Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ! ΘΑΝΑΤΩΣΑΝ ΜΕ ΦΟΛΕΣ 20 ΣΚΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΑΤΕΣ!!! ΦΩΤΟ-ΣΟΚ

Συνέβη στη Βέροια πριν από λίγες ημέρες και οι φωτογραφίες έκαναν το γύρο του κόσμου, αποκαλύπτοντας τη βαρβαρότητα που επικρατεί στη...

χώρα μας, όταν οι κάτοικοι του κέντρου της πόλης της Βέρροιας ξύπνησαν ένα πρωί για να δουν τους δρόμους και τις πλατείες «σπαρμένες» με πτώματα σκύλων που είχαν θανατωθεί με φόλες.
Σύμφωνα με το adespoto.gr:
«Ένα είναι σίγουρο, ότι το έγκλημα που γίνεται τις 2 τελευταίες μέρες στο κέντρο της Βέροιας με πάνω από 20 σκυλιά δηλητηριασμένα είναι αποτέλεσμα οργανωμένου σχεδίου.
Τις τελευταίες μέρες εξολοθρέφτηκαν και τα υπόλοιπα του πάρκου της Ελιάς, βρέθηκαν κομμάτια από μπιφτέκια δηλητηριασμένα, εικόνες φρίκης, εγκλήματα βουβά, οι ένοχοι γνωστοί – άγνωστοι.
Δεν ξέρουμε εάν έχει σχέση με κάποιες "μυστικές" υπηρεσίες του Δήμου ή εάν κάποιοι θέλησαν να "καθαρίσουν" την πόλη επειδή θα ερχόταν κάποιος υψηλός επίσημος, ξέρουμε πάντως ότι ποτέ δεν βρίσκονται οι ένοχοι, οι ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί, τέτοια εγκλήματα δεν απασχολούν τις τοπικές Αρχές, έχουν με σοβαρότερα θέματα να ασχοληθούν».
iefimerida.gr

1 σχόλιο:

  1. Κανένας δεν σχολιάζει !!!
    Αλλά και αν κάποιος σχολιάσει ,βρίσκονται οι εξυπνάκηδες που λένε τις μπαρούφες τους ,μόνο και μόνο για να βγάλουν το δηλητήριό τους .
    Κατά τ ΄ άλλα το παίζουν ζωόφιλοι .
    Θα έπρεπε να ντρέπονται αυτοί που δολοφονούν ανιπεράσπιστα ζωάκια ,αλλά και αυτοί που κάνουν επίθεση ,σε αυτούς που προβάλουν τέτοια συμβάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή