Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

ΕΚΟΨΑΝ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΠΟ ΑΡΡΩΣΤΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ, ΤΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΦΟΡΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ 1806 € ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΝ ΑΠΟ ΦΑΡΜΑΚΑ-ΣΥΣΣΙΤΙΑ!!!

ΕΛΑΒΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ…ΔΙΟΡΘΩΝΕΙ ΤΙΣ ΑΔΙΚΙΕΣ (!)
ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ «ΣΦΡΑΓΙΣΑΝ» ΟΙ ΣΑΜΑΡΑΣ-ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ-ΒΡΟΥΤΣΗΣ!

 Συνταξιούχος: «Αδυνατώ να επιβιώσω αξιοπρεπώς μετά την αντισυνταγματική και απάνθρωπη αναστολή των συνταξιοδοτικών μου καταβολών»


Του Μάκη Βραχιολίδη
Από τον Ιούνιο του 2013 έχουν διακόψει τη σύνταξη του πλοιάρχου ε.α. Στέλιου Δανδουλάκη, γιατί –λένε- δεν απογράφηκε ως συνταξιούχος! Παρά το ότι έχει υπηρετήσει την Πολιτεία επί 40 χρόνια καταβάλλοντας όλες τις ασφαλιστικές του εισφορές, το κράτος σταμάτησε να του χορηγεί σύνταξη επειδή ο τελευταίος αρνήθηκε (για λόγους θρησκευτικής συνείδησης) να λάβει τον ΑΜΚΑ!!! Τον περίφημο Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης! Η κυβέρνηση αδιαφορεί παντελώς για το ότι υπηρέτησε την Πατρίδα με αυταπάρνηση! Τι σημασία έχει για τους Σαμαρά-Βενιζέλο, αν ο  Στέλιος Δανδουλάκης ως αξιωματικός βρέθηκε μέχρι και σε εμπόλεμη ζώνη (Αμπχαζία-Γεωργία), έτοιμος να δώσει ακόμη και τη ζωή του; Η Πολιτεία όχι μόνο σταμάτησε τη συνταξιοδότηση και την ιατροφαρμακευτική του περίθαλψη αλλά του …έραψε κι ένα κουστούμι 1.806 ευρώ, ως φόρο εισοδήματος για το 2013!!!
Πώς είναι δυνατόν, ενώ δεν εισπράττει ούτε ένα ευρώ σύνταξης, ο κ. Δανδουλάκης να βρίσκεται χρεωμένος με 1.806 ευρώ στην εφορία; Προφανώς πρόκειται για τις αδικίες που διορθώνει ο Σαμαράς μετά το μήνυμα των εκλογών!

Κραυγή αγωνίας υψώνει μέσω της εφημερίδας μας ο πρώην αξιωματικός και βαριά άρρωστος σήμερα Στέλιος Δανδουλάκης, ζητώντας από το κράτος να του χορηγήσει βεβαίωση αναστολής της σύνταξής του, προκειμένου να την προσκομίσει στις κοινωνικές οργανώσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα, για να προμηθεύεται τα αναγκαία για την επιβίωσή του, φάρμακα! Και όμως, η κυβέρνηση των ολετήρων, δεν του χορηγεί ούτε καν τη βεβαίωση αυτή, με συνέπεια να εμφανίζεται ότι εισπράττει σύνταξη χωρίς πλέον να  του επιτρέπεται ούτε ένα πιάτο φαΐ να φάει από τα συσσίτια! !!! «Με θέλουν στη φυλακή, με θέλουν νεκρό ή να υποκύψω  στον εκβιασμό τους και να παραλάβω το… χάραγμα του ΑΜΚΑ», λέει ο κ. Δανδουλάκης και συνεχίζει γεμάτος πείσμα και πίστη: «Προτιμώ να πεθάνω, στον εκβιασμό τους όμως δεν ενδίδω».

ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΨΕΥΔΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΝΤΕΣ!
Δεν έχει τέλος ο Γολγοθάς του κ. Δανδουλάκη. Με 1.806 ευρώ επιβολή φόρου που υποχρεώνεται να πληρώσει, έχει ξεκινήσει έναν ατελέσφορο αγώνα με επιστολές προς διάφορα υπουργεία και στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, μπας και πάρει βεβαίωση αναστολής της σύνταξής του. Μέχρι και στα γραφεία των βουλευτών Αβραμίδη και Δημαρά (ΑΝΕΛ) έφτασε, οι οποίοι με τη σειρά τους έκαναν ενέργειες προς τον υφυπουργό Οικονομικών κ. Σταϊκούρα. Η υποκρισία και τα ψεύδη περισσεύουν από την πλευρά των υπουργείων.
Προσέξτε τι απαντούν και πώς στέλνουν τον κ. Δανδουλάκη από τον Άννα στον Καϊάφα και τελικά στην άβυσσο! 
ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ: «ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΔΟΘΕΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ…»!
…ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΕΙΝΑΙ Η ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΥΠΟΥΡΓΕ; ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ!
  
Αν ψάχνει κανείς να βρει το δίκιο του από τον κ. Σταϊκούρα, τότε… σώθηκε! Τα ψεύδη περισσεύουν στο υπουργείο που τα έχει αναγάγει σε …επιστήμη! Σε απάντηση ερωτήματος που του απευθύνουν οι βουλευτές κ.κ. Αβραμίδης-Δημαράς, ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών αφού αναλίσκεται σε θεωρίες περί της αναγκαιότητας-υποχρεωτικότητας του ΑΜΚΑ, δηλώνει ότι «θα ήταν δυνατή η έκδοση προσωρινής βεβαίωσης αναστολής  της σύνταξης τους, στην οποία θα αναγράφεται και ο λόγος της αναστολής». Τρίχες! Καμία βεβαίωση δεν έχει δοθεί στον κ. Δανδουλάκη:

«1. Η χορήγηση Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (Α.Μ.Κ.Α.) σε όλους τους συνταξιούχους των Ασφαλιστικών Ταμείων, συμπεριλαμβανομένου και του Δημοσίου, κρίθηκε απαραίτητη, προκειμένου οι φορείς αυτοί να έχουν πλήρη εικόνα των συνταξιούχων τους και να είναι δυνατή, σε συνεργασία με τις οικείες Υπηρεσίες, η παρακολούθηση ανά πάσα στιγμή της προσωπικής τους κατάστασης (θάνατος, γάμος, ενηλικίωση τέκνων, εργασία, σύνταξη από άλλο φορέα κλπ), ώστε να επέρχονται άμεσα οι αναγκαίες μεταβολές στα αρχεία των συνταξιοδοτικών φορέων και να αποφεύγεται η μεγάλη επιβάρυνση των ήδη βεβαρυμμένων Προϋπολογισμών των Ασφαλιστικών Ταμείων καθώς και του Κρατικού Προϋπολογισμού κατά το μέρος των συντάξεων του Δημοσίου.
2. Η εξαίρεση οποιασδήποτε κατηγορίας συνταξιούχων από τον Α.Μ.Κ.Α. θα δημιουργούσε ρωγμή σε όλο το σύστημα άμεσης ηλεκτρονικής ενημέρωσης των Ασφαλιστικών Ταμείων, όπως αυτή περιγράφεται ανωτέρω και ταυτόχρονα θα προκαλούσε ανισότητα μεταξύ των συνταξιούχων όλης της Χώρας, καταστρατηγώντας τη συνταγματική Αρχή της ισότητας (παρ. 1 του άρθρου 4 του Συντάγματος), σύμφωνα! με την οποία όλοι οι Έλληνες είναι ίσοι ενώπιον του νόμου.
3. Η απόδοση-τού Α.Μ.Κ.Α. ουδεμία σχέση έχει με τα αναφερόμενα στις ανωτέρω επιστολές των Ελλήνων Ορθοδόξων Χριστιανών, αφού η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος, δεν έχει εκφράσει αντιρρήσεις για την απόδοση του, το δε Δημόσιο συνταξιοδοτεί χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα 5.453 ιερείς, οι οποίοι δεν διατύπωσαν καμία-επιφύλαξη για την απόδοση σε αυτούς Α.Μ.Κ.Α.
4. Η μη απόδοση του Α.Μ.Κ.Α., συνεπάγεται την αναστολή καταβολής της σύνταξης η οποία και θα επαναχορηγηθεί άμεσα με την προσκόμιση στην Υπηρεσία Συντάξεων του Γ.Λ.Κ. του στοιχείου αυτού. Ως εκ τούτου, δεν είναι δυνατή   η   έκδοση   βεβαίωσης   οριστικής   διακοπής   της   σύνταξης   των ενδιαφερομένων,   εκτός   εάν       παραιτηθούν οριστικά του   δικαιώματος συνταξιοδότησης τους από το Δημόσιο. Σημειώνεται ότι η παραίτηση αυτή σύμφωνα με τη συνταξιοδοτική νομοθεσία του Δημοσίου (άρθρο 68 του πδ 169/2007), είναι αμετάκλητη.   
5. Ανεξάρτητα από τα ανωτέρω, κατόπιν υποβολής αίτησης από τους ενδιαφερόμενους    στην αρμόδια Δ/νση Διενέργειας Μεταβολών και Δειγματοληπτικών Ελέγχων επί των Πολιτικών, Στρατιωτικών και Πολεμικών Συντάξεων του ΓΛΚ, θα ήταν δυνατή η έκδοση προσωρινής βεβαίωσης αναστολής  της σύνταξης τους, στην οποία θα αναγράφεται και ο λόγος της αναστολής.
Ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών
Χρήστο Σταϊκούρας».

Κύριε Υπουργέ, ποιον δουλεύετε; Αφήνετε τον άνθρωπο να πεθάνει; Ούτε μια βεβαίωση για να έχει τη δυνατότητα πρόσβασης στα φάρμακά του ή να φάει ένα πιάτο φαγητό από τα συσσίτια δεν του δίνετε;  


ΩΣ ΠΟΝΤΙΟΣ ΠΙΛΑΤΟΣ ΝΙΠΤΕΙ ΤΑΣ ΧΕΙΡΑΣ ΤΟΥ
ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Το Υπουργείο Εργασίας, ουσιαστικά δηλ. ο κ. Βρούτσης, με την παρακάτω επιστολή «νίπτει τα χείρας» του και δηλώνει αναρμόδιο (!) στέλνοντας τον κ. στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, το Υπουργείο Οικονομικών και στο Υπουργείο Υγείας!!!



«Αξιότιμε κ. Δανδουλάκη,
Σε απάντηση της ανωτέρω σχετικής αίτησής σας και σε ό, τι αφορά στο Υπουργείο μας, σας γνωρίζουμε τα ακόλουθα:
1. Σύμφωνα με το άρθρο 153 του ν.3655/2008 (ΦΕΚ Α7 58/03.04.2008), ο Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ) είναι υποχρεωτικός για την εργασία και την ασφάλιση, σύμφωνα με τις ακόλουθες διατάξεις:
«παρ.1: Ο Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ), ο οποίος καθιερώθηκε με το άρθρο 64 του ν. 2084/1992 που συμπληρώθηκε με την παρ. 8 του άρθρου 20 του ν. 2556/1997, το άρθρο 39 του ν. 2676/1999 και την παρ.8 του άρθρου 62 του ν. 3518/2006, από 1.6.2009, καθιερώνεται υποχρεωτικά ως αριθμός εργασιακής και ασφαλιστικής ταυτοποίησης όλων των πολιτών της Χώρας.
παρ. 2: Από την ίδια ως άνω ημερομηνία ουδείς δύναται να απασχοληθεί ως μισθωτός ή ως αυτοαπασχολούμενος, να ασφαλισθεί ή να καταβάλει ασφαλιστικές εισφορές, να εκδώσει ή να ανανεώσει βιβλιάριο ασθενείας, να δικαιωθεί και να εισπράξει συντάξεις και γενικότερα πάσης φύσεως παροχές, επιδόματα και βοηθήματα, εάν δεν διαθέτει ΑΜΚΑ, ο οποίος αναγράφεται υποχρεωτικά επί όλων των ως άνω αντίστοιχων παραστατικών».

2.   Επειδή αρμόδιος φορέας ασφάλισης και συνταξιοδότησής σας είναι το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, παρακαλούμε να απευθυνθείτε εκεί για οποιοδήποτε αίτημα σας.
3.   Για τα θέματα περίθαλψης, παρακαλούμε να απευθυνθείτε στο αρμόδιο Υπουργείο Υγείας.
4.      Για τα θέματα φορολογίας, παρακαλούμε να απευθυνθείτε στο αρμόδιο Υπουργείο Οικονομικών.
Είμαστε στη διάθεση σας για κάθε διευκρίνιση.
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΣΙΤΣΙΟΛΗΣ»

ΣΙΩΠΗ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ
Μιλήσαμε με την κυρία Τσεκούρα, αρμόδια υπάλληλος στον μέχρι πρότινος υπουργό κ. Γεωργιάδη. Περιορίστηκε να μας πει ότι δεν το Υπουργείο δεν χορηγεί τέτοια βεβαίωση(!).
Η επιστολή του κ. Δανδουλάκη προς τον Άδωνη Γεωργιάδη: 

«ΠΡΟΣ:
Αξιότιμο Υπουργό Υγείας
Κ. Άδωνη Γεωργιάδη    
Αίτηση
Στυλιανού Δανδουλάκη του Ιωάννη κατοίκου Χανίων Κρήτης.
Αξιότιμε κ. Υπουργέ αφού λάβετε υπόψη τα επισυναπτόμενα σχετικά με τα οποία αποδεικνύεται ότι απάνθρωπα, άδικα και αντισυνταγματικά μου διέκοψαν τη σύνταξη και την περίθαλψη που είχα θεμελιώσει δικαίωμα με, 40 συντάξιμα έτη,
Παρακαλώ όπως δώσετε εντολή σε αρμόδια υπηρεσία σας (όπως υποδεικνύεται στο σχετ.β) να μου εκδώσει βεβαίωση, ότι δημόσια νοσοκομεία και υπηρεσίες υγείας μου αρνούνται το αγαθό της περίθαλψης μετά την εφαρμογή του ν.3655/08 έως και τώρα, στην οποία να αναγράφεται και ο λόγος αρνήσεως αυτής.
Δηλαδή κ. Υπουργέ, αν και κατέβαλα κανονικά όλες τις εισφορές μου για την περίθαλψη από το 1968 που κατετάγην στο Π.Ν. έως και τον Μάιο 2013 όπου μου κατεβλήθη η τελευταία σύνταξη, τόσο εγώ όσο και η σύζυγος μου (με πολλά σοβαρά προβλήματα υγείας) στερούμαστε παντελώς του κοινωνικού αγαθού της περίθαλψης, λόγω του ότι με αναφορά μου προς την ηγεσία του ΓΕΝ το 2002,δεν καταχωρήθηκα στην ΗΔΙΚΑ Α.Ε./ΑΜΚΑ.
Τη βεβαίωση αυτή τη χρειαζόμαστε για να μπορούμε να προμηθευόμαστε αναγκαία φάρμακα και υπηρεσίες υγείας αλλά και κάποια τρόφιμα από φιλανθρωπικά ιδρύματα».
ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΠΡΟΣ ΣΤΑΪΚΟΥΡΑ, ΒΡΟΥΤΣΗ, ΓΕΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ: «ΝΑ ΜΟΥ  ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΟΥ»

Από τις 27 Ιανουαρίου 2014 ο κ. Δανδουλάκης έχει στείλει επιστολή προς τους Υπουργούς Σταϊκούρα και Βρούτση, ζητώντας τους να του επιστρέψουν όλες τις κρατήσεις από τη σύνταξή του.
« ΘΕΜΑ: «Έκδοση βεβαίωσης αναστολής της σύνταξης και περίθαλψης του αιτούντος για λόγους μη αποδοχής AM ΚΑ».
Με την παρούσα μου αίτηση … ζητώ να μου χορηγηθεί βεβαίωση αναστολής/διακοπής της σύνταξης από το μήνα Ιούνιο του 2013 και της περίθαλψης από 30-3-2009 όπου η κ. Νικ. Γιαννακοπούλου με έγγραφό της μου κοινοποίησε ότι δεν μπορώ πλέον να έχω περίθαλψη  και να καταθέτω εισφορές για περίθαλψη από τη σύνταξη μου, καθότι δεν έχω καταχωρηθεί στο ηλεκτρονικό σύστημα ΗΔΙΚΑ/ΑΕ/ΑΜΚΑ όχι γιατί αμέλησα αλλά γιατί προέβη στις απαιτούμενες ενέργειες που προβλέπεται στις στρατιωτικές διατάξεις και ειδικά σης διατάξεις πολεμικού ναυτικού κεφάλαιο 18 «περί δικαιωμάτων και αναφορών αξιωματικών» ώστε να μην ενταχθώ στο εν λόγω σύστημα λόγω θρησκευτικής και συνταγματικής συνειδήσεως, γι αυτό το λόγο υπέβαλα σχετική αναφορά προς ηγεσία TEN/B3/IV σε απάντηση σχετικού εγγράφου του ΓΕΝ στα οποίο είχε δελτίο αναγγελίας του Υπουργείου Εργασίας, για να συμπληρώσω τα στοιχεία μου καινά ενταχθώ στο εν λόγω σύστημα. Αυτή η ενέργειά μου που προβλέπεται από τους εν λόγω στρατιωτικούς κανονισμούς, είχε σαν αποτέλεσμα η ηγεσία ΓΕΝ και ο Υπουργός Εργασίας να σεβαστούν την αναφορά μου και να μην με καταχωρήσουν στο σύστημα, ακόμα και ερήμην μου, όπως έκανε στους περισσότερους έλληνες πολίτες . Η μη καταχώρησή μου στο εν λόγω σύστημα είχε και έχει ως συνέπεια την αντισυνταγματική και απάνθρωπη αναστολή των συνταξιοδοτικών μου καταβολών και της περίθαλψης, με αποτέλεσμα την αδυναμία μου να μπορώ να επιβιώσω αξιοπρεπώς.
Τη βεβαίωση τούτη ζητώ προκειμένου να την προσκομίσω ως αποδεικτικό -δικαιολογητικό στις διάφορες κοινωνικές οργανώσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρος (κοινωνικά ιατρεία και φαρμακεία, κοινωνικά παντοπωλεία, Εκκλησία), μέσα μαζικής μεταφοράς, για να συμπεριληφθώ στα προγράμματα κοινωνικής αλληλεγγύης κ.α., αφενός και αφετέρου σε περίπτωση που η εφορία βεβαιώσει φόρο εισοδήματος για τη σύνταξη που έχει διακοπεί ήδη και για το φόρο διαβίωσης για τα οικονομικά έτη 2012, 2013 και για οποιοδήποτε επόμενο έτος. Η απόδοση του φόρου που μπορεί να βεβαιωθεί να αποστέλλεται στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους που παρανόμως παρακρατεί τη σύνταξη μου.
Παρακαλώ πολύ κ. υπουργοί όπως εξετάσετε και ελέγξετε τα παρακάτω γιατί:
α) ο Δ/ντης Συντάξεων και ο αντικαταστάτης αυτού παρότι προσήλθα στο γραφείο τους και τους ανέφερα ότι η διακοπή της σύνταξης μου είναι απάνθρωπη και αντισυνταγματική επισημαίνοντας ότι δεν λαμβάνουν υπόψη τους τον σχετικό φάκελο που υπάρχει στο Υπουργείο Οικονομικών, με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά συνταξιοδότησης και ταυτοποίησης μου με τα οποία εκδόθηκε συνταξιοδοτική πράξη υπ'αριθ. 15055/2003 ώστε να μου καταβάλλει το δημόσιο εφόρου ζωής τη δικαιούμενη σύνταξη και περίθαλψη. Επίσης κατέθεσα σχετική αίτηση διαμαρτυρίας και οι εν λόγω κύριοι ουδέποτε μου απάντησαν επί αυτής ως οφείλουν από το νόμο εντός νόμιμης προκαθορισμένης χρονικής περιόδου.
β) ο Δ/ντης Συντάξεων δίνει εντολή και εκδίδετε ενημερωτικό σημείωμα βεβαιώνοντας ψευδώς ότι μου κατέβαλε τη σύνταξη μηνός Ιουνίου 2013 και το εν λόγω σημείωμα το υπέγραψε ο … με εντολή αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών, ο εν λόγω διευθυντής εκδίδει και ταχυδρομεί … ενημερωτικό σημείωμα με το ίδιο περιεχόμενο υπογεγραμμένο από τον ίδιο.
γ) η Δ/ντρια Υπουργείου Εργασίας μου κοινοποίησε με έγγραφό της … σε αίτημα που είχα υποβάλλει ώστε να έχω περίθαλψη χωρίς ΑΜΚΑ, ότι δεν έχω δικαίωμα περίθαλψης πλέον και να καταβάλλω τις εισφορές από την σύνταξη μου που λάμβανα για την περίθαλψη στο κράτος, από 30/3/2009 έως και 30/5/2013 που πήρα την τελευταία σύνταξη όπου επικαλείται και καυχιέται ότι εφαρμόστηκε το άρθρο 153 του ν.3653/2009 ενώ μου κρατούσαν παρανόμως τις εισφορές.
ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ κ. ΥΠΟΥΡΓΕ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΜΟΥ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΟΥ. ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΟΥ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΠΑΣΧΩ ΑΠΟ ΣΟΒΑΡΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ (όπως αφαίρεση δεξιού νεφρού λόγω κακοήθειας καρδιολογικό, και ουρολογικό, καθώς και αφαίρεση γυναικολογικών συζύγου, και οστεοπόρωσης.)
Παρακαλώ την εν λόγω βεβαίωση να εκδώσετε και για την σύζυγο μου που είναι προστατευόμενη μου και δεν έχει κανένα εισόδημα.
Αθήνα, 19.03.2014 Ο    ΑΙΤΩΝ
Στέλιος Δανδουλάκης»

ΚΥΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΑΪΚΟΥΡΑ: ΚΟΨΑΜΕ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΠΟ 893 ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ-ΑΡΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΜΚΑ!
Ο Αναπληρωτής Υπουργός  Οικονομικών κ. Σταϊκούρας, ομολογεί κυνικά ότι η κυβέρνηση Σαμαρά έκοψε τη σύνταξη από 893 πολίτες που δεν προσκόμισαν ΑΜΚΑ. Πρόκειται για έγγραφο προς τους βουλευτές Αβραμίδη-Δημαρά στο οποίο σπεύδει να διευκρινίσει ότι «είναι άγνωστο ποιοι δεν προσκόμισαν ΑΜΚΑ επειδή θεωρούν ότι παραβιάζεται η θρησκευτική τους συνείδηση».
Ο κ. Δανδουλάκης όμως, τονίζει ότι πρόκειται για αρνητές του ΑΜΚΑ και μέσω της εφημερίδας μας ζητεί να επικοινωνήσουν με τα παρακάτω τηλέφωνα, προκειμένου να συγκροτήσουν Σύλλογο και να συντονίσουν τον κοινό τους αγώνα.
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6989412366 (Μαρία Παστουρμά), 6951655330 (Στέλιος Δανδουλάκης).  

"Ελεύθερη Ώρα, Νέοι Άνθρωποι"



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου