Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

ΜΕΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ"! ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΥΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥΣ!

Μεγάλη δημοσιογραφική έρευνα του "Ανεξάρτητου Παρατηρητή" βρίσκεται σε εξέλιξη. Τα καυτά προβλήματα του δήμου Παπάγου-Χολαργού, κυρίως αυτά που προέκυψαν εσχάτως και τα οποία ενδεχομένως να ανατρέψουν τη ζωή των κατοίκων-δημοτών, θέτουν προ...


των ευθυνών τους τούς τοπικούς άρχοντες οι οποίοι καλούνται να απαντήσουν. Καλούνται να τοποθετηθούν και να δώσουν εξηγήσεις για τα όσα έπραξαν στα δημοτικά συμβούλια. 
Με πρώτο και καλύτερο τον Δήμαρχο Ηλία Αποστολόπουλο. 
Η δημοσιογραφική μας έρευνα αφορά όλους τους επικεφαλής των παρατάξεων, μηδενός εξαιρουμένου. Τους κ.κ. Τίγκα, Ζήκα, Κεχρή, Κουγιουμτζόπουλο, Ν. Αποστολόπουλο, Νικολάου, Ρεμούνδο και Πολυκαλά.
Τα καυτά ερωτήματα που τους θέτουμε έχουν να κάνουν με την πρόσφατη απόφαση της κυβέρνησης να δεσμεύσει τα αποθεματικά των δήμων, με το ενδεχόμενο να ...ορφανέψει ο Παπάγος από το αστυνομικό του τμήμα, αλλά και με την πιθανότητα ο δήμος Παπάγου-Χολαργού να κληθεί να φιλοξενήσει λαθρομετανάστες στην περιοχή του.
Τι απαντούν; Ποιες είναι οι απόψεις τους; 
Τις επόμενες μέρες θα παρουσιάζουμε σε ξεχωριστή ανάρτηση για καθένα τοπικό άρχοντα, τις θέσεις τους επί των θεμάτων που...καίνε τον Παπάγου-Χολαργό!  Καίνε κατοίκους και δημότες!

5 σχόλια:

  1. ΤΟ ΜΕΓΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ.

    ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΧΕΤΕ Ή ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυνατή κίνηση Μάκη . Θα δούμε τους αντιρατστές Τίγκα Ρεμούνδο και ΣΙΑ τι λένε για την εγκληματικότητα των ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ στην περιοχή μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. TA MEGALA ERVTHMATA...THS ANYPARJIAS THS DHMOTIKHS ARXHS KAI AN YPARXEI DHMARXOS??????????YPARXEI ANTIDHMARXOS PAIDEIAS????PRONOIAS????PLHRHS ANYPARJIAS !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΑΚΗ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ-ΤΙΓΚΑ , ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΩΝ , ΕΠΙΤΗΔΕΙΩΝ ΚΑΙ ΣΙΑ .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν τα λες σωστά,φίλε.Οι καιΣΙΑ τον Οικονόμου στήριξαν,δηλ το Δήμαρχο.Ξέχασες τα δημοσιεύματα,πέρσι μόλις ήταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή