Σάββατο 9 Μαΐου 2015

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ

Δελτίο Τύπου 48
                                                                     9 Μαΐου 2015

Συνάντηση στελεχών

Την Τετάρτη 29 Απριλίου 2015, τα στελέχη της Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης Παπάγου-Χολαργού συναντήθηκαν, ύστερα από πρόσκληση του επικεφαλής κ. Κώστα-Πολυχρόνη Τίγκα.

Στο πλαίσιο της συνεχούς λειτουργίας του συνδυασμού έγινε ...

λεπτομερής ενημέρωση των στελεχών για τα τεκταινόμενα στο Δήμο Παπάγου-Χολαργού. Συζητήθηκαν ιδιαιτέρως τα προβλήματα που προκύπτουν από την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (ΠΝΠ) σχετικά με την κατάθεση των ταμειακών διαθεσίμων του Δήμου και των ΝΠΔΔ στην ΤτΕ καθώς και οι θέσεις της ΠΕΔΑ, εκλεγμένο μέλος της οποίας είναι ο επικεφαλής του συνδυασμού και της ΚΕΔΕ  στο ζήτημα αυτό.

Επίσης τα στελέχη ενημερώθηκαν λεπτομερώς για το πρόβλημα της παραβατικότητας στο Δήμο και αντάλλαξαν απόψεις για την θέση του συνδυασμού. Εκτενής συζήτηση έγινε και για την λειτουργία του Κοινωνικού Φορέα Αλληλεγγύης, ο οποίος θα τεθεί στην υπηρεσία των συμπολιτών μας πολύ σύντομα.

        Ολοκληρώθηκε, εξ άλλου, ο σχεδιασμός των ομάδων δράσης, σύμφωνα με το οργανόγραμμα που έχει ήδη εγκριθεί. Ανακοινώσεις για τις δράσεις του συνδυασμού ανά τομέα, θα γίνουν αμέσως μόλις οριστικοποιηθούν λεπτομέρειες ουσιώδεις για την λειτουργικότητά τους, ώστε να μεγιστοποιηθεί η ποιότητα των δομών τους και συνεπώς το όφελος των συνδημοτών μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου