Σάββατο 16 Μαΐου 2015

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.

Χολαργός , 15 Μαΐου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Μήνυμα Δημάρχου για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις

Με την ευκαιρία της έναρξης των Πανελληνίων Εξετάσεων, εύχομαι ...

ολόψυχα κάθε επιτυχία και δύναμη σε όλους τους μαθητές, στον “αγώνα” που δίνουν για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.
Εύχομαι να κατακτήσουν τους στόχους τους και να δικαιωθούν για την πολύχρονη προσπάθειά τους.
Οι Πανελλήνιες Εξετάσεις είναι μια δύσκολη δοκιμασία που κρίνει σε σημαντικό βαθμό το μέλλον των νέων μας, αλλά δεν το καθορίζει.
Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, είναι μια στάση στη μεγάλη διαδρομή της ζωής, που τους ανοίγεται από εδώ και μπρος. Της ζωής που σίγουρα δεν αρχίζει ούτε τελειώνει με την επιτυχία ή την αποτυχία σε έναν διαγωνισμό.
Εύχομαι και στις οικογένειές των μαθητών μας, υγεία και υπομονή για να στηρίζουν τα παιδιά σε όλες τις προσπάθειες και τις επιλογές τους.
Ταυτόχρονα θα ήθελα να κάνω έκκληση σε όλους τους συμπολίτες μας να σεβαστούν τον αγώνα και την προσπάθεια των παιδιών μας και να τους συμπαρασταθούν, αποφεύγοντας οχλούσες και θορυβώδεις δραστηριότητες και μετακινήσεις κατά την περίοδο των εξετάσεων. 

Ο Δήμαρχος
Ηλίας Αποστολόπουλος


1 σχόλιο:

  1. ΔΗΜΑΡΧΕ ΔΕΙΞΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΛΙΓΗ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΦΤΩΧΟ ΚΑΙ ΦΟΥΚΑΡΑ ΕΛΛΗΝΑ . ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΧΟΛΑΡΓΙΟΤΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ . ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή