Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ 15 ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ!

Χολαργός, 8 Μαΐου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
“ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ’’ 15 ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ

Η νέα Δημοτική Αρχή, αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων της, έχοντας υπόψη της την ισχύουσα για τις παιδικές χαρές νομοθεσία, ανάθεσε - ύστερα από διαγωνισμό - την παροχή υπηρεσίας με τίτλο «Παροχή υπηρεσίας πιστοποίησης των παιδικών χαρών του Δήμου Παπάγου-Χολαργού», στην «EUROCERT» (Φορέα Πιστοποίησης), η οποία και ολοκλήρωσε την 1η Φάση (προέλεγχος και παρατηρήσεις)....

Η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου αποξήλωσε, βάσει του προελέγχου, τα ακατάλληλα και μη επισκευάσιμα όργανα παιδικών χαρών και παράλληλα ενεργεί για τη σύνταξη μελετών με τίτλο «Συντήρηση παιδικών χαρών 2015» (ο διαγωνισμός του έργου θα γίνει στις 26-5-2015) και «Εργασίες για τη συμμόρφωση των παιδικών οργάνων προς τα πρότυπα ασφαλείας» (ο ανάδοχος θα προκριθεί στις 16-5-2015).
Στην 2η Φάση Πιστοποίησης των παιδικών χαρών και αφού θα έχουν ολοκληρωθεί οι τεχνικές εργασίες, που θα είναι σύμφωνες με τα εγκεκριμένα/θεσμοθετημένα πρότυπα ασφαλείας, θα ζητηθεί από την ήδη συγκροτηθείσα με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής ‘Επιτροπή Ελέγχου Παιδικών Χαρών’ η έκδοση ‘πιστοποιητικού καταλληλότητας’ και η χορήγηση του ‘ειδικού σήματος’ για κάθε μία παιδική χαρά.
Η νέα Δημοτική Αρχή δεν έχει προβεί στη διακοπή λειτουργίας των παιδικών χαρών για να μην τις στερήσει από όλους εσάς τους συμπολίτες μας και προσπαθεί να αποκαταστήσει το συντομότερο δυνατόν τις όποιες τεχνικές ατέλειές τους. Γι αυτούς τους λόγους και μέχρι την έκδοση του πιστοποιητικού καταλληλότητας ζητούμε την κατανόησή σας και την εκ μέρους σας πληρέστερη συνδρομή, ώστε η χρήση των παιδικών μας χαρών να γίνεται σε συνθήκες πλήρους ασφάλειας.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή παρατήρηση αποστείλατε ηλεκτρονικό μήνυμα στο info@dpapxol.gov.gr  ή στο τηλέφωνο 213 2002801.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου