Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

ΚΡΑΤΟΣ ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ! Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ Γ.Α.Σ.ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΩΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ Η Γ.Γ. ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ!!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟ ΑΓΟΡΑ!

Δεν είναι κράτος αυτό! Φαντάσου να πρέπει να πολεμήσουμε τους Τούρκους! Θα ανοίξουμε τα σύνορα και θα τους πούμε ...περάστε! Τα κορίτσια του Γ.Α.Σ.Χολαργού είναι πραθλήτριες Ελλάδος στις νεάνιδες αλλά το κράτος δεν έχει χρήματα να τις στείλει στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Τα χρυσά μας κορίτσια κάνουν λαχειοφόρο. Ας τα βοηθήσουμε..
Δείτε τι μας λένε:

Αγαπητοί συμπολίτες
Οπως ίσως ήδη να γνωρίζετε, η ομάδα των Νεανίδων Ρυθμικής Γυμναστικής του Γ.Α.Σ.Χολαργού, μετά την κατάκτηση του Χρυσού μεταλλίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, επιλέχθηκε από την Ελληνική...

Γυμναστική Ομοσπονδία να εκπροσωπήσει την χώρα μας στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ρυθμικής Γυμναστικής, που θα διεξαχθεί στο Μίνσκ της Λευκορωσίας από 01 έως 03 Μαϊου 2015 με την συμμετοχή 26 Ευρωπαϊκών χωρών.
Λόγω αδυναμίας οικονομικής στήριξης από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, το κόστος συμμετοχής της αποστολής, που αποτελείται από τις 5 αθλήτριες, 2 προπονήτριες και 1 κριτή, ανέρχεται στα 7.000 €, πρέπει να καλυφθεί εξ΄ολοκλήρου από το Σωματείο και τους γονείς των αθλητριών μας.

Στα πλαίσια αυτά χρειαζόμαστε τη βοήθεια σας και για το λόγο αυτό διοργανώνουμε λαχειοφόρο αγορά.
Οι λαχνοί θα είναι διαθέσιμοι στο γραφείο του συλλόγου μας , Ζακύνθου 2-στάδιο «Μαρκ Μαρσώ», τηλ. 2106522954.,  από σήμερα μέχρι 14-06-2015 με κόστος λαχνού 5 €. Το πρώτο έπαθλο των λαχνών είναι μία δωροεπιταγή 200 € από τα καταστήματα Γερμανός. Η κλήρωση θα γίνει στις 14 Ιουνίου 2015 , την ημέρα της Τελετής Λήξης του τμήματος Γυμναστικής και τα νούμερα των λαχνών που θα κερδίσουν θα σας γνωστοποιηθούν με mail και θα αναρτηθούν στο site και στο γραφείο του συλλόγου.

Παρακαλούμε να ενισχύσετε τις αθλητριές μας γιατί σε περιόδους που η Πολιτεία αδυνατεί να πράξει το αυτονόητο, η αλληλεγγύη των πολιτών είναι η μοναδική διέξοδος.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την οποιαδήποτε συνεισφορά σας.

Αν θέλετε, μπορείτε να δείτε την ομάδα μας να αγωνίζεται στον παρακάτω σύνδεσμο
Live stream Minsk
Παρασκευή 01-05-2015 και ώρα 10–12   (στην αρχή)
Σάββατο  02-05-2015 και ώρα  10-12   (προς το τέλος)


Με εκτίμηση το ΔΣ του Γ.Α.Σ.Χολαργού

3 σχόλια:

  1. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει τόνους λεφτά μόνο για τους λαθρομετανάστες που έρχονται παράνομα καθημερινώς και δεν θέλει να προσφέρει μια οικονομική βοήθεια για να πάει στο Μινσκ της Λευκωρωσίας για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ρυθμικής γυμναστικής. Ντροπή! Αίσχος!

    Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εξαπάτησε με δόλο, με ψέματα, με ψεύτικες ελπίδες αυτούς που τους ψήφισαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να δώσει επιτόπου λεφτά αυτή η κυβέρνηση στα κορίτσια και στο επιτελείο της ρυθμικής γυμναστικής του Χολαργού να συμμετάσχουν στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μινσκ στην Λευκορωσία.
    Αυτό που κάνει η κυβέρνηση-κωλοχανείο να μαζεύει λαθρομετανάστες και να τους πληρώνει πολλά εκατομμύρια ευρώ, να τους ταΐζει, να τους φιλοξενεί σε ξενοδοχεία, να λιάζονται τσάμπα και να έχουν περισσότερα προνόμια από τους Έλληνες είναι οικτρό, είναι αισχρό! Αυτή είναι η Δημοκρατία του κώλου αυτής της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εδώ αυτή η κυβέρνηση δεν μπορεί να κάνει κάτι απλό: Να αλλάξει το ψεύτικο σήμα της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή