Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΧΟΥΦΤΩΜΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ ΣΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΑΠΠΑ! ¨Η ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ¨Η ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ!!!

Τι λέει η Χριστίνα Παππά για το χούφτωμα του Μιλτιάδη...

Είναι βέβαιο πως θα γελάσετε με όσα λέει η Χριστίνα Παππά για τη φωτογραφία όπου φαίνεται πεντακάθαρα το χέρι του υπουργού να... εισχωρεί μέσα στο σορτσάκι της. Μετά από όσα διαβάσετε σκεφτείτε σε πόσες "απλά φίλες σας" κάνατε το ίδιο...!
"Φωτιές άναψε" η φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα "Πρώτο Θέμα", την Κυριακή 15 Ιουνίου και απεικονίζει τον Υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη να απολαμβάνει το γεύμα του με την Χριστίνα Παππά και φιλικά τους πρόσωπα στην Πάρο. Το θέμα τη φωτογραφίας, ήταν η τρυφερή στιγμή που τους "συνέλαβε" ο φακός. Η Χριστίνα Παππά, μίλησε αποκλειστικά στο fthis.gr για τη σχέση της με τον Υπουργό αλλά και το συγκεκριμένο δημοσίευμα.
Είδατε τις φωτογραφίες σας με τον κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας;

Ναι, τις είδα. Δεν καταλαβαίνω που είναι το περίεργο, είναι φίλος μου πολλά χρόνια, δεν είναι η πρώτη φορά που βγαίνουμε έξω μαζί.
Η σχέση σας είναι μόνο φιλική; 

Ναι! Μα, τι έδειχναν οι φωτογραφίες; Τίποτα τρομερό, μόνο να ακουμπάει το χέρι του πάνω μου. Εσείς δεν έχετε φίλους που θα γελάσετε, θα τους αγγίξετε την ώρα που μιλάτε, θα είστε χαλαροί απέναντί τους;
Το θέμα των φωτογραφιών είναι ότι τραβήχτηκαν λίγο πριν τον ανασχηματισμό της Κυβέρνησης. 

Δεν είναι άνθρωποι οι πολιτικοί; Δεν είναι άνθρωποι οι βουλευτές και οι υπουργοί; Δεν έχουν το δικαίωμα να βρεθούν με φίλους τους; Να πάνε διακοπές; Ο Μιλτιάδης είναι πρώτα άνθρωπος και μετά πολιτικός. Ένας πολύ σωστός πολιτικός και πολύ αποτελεσματικός. Άριστος στις υποχρεώσεις του. Θέλω να το τονίσω αυτό. Κάνει τέλεια δουλειά.
Πώς αντιδράσατε όταν είδατε τις φωτογραφίες; 

Ταράχτηκα! Οι δικοί μας άνθρωποι ξέρουν την αλήθεια για τη σχέση μας. Είμαι γυναίκα και προσπαθώ να διαφυλάσσω όσο μπορώ την προσωπική μου ζωή. Όταν το είδα, τον πήρα τηλέφωνο και του είπα αστειευόμενη: "Με έχεις εκθέσει, τώρα πρέπει να με αρραβωνιαστείς".
Είχατε πάει στην Πάρο για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος; 

Ναι και δεν είναι η πρώτη φορά που κάνουμε μαζί διακοπές. Ήμασταν μεγάλη παρέα.

 


 



thessbomb.blogspot.gr

4 σχόλια:

  1. Ο παρατηρητης, γνωστος λατρης του αναλ σεχ το γυρισε στις τσοντες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΛΑ ΡΕ , ΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΕΤΣΙ ;
    ΕΝΑ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΠΙΑΝΕΙ.
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ.
    ΝΑ ΤΗΣ ΤΟ ΠΙΑΝΟΥΝ.....

    ΠΟΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΚΟΠΕΛΑ ΘΑ ΚΑΘΟΝΤΑΝ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΚΑΦΕ Ή ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΝΑ ΤΗΣ ΕΠΙΑΝΕ ΤΟ ΚΩΛΟ ;
    ΑΝ ΗΘΕΛΕ "ΚΟΚΟ" ΑΣ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΚΑΛΗ ..........ΚΑΙ ΑΥΤΗ.........!

    ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΕ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΗΜΟΥΝ.
    ΕΙΧΑ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ, ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΩΡΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕΧΡΙ ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΕΣ,ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΕΣ,ΜΑΧΡΟΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΚΑΙ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΕΣ.
    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΧΑΜΟΥΡΕΥΟΜΟΥΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΧΛΙΜΙΤΖΟΥΛΑ ΑΓΑΜΗΤΟ ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΑΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ . ΠΟΥΘΕΝΑ ,ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΝΤΑΝ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΔΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕ ΑΛΛΑ ΕΞΩ , ΠΟΥΘΕΝΑ !
    ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ, ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ, ΣΤΗΝ ΕΞΟΧΗ, ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ,ΜΑΛΙΣΤΑ .
    ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ ,ΣΕ Κ(Η)ΦΕΤΕΡΙΑ, ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ, ΠΟΤΕΕΕΕΕ.
    ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΟΒΑΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΧΟΝΤΑΝ ΝΑ ΤΗΣ ΠΙΑΝΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΚΩΛΟ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ; ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ Ο ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΒΑΖΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΣΤΑ ΚΩΛΟΜΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΓΚΟΜΕΝΑΣ ΤΟΥ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ως Υπουργός Ναυτιλίας και πάλι διέπρεψε τα έκανε θάλασσα. Κάτι μου θυμίζει αυτό το περιστατικό. Πριν μερικά χρόνια ο γιος του Λευτέρη Ζαγορίτη έβαλε την Τζούλια Αλεξανδράτου στο Πολεμικό Μουσείο πιάνοντάς της τον κώλο.... Τι άλλο θα δούμε σ΄αυτή τη χώρα.............................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εσείς όλοι, όταν σας πιάνει τον κώλο ολόκληρη η κυβέρνηση γιατί δεν διαμαρτύρεσθε ; Ενας υπουργός σας ενόχλησε και η κυρία που της τον πιάνει εκουσίως ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή