Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!! ΝΑΙ ΡΕ αρχιμαλακές ΚΑΙ ΣΤΟ I LOVE ΤΣΑΜΟΥΡΙΑ;;;

Η ιστορία της φωτογραφίας

Στιγμιότυπο από κάμερα ασφαλείας στο κέντρο των Τιράνων. Το φωτογραφικό αυτό στιγμιότυπο δόθηκε από τις Αλβανικές Αστυνομικές αρχές και δείχνει το αυτοκίνητο που μετέφερε τον βαρόνο των Αλβανικών ΜΜΕ στον τόπο εργασίας του, εκεί όπου λίγο αργότερα οι δράστες που επέβαιναν στην μηχανή μεγάλου κυβισμού που όπως βλέπετε ακολουθεί το αυτοκίνητο, τον εκτέλεσαν με με 16 ριπές από αυτόματο πυροβόλο όπλο.

Αυτό όμως που δεν έχετε προσέξει στην φωτογραφία είναι οι σημαίες-πανό που είναι στο πάνω δεξιά τμήμα(διπλές σημαίες) της φωτογραφίας και στο αριστερό πάνω τμήμα(μια σημαία).



Τι γράφουν οι σημαίες-πανό; Ι LOVE CAMERIA... δλδ "Αγαπώ την Τσαμουριά..." τι είναι η Τσαμουριά;Μα ένα πολύ μεγάλο τμήμα από την Ελληνική επικράτεια.

Δείτε τι εννοούν οι Αλβανοί με τον όρο Τσαμουριά.


Το λευκό κομμάτι στον χάρτη είναι η Τσαμουριά κατά τους Αλβανούς... αρχίζει από Φιλιάτες πιάνει Ηγουμενίστα και φθάνει μέχρι και την Πρέβεζα!


Σε αυτό το λαό.. που με περίσσιο θράσος τολμά να έχει στο κέντρο της πρωτεύουσας του αναρτημένες σημαίες με προπαγανδιστικά και εχθρικά μηνύματα κατά της χώρα μας, έρχεται η Ελληνική Δημοκρατία να δώσει το πράσινο φως για τις προενταξιακές διαπραγματεύσεις της γείτονος με την Ε.Ε.!

Κατάλαβες που οδηγούν την χώρα οι κυβερνώντες; 
ellada-kupros.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου