαγραφή
  3. Ποια επισκεψιμότητα ρε...απατεωνίσκοι; Αφού σας αποδείξαμε με ντοκουμέντα ότι είναι μηδενική η επισκεψιμότητά σας! Το alexa com σας δείχνει τι επισκεψιμότητα έχετε: λευκή κόλλα! ΜΗΔΕΝ! Μεταξεταστέοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατ' αρχήν, ηρέμησε, γιατί θα πάθεις τίποτα και μετά δεν θα έχουν οι Χολαργιώτες με τι να γελάνε. Κατά δεύτερον, φαίνεται τελικά πως οι κουκουλοφόροι και το blog τους σου δημιούργησαν ανεπανόρθωτα ψυχωτικά τραύματα. Περαστικά, αν και χλωμό.

      Διαγραφή
  4. Η σύγκριση της γνώσης της ελληνικής γραμματικής και του συντακτικού, αλλά και η γενικότερη διαφορά επιπέδου, αποτυπώνεται μέχρι και στα σχόλια του ίδιου σου του blog, Μάκη. Περαστικά, επίσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή