Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

ΟΙ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΙ ΔΙΕΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ! ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ!

omologiouxoi_533_355
Ένταση προκλήθηκε κατά την διάρκεια ομιλίας του πρώην πρωθυπουργού Λ. Παπαδήμου στο Μέγαρο Μουσικής, όταν ομολογιούχοι του ελληνικού Δημοσίου που ζημιώθηκαν από το «κούρεμα», διέκοψαν με διαμαρτυρίες την ημερίδα.
Στη διάρκεια της ομιλίας του κ. Παπαδήμου στα πλαίσια ημερίδας υπό τον τίτλο: «Τραπεζική Ένωση, Νομισματική Πολιτική και Οικονομική Ανάπτυξη» η οποία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της ελληνικής Προεδρίας του Συμβουλίου ΕΕ και σε συνεργασία με το Κέντρο Χρηματοοικονομικών Μελετών του Πανεπιστημίου Goethe της Φρανκφούρτης, μικρομολογιούχοι παρενέβησαν με φωνές και διαμαρτυρίες με αποτέλεσμα να διακοπεί για λίγο η όλη εκδήλωση, σύμφωνα με το Έθνος.
Ο κ. Παπαδήμος απέφυγε να απαντήσει στις διαμαρτυρίες των μικροομολογιούχων, επικαλούμενος ότι το θέμα της ημερίδας είναι οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει σήμερα η νομισματική πολιτική και κατά πόσον αυτή μπορεί να συμβάλει προκειμένου να αμβλυνθούν τα κοινωνικά προβλήματα που προκάλεσε η κρίση.
Τα πνεύματα ηρέμησαν και η εκδήλωση συνεχίστηκε με την ομιλία του αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Βίκτορ Κονστάνσιο.
crashonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου