Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΙ! ΒΟΛΕΥΤΗΚΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ!

Σχόλιο δικό μας: Η εφημερίδα μας δεν συμφωνεί καθόλου με το παρακάτω άρθρο. Ωστόσο, επειδή είναι επώνυμο (από τον Παναγιώτη Αλεξόπουλο) το δημοσιεύει. Όποιος έχει το θάρρος της γνώμης του να δημοσιεύει κάτι επώνυμα, θα το δημοσιεύουμε. Άλλωστε, ο Βολταίρος έλεγε "διαφωνώ μαζί σου αλλά θα υποστηρίζω μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να λες ελεύθερα την άποψή σου".
γράφει ο Παναγιώτης Αλεξόπουλος
μηχανικός εμπορικού ναυτικού
Δεν πέρασε λίγος καιρός από τις πρόσφατες δημοτικές εκλογές και επαληθεύονται όλοι όσοι υποστηρίζουν ότι πολλοί υποψήφιοι στην πόλη του Παπάγου-Χολαργού, είχαν στόχο το προσωπικό τους συμφέρον και προβολή, μακριά από τα πραγματικά προβλήματα του Δήμου μας, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων. 
Η σημερινή Δημοτική Αρχή αποτελείται από ένα μείγμα-συνασπισμό σημιτικών, βενιζελικών και αποτυχημένων της ΝΔ στελεχών οι οποίοι από θέση ισχύος λοιδορούν την πλειοψηφία των κατοίκων. 


Κλείδωσαν πόρτες και παράθυρα στο Δημαρχείο και μετέτρεψαν τον Δήμο σε τσιφλίκι μιας προνομιούχου ομάδας ελίτ (κλίκας) η οποία ενδιαφέρεται για τα συμφέροντα λίγων υποτακτικών τους. 
Οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης από την αριστερά των προνομίων μέχρι το φάντασμα της ΝΔ, έχουν ριχτεί με μανία στην μάχη της καρέκλας. Περιφέρειες, γειτονικοί Δήμοι, Δημόσιες υπηρεσίες, έχουν γεμίσει με ταλαντούχους "αγωνιστές", επικεφαλής παρατάξεων και Δημοτικούς Συμβούλους οι οποίοι τα δίνουν όλα για μια θέση στον Ήλιο, τη στιγμή που χιλιάδες συμπολίτες μας δεν γνωρίζουν τι θα ξημερώσει την επόμενη μέρα. 
Μέρα με την ημέρα η διαφθορά στον Δημόσιο βίο της χώρας μας, σαπίζει τα πάντα. 
Γέμισε ο τόπος Εφιάλτες και Ραγιάδες.  

7 σχόλια:

  1. ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ;
    ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ,Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ !

    ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΕΤΣΙ.

    ΟΣΟ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΤΟΣΟ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ" ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.
    ΕΧΘΕΣ ΛΕΓΟΝΤΑΝ ΣΚΟΥΡΤΗΣ,ΠΡΟΧΘΕΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΑΝΤΙΠΡΟΧΘΕΣ ΞΥΔΗΣ, ΤΩΡΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Η ΒΑΛΙΤΣΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΕΤΑΙ Η ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΑΠΛΑ Ο ΚΟΜΙΣΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ.

    ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ.

    ΕΔΩ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΛΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Ο ΤΟΠΟΣ.

    ΟΣΟΙ ΤΡΩΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑΤΙ "ΤΡΩΝΕ".

    ΟΣΟΙ ΔΕΝ "ΤΡΩΝΕ" ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΟΣΩΝ ΤΡΩΝΕ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΦΑΝΕ !

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.

    ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αμα βγει η χουντα πυ τοσο πολυ θες να σε δω μετα πως θα γραφεις στα σιτε και ατα μπλογκ που ξημεροβραδιαζεσαι εαν δεν θα μπορεις καν να πεις την αππψη σου.Αλλα το χειροτερο ειναι οτι κατι τυποι σαν εσενα φερανε την χωρα εδω στα σκατα που ειναι λεγοντας μια χουντα μας χρειαζεται να στρωσουν τα πραγματα.Πως θα λες μετα αυτα που θελεις ελευθερα ηλιθιε και αμυαλε?Ε?Μετα θα λες θελω δημοκρατια.Λες μεγαλες κουβεντες και δεν εχεις κατσει ουτε 1 γαμημενο λεπτο πριν τις πεις να σκεφτεις τι ειναι αυτο που θα πεις και θα κληθεις να υποστηριξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε συνσχολιαστή,κανείς σώφρον πολίτης δεν συμφωνεί με την κατάλυση της Δημοκρατίας και το δικαίωμα της ελευθερίας του λόγου(σε λογικά και αποδεκτά πλαίσια,πάντα)αλλά,πιστεύεις ότι αυτό που ζούμε τα τελευταία χρόνια,είναι Δημοκρατία;Σαπίλα της Ολιγαρχίας είναι...!''Οι ακραίες καταστάσεις,θέλουν και ακραίους χειρισμούς''!Δυστυχώς,αυτοί που κυβερνούν,αυτοί που συνωστίζονται να μας ''σώσουν'',είναι τύραννοι και ουδόλως ενδιαφέρονται για τον λαό και την ευημερία του,αλλά και την ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ. ΄΄ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανδρονικε καλα τα λες και σου απαντω
    Το οτι η ολη κατασταση εχει σαπισει δεν ειναι λογος κανενας μα κανεναςνα λεει τοσο βαριες κουβεντες που δεν εχει καταλαβει την σημασια αυτων που λεει.Βεβαι το να αλλαξει ολη αυτη η κατασταση ειναι πολυ δυσκολο.Δεν προκειτε να αλλαξει ομως με την χουντα.Μονο και μονο που υπαρχουν ανθρωποι που το 2014 λενε τετοιες μ@λ@κιες με κανει να νευριαζγ αφανταστα.Τα παντα εξαρτωνται απο την νεα γενια που το εκπαιδευτικο μας συστημα την κατακρεουργει μερα με την μερα ωρα με την ωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε μου,χαίρομαι που κατάλαβες το νόημα και το πνεύμα του σχόλιού μου.Και χαίρομαι επίσης,που αντιλαμβάνεσαι την ''ρίζα'' του κακού,που στοχεύει στη νέα γενιά και στην ΑΛΩΣΗ της Ελληνικότητας της Φυλής μας!Αναζητούμε ΕΛΛΗΝΑ κυβερνήτη και όχι επίορκους πολιτικάντηδες,ψευτοδημοκράτες. ΄΄ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φιλε Ανδρονικε συνεχιζω τον διαλογο μαζι σου
    Σωτα τα λες θελουμε εναν ΕΛΛΗΝΑ ΗΓΕΤΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕ ΤΑ ΤΩΡΙΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΜΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΔΥΣΟΙΩΝΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και συμπληρώνω στα λεγόμενά σου,από αυτούς που βρίσκονται σήμερα στο βουλευτήριο,τους τενεκέδες και εκμαυλισμένους πολιτικάντηδες,δεν ελπίζουμε τίποτα καλό...!Ισως,από έναν που έχει γαλουχηθεί,με τα ιδανικά της Φυλής και τα ιδεώδη του Εθνους-Ελληνισμού και όχι στα HARVARD ή σε άλλα κέντρα εκπαίδευσης...''πολιτικών-τρομοκρατών''!Να σημειώσω επίσης -και αυτό είναι καταγγελία- ότι,στη πρώτη και ιστορική Βουλή της Ελλάδος,στο Ναύπλιο,μετά την απελευθέρωση από τον Οθωμανικό ζυγό,ΔΕΝ κυματίζει η ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ(το διεπίστωσα σε πρόσφατη επίσκεψή μου).Ισως οι κυβερνώντες ''ντρέπονται''για την Ελληνική σημαία,ή...και τον Ι.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ,ή ενδέχεται η τρόϊκα,να ζητά περικοπές ακόμα και στα Εθνικά Σύμβολα!!Τέτοια τομάρια μας κυβερνούν,με την δημοκρατική ψήφο μας!!! ΄΄ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή