Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

ΟΜΑΔΙΚΟΣ ΒΙΑΣΜΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗΣ ΜΑΝΑΣ ΚΑΙ ΚΟΡΗΣ ΑΠΟ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ!

Ιράκ: Βαφτίζουν τους βιασμούς «σεξουαλική τζιχάντ»

Οι τζιχαντιστές παίρνουν με τη βία τις παρθένες των πόλεων που καταλαμβάνουν. Δίνουν εντολή στις οικογένειες να τους παραδώσουν τις κόρες τους ώστε να γίνουν σύζυγοί τους.

Πέραν των αμάχων που πέφτουν νεκροί από τις επιθέσεις των σουνιτών μαχητών του Ισλαμικού Στρατού στο Ιράκ και το Λεβάντε, θύματα της αγριότητας είναι και οι γυναίκες στις πόλεις τις οποίες οι τζιχαντιστές καταλαμβάνουν. Έτσι, δεν τρομοκρατούν μοναχά τους κατοίκους των ιρακινών χωριών με τα όπλα, αλλά και με τη σεξουαλική βία, καθώς δίνουν διαταγή στις οικογένειες να τους παραδώσουν τις κόρες τους για σεξ και γάμο.

Για το σκοπό αυτό, μάλιστα, μοίρασαν φυλλάδια στη Μοσούλη και το Τικρίτ, οι δύο πρώτες πόλεις που έπεσαν στα χέρια τους, ζητώντας γυναίκες -παρθένες ή μη- ώστε να ενταχθούν στη τζιχάντ και να εξαγνιστούν μέσω της ερωτικής επαφής με τους αντάρτες. Όσες αρνούνται και όσες οικογένειες λένε «όχι», τότε παραβιάζουν το θέλημα του Αλλάχ, επομένως είτε θα ξυλοκοπηθούν, είτε θα θανατωθούν.

Τρεις μαχητές της ISIS βίασαν ομαδικά τη μητέρα και την κόρη μιας χριστιανικής οικογένειας στη Μοσούλη γιατί αδυνατούσαν να πληρώσουν το φόρο υποτέλειας των χριστιανών! (Dailymail 24/06/14) Ο κεφαλικός φόρος των 250 δολαρίων επιβλήθηκε από την τρομοκρατική οργάνωση με σαριακό νόμο και ισοδυναμεί με τα τζίζια που οφείλουν να καταβάλουν οι dhimi δηλ.oι χριστιανοί που ζουν σε ισλαμικό έδαφος. Την καταγγελία έκανε ο Dr. Sallama Al Khafaji μέλος του Συμβουλίου της Υψηλής  Επιτροπής για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα (IHCHR).Ο  ίδιος δήλωσε στο Διεθνές Ασσυριακό Πρακτορείο ΑΙΝΑ ότι ο τραγικός  πατέρας και σύζυγος αυτοκτόνησε αφού ήταν αυτόπτης των διαδραματισθέντων.Την είδηση του ομαδικού βιασμού μάνας και κόρης μεταδίδουν και τα christiantoday  23/06/14 και ΑΙΝΑ.Σύμφωνα με το αραβόφωνο siteAlghade οι άντρες της ISIS στο Ιράκ χτύπησαν έως θανάτου 4 χριστιανές γιατί δεν φόραγαν μαντήλα.(AINA).
Χριστιανή που έχει καταφύγει σε εκκλησία στο Β.Ιράκ

Ο Dr. Sallama Al Khafaji δήλωσε στο ίδιο πρακτορείο ότι «η οικονομική κατάσταση στη Μοσούλη είναι πάρα πολύ δύσκολη και δεν υπάρχουν οικονομικοί πόροι με εξαίρεση τα μαγαζιά που πουλούν λαχανικά …Οι πολίτες τα έχουν χάσει όλα πώς είναι σε θέση να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις της ISIS πρόσθεσε ; Οι χριστιανοί μου είπαν ότι αδυνατούν να πληρώνουν αυτόν τον φόρο.Είναι σε απόγνωση και με ρωτούσαν: τι πρέπει να να κάνουμε να σκοτωθούμε ; “

To πρακτορείο ANE μεταδίδει ότι οι πολίτες ανησυχούν ότι στις περιοχές που ελέγχονται από την ISIS οι ανύπαντρες κοπέλες θα υποχρεωθούν να κάνουν ” τζιχάντ alnikah “.Σε μπροσούρα που κυκλοφόρησαν οι τζιχαντιστές στην αραβική αναφέρουν : “Ζητάμε από τα άτομα αυτού του κράτους να προσφέρουν την ανύπαντρη κόρη τους ώστε αυτές να επιτελέσουν το καθήκον τους ως προς το τζιχάντ στους αδερφούς μουτζαχεντίν.”

Σύμφωνα με τα Ηνωμένα Έθνη τουλάχιστον 1 075 άτομα στην πλειοψηφία τους πολίτες σκοτώθηκαν τον Ιούνιο στο Ιράκ.

Ο Νασέρ Κατάβ από το πανεπιστήμιο της Βαγδάτης, μιλώντας στην Mirror δήλωσε πως παρότι ο βιασμός είναι αντίθετος στις διδαχές του Ισλάμ, οι μαχητές του ΙΚΙΛ τον μεταφράζουν διαφορετικά, υποστηρίζοντας πως ο βιασμός αποτελεί μία διαφορετική τζιχάντ. Μία σεξουαλική τζιχάντ. Επομένως, δεν πρόκειται για έγκλημα, αλλά για αναπόσπαστο κομμάτι του ιερού πολέμου.

Την ίδια ώρα, όπως αναφέρουν οι International Business Times οι άνδρες του ΙΚΙΛ στην περιοχή Μπαιτζί που βρίσκεται υπό την κατοχή τους, αναζητούν πόρτα - πόρτα ανύπανδρες γυναίκες. «Πολλοί από τους μουτζαχεντίν είναι ελεύθεροι και ζητούν σύζυγο. Ήρθαν στο σπίτι μου και έψαχναν την ταυτότητα των γυναικών (όπου αναγράφεται η οικογενειακή κατάσταση)», δήλωσε στον Independent κάτοικος της περιοχής.

Παρότι η ίδια η εξτρεμιστική οργάνωση υποστηρίζει ότι έχει ζητήσει από τους άνδρες να μην ενοχλούν τους κατοίκους στις πόλεις που καταλαμβάνουν, τα γεγονότα είναι διαφορετικά. Πάντως, σύμφωνα με δημοσιεύματα οι φανατικοί μαχητές έχουν δώσει συγκεκριμένες εντολές στις γυναίκες σχετικά με τον τρόπο που ντύνονται, την παρακολούθηση τηλεόρασης και το κάπνισμα.

Στη Μοσούλη, δε, μία γυναίκα έπεσε θύμα μαστιγώματος μαζί με τον σύζυγό της γιατί φορούσε μόνο μαντίλα και όχι νικάμπ, ώστε να καλύπτεται ολόκληρο το σώμα της. Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με αναφορές μία γυναίκα βρέθηκε απαγχονισμένη, η οποία φέρεται να αντιστάθηκε στους τζιχαντιστές.
eglimatikotita.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου