Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

ΜΑΣΤΙΓΑ ΚΛΟΠΩΝ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ)

Tην παρακάτω πολύ σοβαρή είδηση λάβαμε από τον αναγνώστη μας Γ.Τ. (τα πλήρη στοιχεία του είναι στη διάθεσή μας):
"Η μάστιγα κλοπών αλουμινίου καλά κρατεί σε πολυκατοικίες στην οδό Σωκράτους, στο Χολαργό. Είχαμε  νέα κλοπή θυρών αλουμινίου που καλύπτουν τους μετρητές ΔΕΗ σε 2 πολυκατοικίες, και είναι άγνωστο αν η επιδρομή επηρέασε και άλλες πολυκατοικίες στην ίδια οδό ή σε παραπλήσιες. Μην ξεχνάμε, ότι έτσι δουλεύει το σύστημα. Αναγνώριση, εντοπισμός και καταδρομική επιχείρηση μέσα σε μια νύχτα, με επιδιωκόμενο αποτέλεσμα το μέγιστο παράνομο κέρδος.
Είναι η δεύτερη φορά σε διάστημα 4 μηνών που στην ίδια οδό γίνεται κλοπή κάθε είδους μεταλλικών αντικειμένων. Να δούμε πότε και πως θα σταματήσει αυτό το φαινόμενο...Μέχρι τότε, ποιος μας προστατεύει; Μάλλον η θεά Τύχη........

Μερικές φωτογραφίες από το «πλιάτσικο»....
Γ.Τ."

Σχόλιο εφημερίδας: Είμαστε παντελώς ανοχύρωτοι! Έτσι, σε λίγο οι παράνομοι, οι εγκληματίες, οι λαθρομετανάστες ή οι Τούρκοι θα κάνουν ντου σε βάρος της χώρας. Θα μας πιάσουν στον ύπνο κι εμείς θα κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου! 
Ρε, υπάρχει αστυνομία ή όχι; Και να σκεφτείς ο Πάγκαλος δήλωσε να ξηλωθούν οι μισοί αστυνομικοί! 

1 σχόλιο:

  1. Και σχόλιο δικό μου.
    Έτσι πέφτουν οι τιμές σε χαλκό, αλουμίνιο και σίδερο. Οι κλέφτες το πουλάνε φτηνά και οι φάμπρικες ρίχνουν ή κρατούν σταθερές τις τιμές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή