Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

ΓΙΝΑΜΕ ΣΙΚΑΓΟ! ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΟ CLUB ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ!

Όπως αναφέρει και το zougla.gr σκηνές Άγριας Δύσης εκτυλίχτηκαν λίγα λεπτά μετά τις 04.00 τα ξημερώματα του Σαββάτου μέσα σε νυχτερινό μαγαζί στην Ακτή Δηλαβέρη στο Μικρολίμανο. Η μνημονιακή χώρα μας σημείσε ανάπτυξη και σε αυτό τον τομέα! Έγινε κανονικό Σικάγο! Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, οι πυροβολισμοί έπεσαν σε δύο δόσεις, καθώς, όταν άδειασε ο πρώτος γεμιστήρας, ο δράστης τον αντικατέστησε και συνέχισε να πυροβολεί. Στη συνέχεια, ο ένοπλος βγήκε από το κατάστημα και αφού τραυμάτισε ένα ακόμα άτομο, διέφυγε με ταξί, το οποίο εξαφανίστηκε με μεγάλη ταχύτητα προς άγνωστη κατεύθυνση.
Την ίδια στιγμή, τραυματίες ήταν πεσμένοι στο έδαφος, με αρκετούς θαμώνες να βρίσκονται σε κατάσταση σοκ, μην μπορώντας να συνειδητοποιήσουν αυτό που είδαν να εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια τους. Στο σημείο έσπευσαν πέντε ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν στο zougla.gr ότι ο δράστης ήταν φαλακρός και φορούσε λευκό μπουφάν με κόκκινες ρίγες. Αυτήν την ώρα, άνδρες της Αστυνομίας έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό στις γύρω περιοχές για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες και video από το σημείο της αιματηρής επίθεσης...
video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

2 σχόλια:

  1. ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΑΣΟΥΝ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΑΖΝΙΚΟΦ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΘΑ "ΦΑΕΙ" ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ.

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΟΥΜΕ ΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΝΣΤΟΛΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΚΕΙΤΑΙ ΣΤΙΣ ΓΕΛΟΙΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΑΠΑΡΧΑΙΩΜΕΝΗΣ ΝΟΜΟΛΟΓΙΑΣ ΜΑΣ.

    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ ΕΝΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟ ΜΠΕΛΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΜΕ ΔΙΑΣΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΙΑΥΤΑ ;

    ΟΥΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΚΤΗΝΟΣ.
    ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΙΑ .
    ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΤΗΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΤΗΝΗ, ΤΑ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΕΙΣ , ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΦΥΛΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή