Σάββατο 16 Μαΐου 2015

"ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ"! ΤΙ ΛΕΕΙ Η MarketWatch...ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ!

Σχόλιο δικό μας: Ο Τσίπρας όπως φαίνεται ότι είναι το...ψάρι που τσιμπάει εύκολα το δόλωμα. Επί 4 μήνες παραμένει αδρανής λέγοντας κάθε τόσο στον λαό ότι "είμαστε κοντά στη συμφωνία" ή ότι "εμείς κάναμε το χρέος μας, τώρα περιμένουμε από τους εταίρους να κάνουν το δικό τους"! Ούτε καν έχει υποπτευθεί ότι έχει να κάνει με κοινούς πολιτικούς εγκληματίες και φασίστες του κερατά, αλλά εξακολουθεί και συνομιλεί μαζί τους!
Το παρακάτω δημοσίευμα από το koolnews.gr:
Οι Ευρωπαίοι εμφανίζονται πρόθυμοι να «παγιδεύσουν» την Ελλάδα...

στην Ευρωζώνη, να την αφήσουν να καταρρεύσει οικονομικά και κατόπιν να «καθίσουν αναπαυτικά και να δουν τη δημοτικότητα της κυβέρνησης Τσίπρα να καταρρέει».
Την παραπάνω άποψη εκφράζει σε άρθρο γνώμης στο MarketWatch, ο Anatole Kaletsky, επικεφαλής του Institute for New Economic Thinking.
Όπως σημειώνει η «Ελλάδα δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να εκπληρώσει τις προεκλογικές δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ», ενώ προσθέτει ότι τόσο ο πρωθυπουργός, όσο και ο υπουργός Οικονομικών κάνουν λάθος στην εκτίμησή τους ότι η Ευρωζώνη φοβάται το ενδεχόμενο ενός Grexit.
Όσο για την τακτική των Ευρωπαίων, μάλλον αποτελεί το ύστατο «χαρτί» τους προκειμένου να «σπάσουν την αντίσταση της Ελλάδας. Αυτή η τακτική μπορεί να λειτουργήσει, καθώς η ελληνική κυβέρνηση δεν μπορεί να βρει τα απαραίτητα κεφάλαια ακόμη και για να πληρώσει μισθούς και συντάξεις.
Προκειμένου να το επιτύχει ο κ. Βαρουφάκης έχει χρησιμοποιήσει όλα τα μέτρα απελπισίας που διαθέτει: «κατάσχεση» των χρημάτων των δήμων ή των νοσοκομείων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου