Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ! ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΚΟΥΓΚΙ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΕΕΕ!!! ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟ-ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΕ!

Επιτέλους λίγη τσίπα Τσίπρα. Είμαστε Έλληνες και δεν αντέχει αυτός ο τόπος άλλη ταπείνωση. Επί 5 χρόνια οι εγκληματίες τοκογλύφοι της ΕΕ εξαθλιώνουν αυτό τον λαό. Κατασπαράσσουν την Ελλάδα και αφήνουν...

ανθρώπους συντρίμμια. Τώρα, κατά παράβαση της Ελληνικής Δικαιοσύνης που έκρινε αντισυνταγματικές τις περικοπές συντάξεων που έχουν σημειωθεί από το 2012 κι εδώ, οι τοκογλύφοι απαιτούν νέες περικοπές. Παρά το ότι ο ελληνικός λαός ψήφισε ελληνική κυβέρνηση για να  πει ΟΧΙ στα μνημόνια, οι εκβιαστές θέλουν την πλήρη ταπείνωση και τη συνέχιση της υποταγής του σε νέα και πιο σκληρά μνημόνια. 
Επιτέλους, ο λαός αυτός που αγωνίστηκε για να ελευθερωθεί η Ευρώπη από τους ναζιστές της Γερμανίας στον Β΄Παγκόσμιο πόλεμο, θέλει από την κυβέρνησή του να πει ΟΧΙ στους νεο-ναζιστές της ΕΕ! 
Ακούστε τον Λαπαβίτσα και προχωρήστε σε εναλλακτικές λύσεις. Με τα καθίκια τους τοκογλύφους, μόνον συνέχιση της σκλαβιάς θα έχουμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου