Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

ΤΙΓΚΑΣ: ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ!

Δελτίο Τύπου 64
                                                              14 Ιουνίου 2015
Θερμά συγχαρητήρια
στον Καλαθοσφαιρικό Όμιλο Χολαργού

         
Ο Επικεφαλής της παράταξης Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας και στελέχη της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ συγχαίρουν θερμά την ομάδα του Καλαθοσφαιρικού Ομίλου Χολαργού για την κατάκτηση τη πρώτης θέσης στο Τουρνουά Νέων της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Αττικής.
        Τα θερμά μας συγχαρητήρια είναι το ελάχιστο που μπορεί να πει...

κάποιος, στους αθλητές αυτούς που ανέδειξαν το ταλέντο τους αλλά και την πολύ μεγάλη επιθυμία τους για τη διάκριση της ομάδας. Θερμά συγχαρητήρια στους προπονητές  τους που αξιοποιούν με προσοχή και μεθοδικότητα το ταλέντο του κάθε αθλητή. Όμως θα ήταν άδικο εάν δεν αναγνωρίζαμε την ισχυρή βούληση των διοικούντων για διάκριση και επιτυχίες.
        Πιστεύουμε ότι η επιτυχία σας αυτή αποτελεί τιμή, πολύ μεγάλη τιμή  για το δήμο μας, το δήμο Παπάγου-Χολαργού  και τους δημότες του. Αποτελεί όμως μια πολύ καλή ευκαιρία για τη Δημοτική Αρχή και το Δήμαρχο να επιδοκιμάσει την επιτυχία αυτή του ΚΟΧ και να υποστηρίξει και ενισχύσει ακόμη περισσότερο τις προσπάθειες του Ομίλου. Μάλιστα μετά τα υπερβολικά «Ταμειακά διαθέσιμα» που όπως ελέγχθη σε μία από τις  τελευταίες συνεδριάσεις του Δημοτικού  Συμβουλίου, ανέρχονται στο ποσό των 4.900.000 Ε, η μεγαλύτερη ενίσχυση του ΚΟΧ και των άλλων Αθλητικών Συλλόγων του Δήμου μας σήμερα πιστεύω ότι είναι εύκολη.
        Θα πρέπει κ. Δήμαρχε με τόλμη να το αποφασίσετε.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου