Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

ΕΠΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ BODY BUILDERS ΠΕΘΑΝΑΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ!

Με το συγκεκριμενο ρεπορτάζ ασχολήθηκε πριξν από λίγη ώρα η Τατιάνα Στεφανίδου στο STAR και στην εκπομπή "Μίλα". Ούτε ένας ούτε δύο αλλά 7 body builders πέθαναν μέσα στα τελευταία 2 χρόνια! Άλλοι από καρδιακή ανακοπή (όπως ο Τσομάκας) και άλλη από ραγδαία εξέλιξη καρκίνου. Ο πρόσφατος θάνατος του bodybuilder Κωνσταντίνου Παπαδιόχου το βράδυ Σάββατου 17/5, αποτέλεσε αφορμή για το ρεπορτάζ, όπου μάλιστα τέθηκε το θέμα των σκευασμάτων που λαβάνουν οι αθλητές για να ενισχύουν την μυϊκή τους μάζα-αντοχή τους και τον ρόλο που παίζουν αυτά στην υγεία τους. 

3 σχόλια:

  1. κοντά στο 1000000 είναι οι έλληνες που παίρνουν τέτοια σκευάσματα... εγώ σου λέω 100 ότι πεθαίνουν από διάφορους μη φυσικούς λόγους... σίγουρα δεν είναι από αυτά τα σκευάσματα γιατί από τους υπόλοιπους 9000000 έλληνες περισσότεροι πεθαίνουν από μη φυσικούς θανάτους και μερικοί από αυτούς είναι η παχυσαρκία και η αγυμνασιά γενικά... με ακριβώς το ίδιο σκεπτικό του άρθρου τα διάφορα αυτά σκευάσματα δίνουν περισσότερες πιθανότητες στο να ζήσουν παρά να πεθάνουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. Δεν στοχοποιούν τα σκευάσματα..ΑΛΛΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ.. ;) TA ΦΑΡΜΑΚΑ.. όχι πρωτεινούλες, κρεατινούλες, BCAA, αμινοξέα κτλ.. ;) Ασχολούμαι 12 χρόνια με το Βodybuilding ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να φανταστείς ΤΙ ΑΚΟΥΩ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ..:(

      Διαγραφή