Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!

Η Ακτή Ελεφαντοστού δεν θα μπορούσε να βρει καλύτερο συνήγορο από τον αγαπητό Στέφανο Χίο. Μαζί με τον δημοφιλή δημοσιογράφο υπάρχουν και μερικοί άλλοι που αμφισβητούν την πεντακάθαρη νίκη της εθνικής Ελλάδος μιλώντας για...σφαγιασμό της Ακτής Ελεφαντοστού!!! Θεός και Κύριος!  
Δείτε λοιπόν σε δυο στοπ καρέ ότι αυτή που αδικήθηκε ήταν η εθνική μας ομάδα, διότι όχι μόνο πέναλτι έπρεπε να δοθεί (που δόθηκε) αλλά θα έπρεπε να αποβληθεί και ο Αφρικανός παίκτης (κάτι που δεν έγινε). 

Προσέξτε την μεγάλη φωτό επάνω: Ο Σαμαράς βρίσκεται αρκετά μπροστά από τον Αφρικανό παίκτη και το αριστερό του πόδι έχει ήδη πάρει θέση και φόρα να εξαπολύσει δυνατό σουτ προς την εστία του αντιπάλου τερματοφύλακα. Ο Αφρικανός παίκτης που βρίσκεται πίσω από τον Σαμαρά έχει απλώσει το πόδι του με στόχο να κάνει την παράβαση. Ταυτόχρονα, όπως βλέπετε και το χέρι του αντιπάλου του Σαμαρά επιδιώκει να φτάσει τον Έλληνα παίκτη. 
Το πόδι του Σαμαρά πάει να εξαπολύσει το σουτ. Μάταια όμως, διότι παρεμβάλλεται σκόπιμα το πόδι του Αφρικανού. 

Δείτε και την 3η φωτό: το πόδι του Αφρικανού έχει γυρίσει επειδή απορροφά όλη τη δύναμη της κλωτσιάς του Σαμαρά! Από τύχη και μόνο δεν έπαθε βαρύ διάστρεμμα ο Αφρικανός!
Πρόκειται για τον ορισμό του πέναλτι και της κόκκινης κάρτας. 
Και ο Χίος μαζί με άλλους λένε κοτσάνες! Κρίμα, γιατί ενώ έχουν μπροστά τους το βίντεο και την ανάλυση της φάσης καρέ-καρέ επιμένουν να κοντοθωρούν! 
Το παρακάτω σχόλιό μας για τον Στέφανο Χίο μας το έστειλε η αναγνώστριά μας Ελένη Πρωτόπαπα:  
"Κύριε Βραχιολίδη ειδοποιήστε τον Χίο να κατεβάσει την άθλια ανάρτηση με τίτλο μαϊμουδένιο πέναλτυ γιατί βάζει αυτογκόλ στον εαυτόν του. 
Έχει και την κάμερα που δείχνει το στιγμιότυπο, στο οποίο ο Σαμαράς πέφτει καθώς ο παίκτης της αντιπάλου ομάδας έχει προτεταμένο το αριστερό του πόδι και το πόδι του Σαμαρά μπερδεύεται αρκετά ψηλά πάνω από το γόνατο, στο εσωτερικό του μηρού του άλλου παίκτη. 
Η ανάρτησή του είναι απαράδεκτη και συκοφαντική και αυτοαναιρείται από το ίδιο το στιγμιότυπο που έχει αναρτήσει ως απόδειξη. 
Εγώ το παιχνίδι δεν το είδα -δεν έχω καν τηλεόραση στο σπίτι μου- αλλά άκουσα τον κόσμο που πανηγυρίζει γιατί αυτό είναι η μοναδική ευκαιρία που έχουν οι Έλληνες να φωνάξουν και να εκφράσουν την αγάπη τους στην πατρίδα τους χωρίς να ξεσηκωθούν  οι κυβερνητικοί και παρακυβερνητικοί μπόγιες του εθνομηδενισμού να τους μαστιγώσουν ως νεοναζί. 
Δεν είναι δυνατόν κι αυτό να προσπαθεί ο Χίος να το διαστρεβλώσει και να το ακυρώσει, με μια ανάρτηση που διαψεύδει τον εαυτόν της. 
Μου θυμίζει τον πανάθλιο Δανίκα όταν κέρδισε την γιουροβίζιον η Παπαρίζου. 

Ελένη"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου