Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΟΥΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΟΥΣ!

Αυτό τον άνθρωπο σκεφτήκανε να τον κάνουν και Πρόεδρο Δημοκμρατίας! Ως φίδι κολοβό ενήργησε σε βάρος της Ελλάδος ο Επίτροπος Μετανάστευσης Δημήτρης Αβραμόπουλος, κατά συνάντηση που είχε μαζί του ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης...


Πήγε λοιπόν ο κ. Πατούλης στο Στρασβούργο και ο κ. Αβραμόπουλος οουσιαστικά του ...κάρφωσε το μαχαίρι στην πλάτη! Είπε λοιπόν ο Επίτροπος Μετανάστευσης ότι "η Ευρωπαϊκή πολιτική για το μεταναστευτικό, εφαρμόζεται από τις κυβερνήσεις των χωρών - μελών, καθώς και ότι, στην περίπτωση της Ελλάδας αποδεικνύεται πως είναι καθοριστική η συμμετοχή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην αντιμετώπισή του συγκεκριμένου ζητήματος"
Με άλλα λόγια, οι Δήμοι πρέπει να πάρουν στο "σπίτι τους" λαθρομετανάστες και να βρουν τρόπο να τους φιλοξενήσουν σωστά! 
Αλλά και με όσα είπε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Πατούλης, ουσιαστικά έδωσε το έναυσμα στον κ. Αβραμόπουλο:
Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ μετέφερε το καθολικό αίτημα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Χώρας να τυγχάνουν και οι Δήμοι χρηματοδότησης για να διαχειριστούν ζητήματα μετανάστευσης και προσφύγων, αφού με δεδομένο ότι, ήδη αρκετοί Δήμοι σήκωσαν μεγάλο βάρος για τη φιλοξενία μεταναστών και προσφύγων κατά βάση με δικά τους μέσα, πλέον οι ιδιαίτερα έκτακτες συνθήκες είναι αδύνατο να αντιμετωπιστούν με ίδια μέσα της Αυτοδιοίκησης.
Δηλαδή ο κ. Πατούλης, είπε με άλλα λόγια: "Δώστε μας λεφτά κι εμείς θα φιλοξενούμε λαθρομετανάστες στους Δήμους μας"! 
Και συμπληρώνουμε εμείς: ακόμη και με μειωμένα αστυνομικά τμήματα! 
Αυτή είναι η Ελλάδα της ανάπτυξης κύριοι! 


1 σχόλιο:

  1. Tο πλανο καθε πολη και τζαμι προσπαθουν να υλοποιησουν οινεοταξιτες πολιτικοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή