Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ, ΜΕ ΤΟ ΜΑΪΜΟΥ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΚΑΙ ΑΛΑΛΟΥΜ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ!

Δείτε την παρακάτω ανάρτηση από το protagon.gr και θα καταλάβετε πώσς μας έχουν πάρει στο ψιλό γαζί και οι ξένοι: "Μαϊμού εθνόσημο βάζετε εσείς; Μαϊμού-κινέζικα συνθήματα θα σας βάζουμε κι εμείς μαζί με τη μαϊμού σημαία σας", είναι σαν να λένε οι ξένοι. Δείτε και θα καταλάβετε:
Η αντίστροφη μέτρηση για το Μουντιάλ, όχι μόνο έχει αρχίσει, αλλά κοντεύουν να τελειώσουν οι κόκκοι άμμου στην κλεψύδρα. Κι όσο περνούν οι μέρες και τα αφιερώματα των μεγάλων Μέσων πληθαίνουν, τόσο αυξάνονται και οι πιθανότητες να γίνονται λάθη με τις... μικρότερες ομάδες της διοργάνωσης. Ε, εντάξει. Ας είμαστε ειλικρινείς. Δεν είμαστε και το πρώτο όνομα στο Παγκόσμιο Κύπελλο...
Το ESPN αποφάσισε να βγάλει αφισάκια με τις εθνικές ομάδες, τα χρώματά τους και μια χαρακτηριστική φιγούρα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Οι Ιταλοί έχουν τον Μπαλοτέλι, οι Γάλλοι τον Ριμπερί, η Ακτή Ελεφαντοστού (την οποία θα αντιμετωπίσουμε ως αντίπαλο) τον Ντρογκμπά και πάει λέγοντας. Εμείς έχουμε την τυπάρα, τον Καραγκούνη. Ως εδώ όλα καλά κι ωραία. Αλλά όποιος μπορεί να καταλάβει τι στο καλό σημαίνει ο τίτλος πάνω από το δικό μας σήμα ας μας εξηγήσει:
Η ιστορία έγινε γνωστή χάρη σε ένα fb post του Μάνου Μακράκη κι έχει ως εξής: Ο Κριστιάνο Σικέιρα, δημιουργός των illustrations για το ESPN, παρέδωσε τη δουλειά του στο αμερικάνικο Μέσο, το οποίο προσέλαβε κάποιον άλλον για τις λεζάντες και τους τίτλους γενικότερα της κάθε ομάδας. Και κάπου εκεί άρχισαν τα προβλήματα, αφού και το μότο της εθνικής Κροατίας παρουσίασε προβλήματα κι έπρεπε να γίνουν αλλαγές. Τώρα για την Ελλάδα μην το ψάχνετε, μάλλον δεν πρόκειται να το αλλάξουν. Προφανώς κάποιος προσπάθησε να γράψει ETHNIKI αλλά του βγήκε κάπως πιο... ρώσικο. Σε περίπτωση που θέλετε, πάντως, να παραπονεθείτε για το λάθος που έγινε μπορείτε να απευθυνθείτε στο ESPN.

5 σχόλια:

  1. Όταν υπάρχουν Σαμαροβενιζέλοι οι ξένοι θα ξεφτιλίζουν με τον οποιοδήποτε τρόπο την εθνική ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Tι έχει να πει η ΕΠΟ; Μούγκα στην στρούγκα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφιερωμένο στον Ντέμη Νικολαΐδη που μας θεωρεί "Ελληναράδες" που βγάζουν τον αθρωπάκο...

    Ντέμη τι έχεις να πεις για αυτό το άρθρο εδώ που οι ξένοι ξεφτιλίζουν το σήμα της εθνικής ομάδας και γενικώς την εθνική ομάδα;

    Μούγκα στην στρούγκα, Ντέμη, ε;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ESPN;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή