Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Ο ΤΑΣΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ "ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ" ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ!!!

Ορισμένες φορές η μοίρα σκαρώνει κάτι παιχνίδια τα οποία δεν μπορείς να εξηγήσεις. Απλά μένεις έκθαμβος. 
Ο Ηλίας Αποστολόπουλος την εκπληκτική-σαρωτική του νίκη την αφιέρωσε στον πατέρα του Τάσο. Ιδού τι λέει ο ίδιος στο μήνυμά του: "θέλω να αφιερώσω την εκλογή μου στη μνήμη του πατέρα μου Τάσου Αποστολόπουλου, ο οποίος είχε υπηρετήσει για πολλά χρόνια το Δήμο μας με ακεραιότητα και ήθος. Στόχος για μένα είναι να τιμήσω τη μνήμη του, κάνοντας ό,τι καλύτερο μπορώ για την πόλη στην οποία γεννήθηκα και μεγάλωσα".
Ο πατέρας του πάσχιζε να εκλεγεί δήμαρχος επί πολλά έτη. Για τρεις εκλογικές αναμετρήσεις έφτανε κοντά στην πηγή αλλά ...νερό δεν έπινε. Μάλιστα, το 1986 είχε αγγίξει το 46,5% και στον 2ο γύρο του απέμεναν μόνον 3,5 μονάδες για να εκλεγεί δήμαρχος. Έχοντας πίσω του τον Σκούρτη 16 περίπου μονάδες, δεν φανταζόταν ποτέ ότι δεν θα μπορούσε να πάρει 3,5 μονάδες. Και όμως, ο Τάσος δεν τα κατάφερε ποτέ. Μπροστά του βρισκόταν ως τείχος αδιαπέραστο ο Σκούρτης και ο τότε "μπλοκέ" μηχανισμός της αριστεράς, που στον 2ο γύρο υποστήριζε μονοκούκι τον Σκούρτη. 
Ο Τάσος Αποστολόπουλος έφυγε από καρκίνο και δεν είχε τη χαρά να δει τον γιο του να εκλέγεται Δήμαρχος. 
Όμως, πριν από μερικές μέρες ήρθε στη ζωή ο γιος του Ηλία Αποστολόπουλου, ο Τάσος ο νεώτερος! Και μετά από λίγες μέρες είδε τον πατέρα του να στέφεται δήμαρχος! 
Οι συνειρμοί γεμάτοι από συγκίνηση έρχονται μόνοι τους. 
...Ο Τάσος Αποστολόπουλος από 'κει ψηλά χαίρεται τη νίκη του γιου του Ηλία. Λες και πανηγυρίζει μαζί του, εδώ, διά του...εκπροσώπου του Τάσου του εγγονού του! 
Η φωτογραφία που δημοσιεύουμε είναι από ομιλία του Τάσου Αποστολόπουλου από τις εκλογές του 1986. Τότε ο ίδιος έχασε, σήμερα όμως ο γιος του Ηλίας σημείωσε σαρωτική νίκη! 

7 σχόλια:

  1. Μάλιστα !
    Γαλήνεψε η ψυχή του.
    Τώρα ηρέμησε που ο Σκούρτης και ο Ξύδης τον βοήθησαν.
    Και έλεγε από τον ουρανό "πότε θα βγει αυτός ο γιος μου δήμαρχος" ;
    Αναρωτιόνταν !
    Νά , έγινε και μαζί με το εγγονάκι του είδε διπλή χαρά.
    Συγκινητικό , δε λέω !
    Μα αυτό τι ενδιαφέρει το κόσμο πέραν του ίδιου του Αποστολόπουλου ;
    Να πάω να ανάψω μια λαμπάδα ας πούμε στη μνήμη του μπαμπά του ;
    Εμένα πέθαναν και οι δυο μου γονείς και έχω τους δικούς μου για να ανάβω λαμπάδες και κεράκια.
    Σέβομαι τον μπαμπά και τη μαμά του καθενός αλλά πολύ .......πως να το πω .......κάπως !

    Το θέμα είναι ότι ο Ηλίας βγήκε λοιπόν Δήμαρχος .
    Ο πρώτος πολίτης του προαστίου μας , με την ονομαστή οικογένεια με το κύρος και τα λεφτά !
    Παιδί από τζάκι , καλή πάστα !
    Όλα καλά , καλό παιδάκι, οικογενειάρχης ,τώρα και μπαμπάς !

    Το θέμα είναι όμως άλλο .

    Τα έργα και η υλοποίηση του προγράμματος του , πότε θα γίνουν ;
    Πότε θα ξεκινήσουν ;
    Θέλω χρονοδιάγραμμα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πατέρα,τάμαθες τα νέα; Διορίστηκα Δήμαρχος.

      Διαγραφή
  2. Έπρεπε να μας το πείτε ότι ψηφίζουμε για τον Τόσο Αποστολόπουλο και όχι για τον Ηλία Αποστολόπουλο.
    Εγώ ψήφισα στην Αρεόπολη και η γυναίκα μου στον Χολαργό.
    Του μπαμπά μου ο αδελφός είχε βγει δήμαρχος πριν καμιά 80 αριά χρόνια και με το ίδιο όνομα τώρα ξαναψήφισαν τον ξάδελφο μου κάνοντας λάθος ,νομίζοντας ότι ο Θείος μου ζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Tραγουδάκι "Η ΚΑΡΕΚΛΑ"


    http://www.youtube.com/watch?v=SMSwvrU4sm0

    Σταμάτης Κραουνάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "ΣΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΡΕΚΛΑ"

    ΚΑΙΤΗ ΓΑΡΜΠΗ


    http://www.youtube.com/watch?v=POEyIjUdB3M

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δηλαδή στον Χολαργό συνεχίζουμε την κληρονομικότητα. Τα μάθατε; Δεν έχουμε βασιλεία πιά.
    Πολύ δακρύβρεχτο. Και οι άλλοι υποψήφιοι που έχασαν έχουν παιδιά; Δεν θα πάρει ποτέ σειρά κάνενας άλλος τώρα. Α ρε Χολαργέ με τίποτα δεν σώζεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι τόσο μεγάλη η διαφθορά και η διαπλοκλη στη τοπική αυτοδιοίκηση σε ολόκληρη την Ελλάδα που κανένα σοβαρό πολιτικό συμπέρασμα δεν μπορεί να εξαχθεί .
    Φάνηκε ότι ο κόσμος κινείται φοβικά και έτσι ψήφισε καθεστωτικά για τους περισσότερους δήμους της χώρας.Έκανε την ανατροπή με την Δούρου την οποία πριμοδότησαν οι σοβαροί και σκεπτόμενοι πολιτικά άνθρωποι κυρίως από την χρυσή αυγή (ξέρω ανθρώπους που ψήφισαν για παράδειγμα σύριζα για εκλογές περιφέρειας και σε μερικά δευτερόλεπτα στο διπλανό παραβάν ψήφιζαν χρυσή αυγή ) ,για να μην βγεί ο καθεστωτικός Σγουρός ο οποίος δεν έκανε και τίποτα .
    Να το θυμάται αυτό ο σύριζα και να μην το ξεχάσει για το πως ψήφισαν οι " κακοί φασίστες νεοναζιστές χιτλερικοί της χρυσής αυγής που όλοι βρίζουν" .
    Εκτός από άλλους , το ίδο κάναμε και εμείς άλλωστε.
    Πλέον όσο εύκολα μπορούμε σε μια τριπλή εκλογή να ψηφίσουμε τρία διαφορετικά πράγματα άλλο τόσο εύκολα μπορούμε να ψηφίσουμε οτιδήποτε αρκεί να μας ταιριάζει.
    Αυτό βέβαια , εμείς που δεν ανήκουμε σε κανένα κόμμα ,δεν είμαστε κανενός τα κομματόσκυλα και είμαστε και σφόδρα αντιμνημονιακοί.
    Φαίνεται ότι στο Χολαργό και στον Παπάγο, οι σφόδρα αντιμνημονιακοί ψηφοφόροι του Ζήκα δηλαδή του σύριζα , ψήφισαν Δούρου για περιφέρεια Αττικής αλλά μεγάλο μέρος δεν μπόρεσε να ξεφύγει από τον ραγιαδισμό και έτσι ψήφισε Αποστολόπουλο που έχει μαζέψει τη Σάρα, τη Μάρα και το κακό συναπάντημα (Από ΝΔ Μητσοτακική μέχρι ΠΑΣΟΚ ελιάς και Ποταμιού ,τώρα και ΣΥΡΙΖΑ καθώς και ΔΗΜΑΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ του Δασκαλόπουλου ο οποίος έγινε ένα με τον Ξύδη σε έναν εναγκαλισμό της Δημαροαριστεράς και του βαθέως πυρήνα της δεξιάς !
    Αυτό συνέβει στο Χολαργό και δικαιολογεί πλήρως το 62% του νέου δημάρχου .
    Λεκάνη απορροής των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας, του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ και που όπως ένας σχολιαστής γράφει και πολύ σωστά τα γράφει, του ΠΑΣΟΚΟΣΥΡΙΖΑ διότι ο σύριζα πάνω από 6-7% δεν είχε αλλά όταν εισέρρευσαν οι συνδικαλιστές του , τα μέλη της τοπικής και ο κάθε πικραμένος πασοκτζής που δεν πήγε στην άκρα δεξιά όπως δικαιολογημένα έκαναν πολλοί και από το ΠΑΣΟΚ .
    Γενικά , ο κόσμος έδωσε μήνυμα "εξ απαλών ονύχων" στη κυβέρνηση , μήνυμα στο ΣΥΡΙΖΑ και μήνυμα στην χρυσή αυγή.
    Στην τελευταία που ήταν και ένας από τους δύο θριαμβευτές των εκλογών , ο κόσμος της είπε το εξής : "Εμείς σας ψηφίζουμε, εσείς εξωτερικεύστε την εσωστρέφεια που είχατε τόσα χρόνια"
    Αν μάλιστα η προφυλάκιση των στελεχών γίνει αποφυλάκιση κατόπιν αθώωσης ή απαλλαγής τους ,τότε βλέπω τη χρυσή αυγή να κάνει επέλαση συνεχόμενη για τα επόμενα οκτώ χρόνια με την έννοια της αυξητικής τάσης των εκλογικών αποτελεσμάτων και επιλογών των πολιτών .
    Για τον Χολαργό δεν έχω να προσθέσω τίποτα, πιστεύω ότι θα κυλήσει η κατάσταση σε "μία από τα ίδια" όσο δεν υπάρχουν χρήματα.
    Είναι πολύ εύκολο να τάζει κανείς λαγούς με πετραχήλια πριν τις εκλογές.
    Μετά όταν διαπιστώνει ότι "δεν υπάρχει σάλιο από χρήματα" και ενώ το γνωρίζει από πριν , προσπαθεί να πείσει τους δημότες ότι δεν φταίει αυτός αλλά η χρηματοδότηση και έτσι ζητάει μια δεύτερη ευκαιρία.
    Αυτό γίνεται και το ξέρετε όλοι σας ανεξαιρέτως.
    Θα σας κάνω έργα έλεγαν όλοι, προτάσεις, προγράμματα, φυλλάδια , 8 προτάσεις, δεκαοχτώ προτάσεις, πέντε προτάσεις, είκοσι , όλοι λένε,λένε ,λένε και τελικά δεν κάνουν τίποτα χωρίς λεφτά .
    Και εγώ θέλω να πάρω ένα διαμέρισμα στο Καβούρι για να βλέπω τη θάλασσα αλλά δεν έχω 2.000.000 ευρώ για να το αγοράσω. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν το θέλω ή ότι δεν το λέω.
    Όμως η διαφορά είναι ότι το χειρότερο που μπορώ να κάνω είναι να κοροίδεύω τον εαυτό μου και όχι τους άλλους ως υποψήφιος δήμαρχος ή Πρωθυπουργός .

    ΑπάντησηΔιαγραφή