Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΛΙΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΗΣΕ ΤΟΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΟΡΤΖΙΔΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ!


Γεννήθηκε στην Αργυρούπολη. Νυμφευμένος με τη δικηγόρο και επιχειρηματία της πολης Χρυσούλα Βασιλοπούλου  με την οποία έχουν...
αποκτήσει δύο  γιούς, που σήμερα είναι 5 και 1 ετών, τον Κωνσταντίνο και τον Δημήτρη.

Πτυχιούχος του τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Οικονομικού Πανεπιστήμιου Αθηνών,

Πτυχιούχος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Κάτοχος μεταπτυχιακού ΜASTER  στη Διοίκηση Επιχειρήσεων του Παν/μίου University of Durham, Μεγ. Βρετανίας.

Μιλάει 2 ξένες γλώσσες.

Αγωνίστηκε για 13 χρόνια στην ομάδα κολύμβησης του ΑΝΟ Γλυφάδας . Το  1993 υπήρξε δευτεραθλητής Ελλάδας στα 4X200 μ. ελεύθερης κολύμβησης.

Την περίοδο  2002-2006 διετέλεσε Πρόεδρος του «Συλλόγου Κεφαλλονιτών Αργυρούπολης & Νοτίων Προαστίων»

Την περίοδο 2007-2008 διετέλεσε Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού , όπου  δημιούργησε και καθιέρωσε τον πολύ επιτυχημένο ετήσιο πολιτιστικό θεσμό του τριήμερου «Φεστιβάλ των Νέων (Youth Festival)», ενώ παράλληλα συνεργάστηκε με Πανεπιστημιακούς Φορείς για τη μελέτη δημιουργίας στην πόλη του «Καινοτομικού Ψηφιακού Κέντρου Πολιτισμού & Εκπαίδευσης», που εγκατέλειψε η σημερινή διοίκηση.

Το 2010 ιδρύει την παράταξη  «Αγώνας για το Μέλλον» με την συμμετοχή πολλών νέων ανθρώπων και καταλαμβάνει τη 2η θέση στις δημοτικές εκλογές του ιδίου έτους. Εκτοτε, ασκεί με συνέπεια τα καθήκοντά του, ως επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Την ίδια περίοδο βρέθηκε δημόσια αντιμέτωπος με τον τότε πρωθυπουργό για την πολιτική που ασκούσε και τις σοβαρότατες επιπτώσεις που αυτή θα είχε στην κοινωνία και την οικονομία.

Το 2012 εκλέγεται  ομόφωνα επικεφαλής της «Ενωμένης Πόλης», της μεγάλης ανεξάρτητης και ενιαίας παράταξης που γεννήθηκε από την ενοποίηση των τριών πρώην παρατάξεων «Αγώνας για το Μέλλον», «Σύγχρονη Πόλη» και «Αναγέννηση».

Έχει εργασθεί και εργάζεται ως στέλεχος μεγάλων επιχειρήσεων του ιδιωτικού τομέα.

Διακρίνεται για τις οργανωτικές του ικανότητες, την επιμονή του στην ομαδική δουλειά για την επίτευξη των επιχειρησιακών στόχων που τίθενται, καθώς και τις σύγχρονες αντιλήψεις του για την παροχή νέων υπηρεσιών και μέσων που συμβάλλουν στην  καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

Οπως ο ίδιος γράφει στο Βιογραφικό του: « Η γενιά μου καλείται να σηκώσει την Ελλάδα της κρίσης τα επόμενα χρόνια στους ώμους της. Δεν ισχυρίζομαι ότι τα ξέρουμε όλα ούτε πως έχουμε το μαγικό ραβδί αλλά σας ορκίζομαι ότι τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να βοηθήσουμε τον τόπο μας να αναγεννηθεί και κυρίως την πόλη μας να γίνει μια σύγχρονη πόλη. Το χρωστάμε στα παιδιά μας , το μέλλον των οποίων έχουμε ήδη δανειστεί. Το μόνο που σας ζητάμε είναι την ευκαιρία να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε. Να μας εμπιστευθείτε».

tro-ma-ktiko.blogspot.gr

2 σχόλια:

  1. Διαβάστε όμως βιογραφικό και δράση. Με καινοτομίες και ουσιαστική εμπειρία, ενώ ο δικός μας ...μηδενικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλήθεια τι σχέση έχει αυτός ο νέος άνθρωπος με τον Ηλία Αποστολόπουλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή