Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΟΥΝΚΕΡ, ΠΟΥ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΑΜΑΡΑΣ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΤΟΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΦΙΛΕΛΛΗΝΑ! ΘΑ... ΚΟΥΦΑΘΕΙΤΕ!!!

ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ  ΚΑΙ  ΞΕΦΤΙΛΑ
Προσέξτε τι στάση κρατάει στο πρόβλημα της Αγγλίας και κάντε σύγκριση με τη στάση που κρατά στο πρόβλημα της Ελλάδος! Ναι, αυτή η μούργα που λέγεται Γιούνκερ! 
"Mπορεί να εξευρεθεί ένας Συμβιβασμός με τη Βρετανία και να προωθηθούν ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ στην Ευρωπαϊκή Ένωση (!!) ώστε η χώρα να συμφωνήσει να παραμείνει εντός αυτής", Αυτό εκτίμησε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ...




Μιλάμε για πολύ σάπιο/λέρα πολιτικό! Προτείνει να κάνει μεταρρυθμίσεις η Ε.Ε. και να συμβισαστεί έτσι με τη Βρετανία. Και όπως επισημαίνει το "ποντίκι που βρυχάται" αυτό συμβαίνει 9 μέρες πριν τις Βρετανικές εκλογές αλλά και 9 μέρες πριν την 70η επέτειο της άνευ όρων παραδόσεως της Γερμανίας στη Βρετανία, ενώπιον του Στρατάρχη Μόντγκομερυ!! 
Αυτό λοιπόν το το πολιτικό μούτρο που οι Βενιζέλος-Σαμαράς τον εμφάνιζαν ως φιλέλληνα, προτείνει εξ ονόματος της Γερμανίας να μεταρρυθμιστεί ολόκληρη η Ευρώπη για χάρη της Βρετανίας, ενώ για το πρόβλημα του ευρώ στην ΕΕ, βάζει επί 5 χρόνια το μαχαίρι στο λαιμό της Ελλάδος απαιτώντας αδιάκοπες θανατηφόρες μεταρρυθμίσεις που πρέπει να κάνει η Ελλάδα και πάντως καμία μεταρρύθμιση η Ευρώπη!
Αυτά είναι τα βδελυρά πολιτικά υποκείμενα της ΕΕ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου