Τρίτη 27 Μαΐου 2014

ΤΙΓΚΑΣ! ΜΟΝΑΧΙΚΟΣ ΜΑΧΗΤΗΣ, ΕΔΩΣΕ ΤΙΤΑΝΙΑ ΜΑΧΗ!

Ο Κώστας Τίγκας μπορεί να υπέστη βαριά ήττα από τον μεγάλο αντίπαλό του Ηλία Αποστολόπουλο, ωστόσο πρέπει να του αναγνωριστεί απαράμιλλη μαχητικότητα έχοντας μάλιστα  να αντιμετωπίσει τα εμπόδια που προέταξε στο δρόμο του ο Δήμαρχος Ξύδης. Ο Δήμαρχος έπαιξε στρατηγικό παιχνίδι απέναντι στον Τίγκα. Τον εγκλώβισε με τον Χρήστο Δασκαλόπουλο τον οποίο έριξε στο παιχνίδι για να αφαιμάξει ψήφους από του Παπάγου, με αντικειμενικό στόχο να βγάλει εκτός παιχνιδιού ακόμη και από τον πρώτο γύρο τον Τίγκα και εφόσον δεν το επιτύγχανε αυτό να του καταφέρει "συντριπτικό χτύπημα" στον δεύτερο γύρο. 
Ο Χρήστος Δασκαλόπουλος, χωρίς καν να το υποψιαστεί λειτούργησε ως το...δόλωμα που θα έφθειρε τη δυναμική Τίγκα. 
Ο Τίγκας, απέναντι σε αυτή την πολεμική άντεξε με σοβαρές απώλειες, καταφέρνοντας να περάσει στο δεύτερο γύρο όπου όμως εκεί υπέστη τη βαριά ήττα. Ο αντιστράτηγος  ωστόσο ο οποίος αναγκαζόταν να πολεμάει ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μέτωπα, έδωσε γενναία τη μάχη του έως τέλους. 

Γι' αυτό λέμε ότι ήταν ένας μοναχικός μαχητής που πολέμησε γενναία. 
Σήμερα, ο ίδιος δηλώνει αισιόδοξος και πανέτοιμος να συνεχίσει τον αγώνα στον οποίο τον έταξε η μοίρα και η ψήφος των δημοτών. 

18 σχόλια:

  1. γιατί ωραιοποιείτε τον Τίγκα; Είναι τόσο εγωιστής που 2 μέρες μετά τις εκλογές δεν έχει συγχαρεί τον νικητή των εκλογών, κάτι που συνήθως γίνεται το ίδιο βράδυ των εκλογών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Τίγκας τηλεφώνησε και συνεχάρη τον Αποστολόπουλο το ίδιο βράδυ των εκλογών.

      Διαγραφή
    2. δημόσια ανακοίνωση δεν έβγαλε ποτέ στα τοπικά site όπως έβγαλαν άλλοι (π.χ. Κεχρής, Κουγιουμτζοπουλος)

      Διαγραφή
  2. Ο μοναχικός μαχητής που πολέμησε γενναία απέναντι στην οργανωμένη λασπολογία των 5 αντιπάλων του και βγήκε ΝΙΚΗΤΗΣ ήταν ο Ηλίας Αποστολόπουλος,
    Μετά απο 5 χρόνια υα ξανα λέμε.!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πότε θα καταλάβει ο Δασκαλόπουλος οτι έγιν το πιόνι στη σκακιέρα του Ξύδη; Εκτός αν το είχε καταλάβει, οπότε εν γνώσει του πρόδωσε τους συνεργάτες του.Κάποιους από αυτούς τους είχε ήδη προδώσει ο Ξύδης,στέλνοντάς τους στο ψηφοδέλτιο Δασκαλόπουλου.Το τίμημα της προδοσίας θα το μάθουμε τον Σεπτέμβριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Ξύδης πολύ επιτυχημένα τους παραμύθιαζε όλους. Πρώτος ήταν στις συγκεντρώσεις του Δασκαλόπουλου και στα εκλογικά του κέντρα. Και συγχρόνως πήγαινε στον Αποστολόπουλο και έκανε και τηλέφωνα υπέρ του. Ποιός είναι προδότης άραγε;

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμε 12-23 π.μ.: Για πιο μοναχικό μαχητή μιλάς:

    Ο Σκούρτης υποστήριξε τον Αποστολόπουλο γιατί στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τον Συνήγορο του Δημότη οι Κεχρής και Τίγκας (μαζί με όλη την αντιπολίτευση) υποστήριξαν μια νέα δικηγόρο κατάλληλη για αυτή την θέση με άριστο βιογραφικό ενώ ο Αποστολόπουλος τον Σκούρτη για να έχει προφανώς την εύνοιά του.

    Ο Ξύδης για λόγους προφανείς υποστήριξε τον Αποστολόπουλο.

    Ο Παναγιώταρος λόγω προσωπικής σχέσης με τον Οικονόμου υποστήριξε επίσης τον Απόστολόπουλο και γιαυτό όλη η Χρυσή Αυγή στον Παπάγο στήριξε Αποστολόπουλο.

    Για πιο λόγο ο Οικονόμου, ενώ ήταν με τον Τίγκα άλλαξε στρατόπεδο και πήγε με τον Αποστολόπουλο; Επειδή μάλλον δεν ξέρεις θα σου πω. Ο Βαρβιτσιώτης, κουμπάρος του Οικονόμου και πολιτικός φίλος (κομματάρχης) του Αποστολόπουλου μεσολάβησε για αυτή την κολεγιά. Για ρώτα που διορίστηκε στην συνέχεια ο Οικονόμου. Στο ΝΑΤ αν δεν ξέρεις. Δεν θα πω άλλα (για μαϊμού δημοσκόπηση του Οικονόμου, για ποιος την έφτιαξε, για τις διαρροές της και για ποιους επηρέασε, βλέπε Παρίση και Κομίνη)

    Για δες τη σχέση είχε ο Χατζηδάκης με τον Αποστολόπουλο. Για να ξέρεις ο Χατζηδάκης έχει διορίσει τον Αποστολόπουλο στο ΔΣ του Αττικό Μετρό. Μια εβδομάδα πριν τις εκλογές βγαίνει ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ με όλο το ΔΣ και στην μέση τον Αποστολόπουλο να ανακοινώνουν ότι θα κάνουν Parking στην συμβολή Μεσογείων - Αναστάσεως. Αυτό αποτελεί κατάφωρη παραβίαση της εκλογικής διαδικασίας. Δεν μπορεί να παρεμβαίνει ένας Δημόσιος Οργανισμός υπερ ενός υποψηφίου. Αλλά πέρα από αυτό, αυτή την πρόταση την είχαν διατυπώσει και άλλοι υποψήφιοι πολύ πριν αλλά μέσω του ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ πιστώθηκε (αυτή η πρόταση) στον Αποστολόπουλο.

    Αν γνώριζες καλά τον Ηλία θα διαπίστωνες την πραγματικά παντελή πολιτική του απραξία και απουσία όλα αυτά τα χρόνια. Και αυτό δεν είναι ούτε συκοφαντία ούτε λασπολογία είναι η πραγματικότητα. Δεν μιλάμε για έναν χαρισματικό νέο άνθρωπο που θα αποτελούσε μαγνήτη με τον πολιτικό του λόγο αλλά για έναν πολιτικά ανύπαρκτο Δημοτικό Σύμβουλος. Και γεννάται το ερώτημα πως μεγαλοστελέχη και από τα δύο κόμματα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ κολλήσαν με τον Ηλία. Γιατί για παράδειγμα η Αθανασάκου να επιλέξει τον Ηλία αφού καμία σχέση δεν είχε μαζί του (πολιτικά ήταν απέναντί του). Το ίδιο ισχύει και για την Δημητριάδου.
    Όλα αυτά σου τα λέω για να συνειδητοποιήσεις ότι ο Ηλίας κάθε άλλο παρά μοναχικός μαχητής ήταν.

    Και σε ότι αφορά την λασπολογία. Καμία λασπολογία ή συκοφαντία δεν ειπώθηκε. Αυτό που ειπώθηκε στα πηγαδάκια αλλά θα έπρεπε να ειπωθεί δημοσίως ήταν:
    Ότι ήταν ανειλικρινής με το Βιογραφικό του (δεν έχει σημασία αν είσαι απόφοιτος Δημοτικού ή Πρύτανης Πανεπιστημίου. Μπορείς να διοικήσεις επάξια χωρίς πτυχία, αλλά σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να είσαι ειλικρινής και να αναφέρεις επακριβώς την πραγματική σου κατάσταση)
    Ήταν πολιτικά ανύπαρκτος για εφτά ολόκληρα χρόνια. Δεν παρουσίασε ουδεμία, επιμένω στο ουδεμία, πολιτική θέση όσο ήταν Δημοτικός Σύμβουλος. Το πολύ καλό πρόγραμμα που παρουσίασε προεκλογικά ήταν συνεπώς προϊόν επικοινωνιολόγων.
    Ήταν απόλυτα ταυτισμένος με τον Ξύδη και δεν επιχείρησε, απέφυγε με μοναδική μαεστρία, ίσως γιατί δεν προκλήθηκε όσο θα έπρεπε, να δώσει απαντήσεις για προβλήματα που δημιούργησε η τωρινή Διοίκηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η πικρή αλήθεια για το νέο Πρώτο Πολίτη του Δήμου μας, αποτυπωμένη σε μερικές παραγράφους. Δεν χρειάζεται να γράψω τίποτε άλλο. Από την άλλη πλευρά, εύχομαι να είναι πετυχημένη η θητεία του στο Δήμο μας, όχι για τίποτε άλλο, για το καλό του τόπου μας και μόνο. Θα κριθεί όμως κι αυτός εκ του αποτελέσματος.....

      Διαγραφή
    2. Συγχαρητήρια. Τα έγραψες πολύ σωστά και ολοφάνερα χωρίς ίχνος λασπολογίας. Αυτά τα ξέρουν όσοι παρακολουθούν λίγο τα πράγματα στο δήμο τους και δεν πέφτουν στην παγίδα της παραπλάνησης προεκλογικά.

      Διαγραφή
    3. Μία απάντηση τεκμηριωμένη, δομημένη, με αρχή, μέση και τέλος. Όποιος έχει στοιχεία που να συνηγορούν στο αντίθετο από αυτό παρακαλώ να τα υποβάλει...ειδάλλως...ας σιωπήσει!

      Διαγραφή
  5. Καλο θα ηταν ο μοναχικος μαχητης να αποσυρθει πλεον στο σπιτακι του (ειναι ηδη 69 ετων) , να παραιτηθει δηλαδη δινοντας τη δυνατοτητα στον Κουκη ο οποιος συγκεντρωσε 800 σταυρους να γινει δημοτικος συμβουλος .

    Επισης ο παραπάνω ανωνυμος που ολα τα γνωριζει δεν μας εγραψε πού, πώς και με τί προσόντα διόρισε το γιοκα του ο μοναχικος μαχητης.....Για πληροφορησου και ενημερωσε μας γιατι εχουμε κι εμεις παιδια με πτυχια κανονικα ιατρων.... και θελουμε να τα διορισουμε σε νοσοκομεια.... α και μετα θα γινουμε κι εμεις μοναχικοι μαχητες και θα μαχομεθα το δακο και τη μουχριτσα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στην πολιτικη οι μοναχικοι μαχητες δηλαδη αυτοι που δεν ειναι ικανοι να κανουν συμμαχιες ειναι καταδικασμενοι στην αφανεια. Δεν ξερω αν αυτο το διδαγμα ειναι πλεον χρησιμο για το Στρατηγο δεδομενου οτι εκλεισε τον πολιτικο του κυκλο αλλα ειναι χρησιμο να το μαθουν οι νεοτεροι που θα θελησουν να ασχοληθουν με την πολιτικη.
    Ο κ. Τιγκας οποως ορθα γραφει ο αρθρογραφος δεν καταφερε να εξασφαλισει τη στηριξη κανενος!!!! (Που πηγαινε λοιπον???) Αντιθετα ο Αποστολοπουλος γνωστης του πολιτικου παιχνιδιου παρα το νεαρο της ηλικιας καταφερε να παρει με το μερος του ολο το πολιτικο συμπαν !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχα! ναι...αυτός και ο Obama! Ρε πόσο σας έχει ψεκάσει???!!!

      Διαγραφή
  7. Φίλε ανώνυμε 9.44 π.μ, είμαι ο 2.56 π.μ. αν και αντίθετος με τον Αποστολόπουλο θα συμφωνήσω στην ανάλυσή σου. Ο Αποστολόπουλος κατάφερε ευρύτατες συμμαχίες με αποτέλεσμα να καταστήσει τους υπόλοιπους διεκδικητές μοναχικούς μαχητές. Σε αυτό το πλαίσιο δεν εντάσσεται μόνο ο Τίγκας αλλά και όλοι οι άλλοι διεκδικητές.

    Το πρόβλημα που υπάρχει γενικότερα είναι πρόβλημα του ποιότητας του πολιτικού προσωπικού: Με ποια κριτήρια, δηλαδή, δημιουργούνται οι διάφορες συμμαχίες. Είναι κριτήρια προγραμματικής σύγκλισης ή αξιολόγησης προσωπικοτήτων (το σύστημα είναι δημαρχοκεντρικό) ή απλά κριτήρια ιδιοτέλεια (συναλλαγή για την νομή της εξουσίας). Με ποιο κριτήριο οι Οικονόμου, Παρίση και Βεντούζα επιλέξαν τον Αποστολόπουλο και όχι τον Τίγκα ή τον Κεχρή όταν το κυρίαρχο πολιτικό θέμα στον Παπάγο ήταν το ΓΠΣ για το οποίο και οι τρεις ήταν αντίθετοι με τον Αποστολόπουλο. Με ποιο κριτήριο οι Αθανασάκου , Αυγουρόπουλος επέλεξαν Αποστολόπουλο και όχι Κεχρή ή Νικολάου όπου πολιτικά ήταν πολύ πιο κοντά. Με ποιο κριτήριο οι Χαρακτινιώτης και Μωραίτη επέλεξαν Αποστολόπουλο και όχι Κουγιουμζόπουλο όταν πολιτικά ήταν πολύ πιο κοντά με τον Κουγιουμζόπουλο και όταν για τους γνωρίζοντες στην παράταξη του Αποστολόπουλου υπήρχαν και ακροδεξιές παραφυάδες. Μήπως τελικά ο Δήμος μας αντιπροσωπεύει την γενικότερη κατάσταση στην Ελλάδα: ποιότητα του πολιτικού προσωπικού και ανωριμότητα του εκλογικού σώματος που επιλέγει άτομα σαν την Αθανασάκου, Αυγουρόπουλο, Κούτρα, Κομίνη, Δημητριάδου κ.α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσεις με τις τοσο καλες ενημερωμένες και τεκμιερωμενες προτασεις γιατι δεν κατεβάζετε ψηφοδελτιο εστω και παρδαλο όπως του Ηλια η ισως την άλλη πενταετια θα το σκεφτείτε? ενώ σε καποια πραγματα συμφωνω με καποιους η τοση εμπαθεια με κανει να "υπερασπίζομαι" τον Ηλια αλλα......πριν δειτε γιατι κρινετε και ΑΝ λεω ΑΝ κανει κανενε εργο θα βγειτε να του πειτε εστω και ανωνυμα κανενα μπραβο η θα συνεχισετε την λασπογολικη κριικη η οποια είναι και ευκολη.

      Διαγραφή
  8. ΔΗΛΑΔΗ Ο ΗΛΙΑΣ ΕΙΧΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ,ΚΕΧΡΗ,ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟ,ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΝΩ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ? ΕΙΧΕ ΟΜΩΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟ-ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ κου ΕΠΙΤΕΙΔΙΟΥ ΕΕΕ??? ΑΣ ΒΓΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ. ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕ ΟΛΟΥΣ ΡΕ ΤΙ ΠΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΕ?????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φίλε 1.58 μ.μ. είμαι ο 1.44 μ.μ (και ο 2.56 π.μ.), καμία εμπάθεια. Ανεξάρτητα από αυτά που είπα, αποτελεί επιτυχία του Αποστολόπουλου ότι επέτυχε αυτές τις συμμαχίες (ανεξαρτήτως κριτηρίων). Θα έλεγα ότι το μοναδικά θετικά στοιχεία που έχει να παρουσιάσει ο Αποστολόπουλος από την 8χρονη αυτοδιοικητική του πορεία είναι: η ικανότητά του για δημιουργία συμμαχιών με ετερόκλητους παράγοντες και η επιτυχημένη διαχείριση ενός πακτωλόύ χρημάτων (η προεκλογική του εκστρατεία ήταν η πλέον επιτυχημένη). Ίσως τελικά αποδειχθεί επιτυχημένος Δήμαρχος αν τα καταφέρει εξίσου καλά όπως τα κατάφερε τους τελευταίους 3-6 μήνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 22% ΜΟΝΑΔΕΣ ΜΑΓΚΑΣ ΤΕΛΟΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή