Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΑΝΝΥ ΔΙΝΕΙ ΣΤΕΓΝΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΟΚΤΟΝΟΥ! ΠΟΙΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΪ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ;

Στον κύκλο των συνενόχων για τη δολοφονία της μικρής Άννυ πρόσθεσε η μητέρα της τον φίλο του 27χρονου παιδοκτόνου...



Η 25χρονη μητέρα της μικρής Άννυ, κατά την απολογία της, απέδωσε ευθύνες για όσα αποτρόπαια έγιναν ώστε να εξαφανιστεί το άψυχο σώμα του παιδιού και στον Νικολάι, φίλο του συγκατηγορουμένου και πατέρα της Άννυ, τον "Νίκι".

Όπως η κατηγορουμένη φέρεται να δηλώνει πλέον: "Το Σάββατο 2 Μαΐου μίλησα με τον Σάββα κι επέμεινα να μου δώσει στο τηλέφωνο τον Νικολάι, γιατί είχα υποψίες ότι είχε σχέση με την εξαφάνιση του παιδιού. Ο Νικολάι με καθησύχασε λέγοντας μου "δεν υπάρχει πρόβλημα, αλλά αν ακούσεις και τίποτα μην στενοχωρηθείς. Αφού έμαθα από την αστυνομία τι είχε συμβεί δεν αποκλείω ο Νικολάι να είχε συμμετοχή και στην εξαφάνιση του πτώματος".

Η μητέρα της άτυχης μικρής, φαίνεται να καλείται να δώσει εξηγήσεις για πολλά σκοτεινά σημεία της υπόθεσης με κυρίαρχο, το ταξίδι στην Βουλγαρία που έκανε το ζευγάρι, αφού είχε χαθεί η κόρη τους και πριν ειδοποιήσουν την Αστυνομία. Στο ταξίδι εκείνο, όπως η ίδια φέρεται να υποστηρίζει, ο σύντροφος της ενδέχεται να συνάντησε τον "Νίκι" πιθανόν για να εξασφαλίσει την σιωπή του.

Τι είπαν οι γονείς της 25χρονης

Το κατώφλι της ανακρίτριας πέρασαν και οι γονείς της 25χρονης και ο αδελφός της. Στις καταθέσεις τους αναφέρθηκαν στη σχέση της κόρης τους με τον 27χρονο παιδοκτόνο, τον οποίο οι ίδιοι δεν ενέκριναν.

Αν και υποστήριξαν πως η κόρη τους αγαπούσε πολύ το παΐδι της, επέκριναν την επιλογή της να αφήσει την Άννυ έστω και προσωρινά στην οικογένεια του 27χρονου. Αναφέρθηκαν μάλιστα με σκληρούς χαρακτηρισμούς στον παιδοκτόνο.


pistepseto.net

2 σχόλια:

  1. ΓΕΜΙΣΕ Η ΧΩΡΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΒΙΑΣΤΕΣ . ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΣΩΣΗΣ / ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΣΥΡΙΖΑ κυβερνάει 4 μήνες, οι λαθρομετανάστες έρχονται στην Ελλάδα τα τελευταία 25 χρόνια που κυβερνούσαν οι κλέφτες, προδότες και δοσίλογοι του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Για να μην ξεχνιώμαστε, τους πρώτους του μάζεψε στη χώρα ο Αντωνάκης ο σωτήρας. Και για να σε προλάβω δεν πιστεύω ότι οι συριζαίοι είναι καλύτεροι (ίσως αποδειχτούν χειρότεροι) αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα.

      Διαγραφή