Σάββατο 31 Μαΐου 2014

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ!

Η εθνική Ελλάδος πάει με ελπίδες στο μουντιάλ; Για ποιες ελπίδες μιλάμε ρε παιδιά; Σαν και τις ελπίδες για...ανάπτυξη του Σαμαρά; Ας μην γελιόμαστε. 
Η εθνική μας ομάδα εκτός του ότι μοιάζει γερασμένη (βλέπε Καραγκούνης, Κατσουράνης) αλλά και αργή, με επίθεση για ...κλάματα, δεν μπορεί να περιμένει τίποτε! Αυτή η εθνική ομάδα μοιάζει με την Εθνική Ελλάδος που είχε πάει στο Μουντιάλ το 1994 κι έφαγε τρεις γερές σφαλιάρες, επιστρέφοντας στην Ελλάδα με 10 γκολ παθητικό, χωρίς να βάλει ούτε ένα! Τότε, είχαμε χάσει με 4-0 από την γερασμένη Αργεντινή του Μαραντόνα, είχαμε χάσει με 4-0 από την Βουλγαρία και με 2-0 από τη Νιγηρία. 
Φέτος, με την ομάδα σε ...καθισιό (βλέπε παίκτες Ολυμπιακού που ως πρωταθλητής κάαααθεται εδώ και καιρό) η Εθνική μας ομάδα, πέρα από το φιλότιμο των παικτών της δεν έχει να ελπίζει σε τίποτε απέναντι στην Κολομβία, την Ιαπωνία και το δυνατό Ελεφαντοστούν! Καμιά...ισοπαλία και πολύ μας είναι!
Το ..."Πάμε Βραζιλία", ανταποκρίνεται περισσότερο στην αποστολή της ομάδος που θα χαρεί τον τουρισμό και τις εξωτικές ομορφιές της χώρας  παρά στο ...πάμε να σκίσουμε! 
Να μην ξεχνάμε βέβαια και την ΕΠΟ που αρνήθηκε να βάλει στο πέτο των ποδοσφαιριστών το γνήσιο εθνόσημο! Θα τους δέρνει και αυτό ως...κακή μοίρα! 

Ευχόμαστε οι προβλέψεις μας διαψευστούν και να πάει καλά η εθνική αλλά δεν το βλέπουμε με ποιο τρόπο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου