Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

ΚΩΣΤΑΣ ΤΙΓΚΑΣ: "ΔΩΣΑΜΕ ΤΙΤΑΝΙΟ ΑΓΩΝΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ"

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ
       Θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να εκφράσω τις ειλικρινείς μου ευχαριστίες προς όλους τους συνδημότες μας στον Παπάγο και στο Χολαργό, που μας τίμησαν και μας εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους, αλλά και όσους για οποιοδήποτε λόγο επέλεξαν τους άλλους συνδυασμούς.

Επίσης θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στα στελέχη του συνδυασμού μας, στους φίλους και τους συνεργάτες, που μαζί δώσαμε ένα τιτάνιο αγώνα από την αρχή μέχρι το τέλος κόντρα στο σύστημα και το κατεστημένο, με αξιοπρέπεια, ήθος αλλά και εντιμότητα. Και συνεχίζουμε.

Συνεχίζουμε από τη θέση της Αντιπολίτευσης με διάθεση απόλυτα υπεύθυνη, προκειμένου να ασκήσουμε χρήσιμη και αποτελεσματική αντιπολίτευση για το καλό του Δήμου και των Δημοτών. Ελπίζω πως από 1 Σεπ.2014 η αντιπολίτευση θα έχει τη δυνατότητα να είναι πιο εποικοδομητική γιατί πιστεύω ακράδαντα ότι θα υπάρξει διαφάνεια, συνεργασία και αποτελεσματικότητα, που τώρα δυστυχώς απουσιάζουν από το Δήμο μας.


Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας
                                        Επικεφαλής  

«Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης»

15 σχόλια:

  1. ΨΑΞΕ ΓΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΔΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΣΤΑΣΗ ΦΙΛΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνω με τον προλαλησαντα συναδελφο , πρεπει να κανεις ενσταση . Μια τουλαχιστον εδρα ακομη πρεπει να την παρεις. Φιλος και υποστηρικτης δικηγορος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα ειχατε αξιοπορεπεια αν ειχατε ηδη παραιτηθει προκειμενου να αναλαβει ο Κουκης ο οποιος παρα την πληθωρα των ψηφων που εφερε στο συνδυασμο σας μενει εκτος δημοτικου συμβουλιου. Ειναι απαραδεκτο στην ηλικια που βρισκεστε ( χωρις καμια προοπτικη πολιτικης συνεχειας) να καταδικαζετε το νεαρο Κουκη σε πολιτικη αφανεια πενταετιας!!! Ελεος ! Ποση αλαζωνεια και εγωισμος πλεον???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλό θα ήταν να αναρωτηθούμε αν ο νεαρός επιθυμούσε περισσότερο την αντιπολίτευση παρά να εκλεγεί ο συνδυασμός του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχ αν δεν είχε πάει ο Κούκης Κουτάκης Κόυτρα θα είχε ποσοστό ΚΚΕ σήμερα

      Διαγραφή
  5. Έχουν γνώση οι φύλακες ….. Τι έγινε κ.Κουκή σας ενόχλησε που γίνεται ένας κοινός θνητός και σε 5 χρόνια δεν θα μπορείτε να γίνεται Δήμαρχος ??????
    (που θα σας έχουν ξεχάσει όλοι )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. η αλαζονεια και ο εγωισμος του Τιγκα επιβεβαιώνονται όταν στην ανακοίνωση του (που σκεφτόταν 4 μερες για να την βγαλει) δεν συγχαιρει τον νικητη των εκλογων. Αυτο έκανε ο Σγουρος για την Δουρου, ο Σακελαριδης για τον Καμινη, κοκ . Ο στρατηγος ομως ΟΧΙ γιατι θα του πεσει ο εγωισμος. Για αυτο και δεν θα παραιτηθει και δεν τον ενδιαφερει ο Κουκης και ουτε κανενας αλλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εισαστε συνηγορος του Κουκη ? αν ο ιδιος θελει ας το ζητησει ο ιδιος..Ειναι πιο εντιμο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τον Κουκη ΔΕΝ τον ξέρω. Απλα απαντουσα σε προηγουμενο σχολιαστη γιατι ο Τιγκας δεν θα παραιτιοταν για κανενα και αρα και για τον Κουκη.

      Διαγραφή
  8. Σιγα μην παραιτηθει ο Τιγκας....Ποιος εχασε την αξιοπρεπεια του για να την βρει αυτος... Οσο για τον Κουκη ας προσεχε ποιον στηριζε... Αφου ζηλευε τον Ηλια και προτιμησε να στηριξει τον παππου και την κυρια Τιγκα καλα να τα παθει. Ας κατσει τωρα στον παγκο πεντε χρονακια για να καταλαβει οτι τα παθη και οι ζηλιες εχουν κοστος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σεβομαι την ευαισθησια σας για τον κ. Κουκη άλλα εάν παραιτηθει ο κ. Τίγκας θα υπάρχουν 2 Παπαγιωτες στο Δημοτικό Συμβουλιο όπως και τώρα . Το μόνο που σας αφορά είναι η παραιτηση του κ .Τιγκα και δεν σχολιαζεται το γεγονος οτι η Κοινοτητα του Χολαργου δεν εκπροσωπειται στο Δημοτικο Συμβουλιο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σίγουρα μερικοί επενδύουν σε διαμάχη Τίγκα –Κουκή ας γνωρίζουν λοιπόν ότι κάτι τέτοιο δεν υφίσταται πρώτον γιατί ο Τίγκας είναι ώριμος και λογικός και δεύτερον για τι ο Κουκής είναι μεθοδικός και πειθαρχημένος . Ας δουν τα στραβά του συνδυασμού τους κάποιο και ας σταματήσουν να σπέρνουν διχoνιες ακόμα δεν βγήκαν ...Ηλία τόσο πολύ τους φοβάσαι εσύ και οι φίλοι σου????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΙ ΚΑΙ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΟ??? ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ? ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΔΙΑΦΩΝΙΑΣ. ΒΛΕΠΩ ΟΜΩΣ ΚΑΛΑ ΑΡΧΙΣΑΜΕ. ΝΤΡΟΠΗ...ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΑΚΟΜΟΥΜΕ ΤΡΙΤΟΥΣ,ΣΥΖΥΓΟΥΣ ΚΤΛ ΚΤΛ. ΞΥΔΑΚΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΠ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΩΝΕΨΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο κύριος Τίγκας ειναι αξιωματικη αντιπολίτευση με δύο ????Πρέπει να πάει στο εκλγοδικείο και να πάρει δυο έδρες Τό θέμα ε΄ναι έχει κότσια ?"η είναι βλάξ? Δικηγόρος ΠΑΠΑΓΙΩΤΗΣ φίλος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή