Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Η ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟ-ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Ρεπορτάζ: Ζαφειριάδου Μαριτίνα..  
 Με τη διακοπή των εργασιών της Ολομέλειας στις 4 Ιουνίου, έφτασε στη Βουλή η ποινική δικογραφία για την υπόθεση των Υποβρυχίων και των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά, που αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο ποινικής ευθύνης του Ευάγγελου Βενιζέλου και του Γιώργου Παπακωνσταντίνου.
Σε έγγραφο που υπογράφουν οι αντιεισαγγελείς Πρωτοδικών Αντώνιος Ελεθεριάνος και Πόπη Παπανδρέου, αναφέρεται επί λέξει ότι υποβάλλεται η δικογραφία «η οποία σχηματίσθηκε κατόπιν της από 20-12-2013 υποβολής εκ μέρους της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ζωής Κωνσταντοπούλου, των απομαγνητοφωνημένων πρακτικών της από 18-12-2013 Συνεδρίασης της Ολομέλειας της Βουλής για την υπόθεση των Υποβρυχίων και των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά, μετά των συνημμένων εγγράφων, καθόσον από την προκαταρκτική εξέταση που διενεργήθηκε προέκυψαν στοιχεία περί ενδεχόμενης ποινικής ευθύνης Υπουργών-μελών της κυβέρνησης και συγκεκριμένα των Ευάγγελου Βενιζέλου, πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας και του Γεωργίου Παπακωνσταντίνου, πρώην υπουργού Οικονομικών κατά το χρονικό διάστημα από την 17-10-2010 κ.ε.».
Και ενώ αυτό το έγγραφο έχει ημερομηνία 18 Μαρτίου 2014, το διαβιβαστικό έγγραφο που έφτασε στη Βουλή, φέρει ημερομηνία 4 Ιουνίου 2014, ημέρα κατά την οποία θυροκολλήθηκε εκτάκτως το κλείσιμο της Βουλής, κάτι που προκαλεί συνειρμούς για την παραγραφή των όποιων αδικημάτων.
 
Πηγή: real.gr, gkourou.com

1 σχόλιο:

  1. ΛΙΓΑ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΣΑΣ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΜΑΣΟΝΟΙ, ΕΒΡΑΙΟΧΑΤΖΑΡΟΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.

    ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!

    Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΑΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή