Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ (2-3)! ΣΕ ΛΙΓΟ Ο ΠΑΟΚ ΑΝ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΝΕΑ ΗΤΤΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΤΑΓΕΙ...6ος!!!

Στις 19.30 αναμετράται ο ΠΑΟΚ στην Αθήνα με τον Ατρόμητο! Με τις συνεχείς ήττες που έχει στο πρωτάθλημα και τις τραγικές εμφανίσεις του, ο ΠΑΟΚ σήμερα με μια ακόμη ήττα κινδυνεύει να χάσει και την τρίτη...


θέση, διότι οι δύο αντίπαλοι που τον καταδιώκουν, Παναιτωλικός και Αστέρας Τρίπολης βρίσκονται πλέον 6 βαθμούς πίσω του! Για το πρωτάθλημα και τη δεύτερη θέση δεν γίνεται καν λόγος, μια και ο ΠΑΟΚ έχει χάσει και τα δύο: ο Παναθηναϊκός πέρασε από την Κρήτη (εκεί όπου ο ΠΑΟΚ διασύρθηκε) και πλέον εδραιώθηκε στη 2η θέση της βαθμολογίας, κυνηγώντας τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό!
Ο ΠΑΟΚ λοιπόν, δεν έχει κανένα άλλο στόχο από το να βρεθεί στα  play off και να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στο Europa Cup του χρόνου. Με τα χάλια όμως που έχει η ομάδα και αυτός ο στόχος είναι αμφίβολος. Μην παραξενευτεί κανείς αν δει τον ΠΑΟΚ να χάνει και την 5η θέση που οδηγεί στα play off και να πηγαίνει ...για μπάνια από τον Απρίλιο-Μάιο! Εδώ, ο ΠΑΟΚ όχι μόνο έχασε μια διαφορά 5 βαθμών που είχε πάρει από τον Ολυμμπιακό αλλά βρέθηκε 8 βαθμούς πίσω του σε χρόνο ρεκόρ, δεν είναι καθόλου απίθανο να βρεθεί πίσω και από τους Παναιτωλικό-Αστέρα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος! Με αυτό τον ΠΑΟΚ μπορούν να δούμε τα χειρότερα. Όσα δεν έχουμε φανταστεί κι εμείς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου