Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΪΚ: ΝΕΟ ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΗ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«ΝΕΟ ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΕΗ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΟΙΚΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ»

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ

Ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ έκανε την εξής δήλωση:

«Το ηλεκτροσόκ των Ελλήνων από τη μνημονιακή συγκυβέρνηση με εντολές της τρόικας, συνεχίζεται. Μετά τον Τόμσεν που ζήτησε να γίνουν οι Έλληνες ενοικιαστές στα σπίτια τους, έρχεται τώρα και η ΔΕΗ χωρίς κανένα σεβασμό στο πατρικό στο χωριό, στα εξοχικά και στα ξενοίκιαστα ακίνητα λόγω της κρίσης, να αποφασίσει αυξήσεις στην τιμή του ρεύματος στις χαμηλές καταναλώσεις. Και όλα αυτά την ώρα που η ίδια η ΕΛΣΤΑΤ του Γεωργίου ανακοίνωσε μείωση των αμοιβών των Ελλήνων εργαζομένων».


3 σχόλια:

  1. Ο Τερενς Κουίκ είναι μάχιμος Έλληνας. Είναι ο Έλληνας που δίνει αληθινές μάχες και φορά την μπλε φανέλα με το γνησιότατο εθνόσημο με την ελληνική σημαία. Δεν φορά την Nike με το ψευτοεθνόσημο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σημερα στο λογαριασμο της ΔΕΗ αυξηθηκαν τα δημ τελη ????απο 61,5 ε ηλθαν 72.,8 γιατι ??τι εχει συμβει ???για δες το λογαριασμο σου ???εκτος αν εγειναν αυξησεις στο Δημο τι εχει γινει?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΕΗ, ΜΕ ΤΑ ΔΤ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ! ΩΣ ΠΟΤΕ ΣΑΝ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ. ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΩΝ ΑΝΕΛ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή