Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝ. ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΝΟΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ! ΒΓΗΚΕ ΕΙΔΗΣΗ...

 



























ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνάντηση του Δημάρχου Ηλία Αποστολόπουλου
με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Πανούση

Σε ιδιαίτερα φιλικό και ευχάριστο κλίμα έγινε η προγραμματισμένη συνάντηση του Δημάρχου  Παπάγου – Χολαργού Ηλία Αποστολόπουλου, με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Γιάννη Πανούση, στην οποία παραβρέθηκε και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Παπάγου κ. Γρηγόρης Λαζαράκος.

Τα θέματα που συζητήθηκαν από την πλευρά του Δήμου ήταν η ασφάλεια...

της ευρύτερης περιοχής Παπάγου – Χολαργού, το δυναμικό και ο εξοπλισμός των Αστυνομικών Τμημάτων, καθώς και οι ανησυχίες των δημοτών για την ενδεχόμενη συγχώνευση αυτών. Επίσης γνωστοποιήθηκε στον κ. Πανούση το ψήφισμα της Δημοτικής Κοινότητας Παπάγου, σύμφωνα με το οποίο εκφράζεται η αντίθεση του Συμβουλίου της Κοινότητας , σε μια ενδεχόμενη κατάργηση του Α.Τ. της περιοχής.

Ο κ. Πανούσης διαβεβαίωσε τον Δήμαρχο και τον κ. Λαζαράκο ότι για τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν υφίσταται θέμα συγχώνευσης και ότι σε κάθε περίπτωση και για οποιαδήποτε ανασυγκρότηση ή απόφαση σχετικά με τα Αστυνομικά Τμήματα, θα ζητηθεί η άποψη και η συνεργασία των Τοπικών Κοινωνιών και των Δημοτικών Αρχών.

Ο Δήμαρχος κ. Ηλίας  Αποστολόπουλος, πρότεινε στον Αναπληρωτή Υπουργό τρόπους με τους οποίους θα μπορούσε ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού να βοηθήσει και να συμβάλλει στο έργο των Αστυνομικών Τμημάτων, όπως η χρήση διαθέσιμων εγκαταστάσεων του Δήμου για την εξυπηρέτησή τους καθώς και η επισκευή των αστυνομικών οχημάτων από υπηρεσίες του Δήμου.

Τέλος ο κ. Πανούσης αποδέχτηκε πρόταση του Δημάρχου για τη διοργάνωση Ημερίδας με βασικό ομιλητή τον ίδιο και θέματα σχετικά με την ασφάλεια των πολιτών του Δήμου Παπάγου – Χολαργού.

Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων

1 σχόλιο:

  1. ΣΙΓΑ ΜΗ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΤΟ Τ.Α ΠΑΠΑΓΟΥ.
    ΕΚΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ......ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΌΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ;

    AXXAAXAXXAAXAXXAXAXA

    ΑπάντησηΔιαγραφή