Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΚΩΣΤΑ ΤΙΓΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΠΑΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ! ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ!

Μια ακόμη σημαντική ομιλία στο ενεργητικό του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΠΑΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ (Ρέππα 9 - 15669 - Παπάγου, Τηλ.210- 6537146, 6945-803334). Προχθές Κυριακή πραγματοποίησε εκδήλωση με Ομιλία της διακεκριμένης Εκπαιδευτικού και Συγγραφέως Αλίκης Γιωτάκου η οποία παρουσίασε το πολύ ενδιαφέρον θέμα «Οικογένεια χθες, σήμερα, αύριο». 
Περισσότερα ανφέρονται στο Δελτίο Τύπου του δραστήριου Συλλόγου:



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Υπέροχη Ομιλία
Εξαιρετική η Ομιλήτρια
  Ο Πρόεδρος Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Θεσσαλών Παπάγου και Βορείων Προαστίων, ανακοινώνουν ότι πραγματοποιήθηκαν στις 14 Ιουνίου 2015 με απόλυτη επιτυχία, στο Πολιτιστικό Κέντρο Παπάγου, οι  εκδηλώσεις:
 
Ομιλία της διακεκριμένης Εκπαιδευτικού και Συγγραφέως, της Συμπατριώτισσάς μας κ. Αλίκης Γιωτάκου που μας παρουσίασε το πολύ ενδιαφέρον θέμα «Οικογένεια χθες, σήμερα, αύριο ».

Γενική Συνέλευση και εκλογές  για το 2015.

      Την  εκδήλωση  τίμησαν  με  την  παρουσία  τους   η Δημοτική Σύμβουλος κ. Ρουφογάλη Μιμή, η κ. Λιούμπα Σκούρτη εκπροσωπούσα τον Επίτιμο Δήμαρχο Χολαργού κ. Σκούρτη Χαράλαμπο, η πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χολαργού και Πρόεδρος του Ιδρύματος  “Ζουρούδη” κ. Καλλιοντζή Κων/να και οι πρώην Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Ρίζος Λουκάς και Νασιούλας Σπυρίδων.
       Επίσης παρέστησαν πολλοί Στρατηγοί και από τους Πολιτιστικούς Φορείς του Δήμου μας η κ. Στραβόλαιμου Ζήλη Αντιπρόεδρος  εκπροσωπούσα την “ΠΟΕΕ”, η κ. Δερδεμέζη Αικατερίνη Αντιπρόεδρος εκπροσωπούσα την “Ηπειρωτική Εστία”, ο κ. Παπαδόπουλος Κώστας Αντιπρόεδρος εκπροσωπών την “Περιηγητική Λέσχη”, η κ. Μουτάφη Αλέκα και Φίλιου Ντίνα εκπροσωπούσες το “Σύλλογο Παπαγιωτών και Φίλων”, η κ. Ρούσου Θωμαϊς Γενική Γραμματέας εκπροσωπούσα τον Σύλλογο “Υμηττός” Παπάγου και ο κ. Κακανάτσας Νικόλαος μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου των “Τρίτεκνων Οικογενειών”.
   Ακόμη παρέστησαν ο Πρόεδρος των Καρδιτσιωτών της Αθήνας κ. Κουσαής Κώστας και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κ.Τσίπρα Θωμαϊς και Κολοβός Θωμάς και από  τον Τοπικό τύπο ο κ. Δεληγιάννης  Κων/νος και εκατόν πενήντα και πλέον   εκλεκτά μέλη και  φίλοι του Συλλόγου μας .

        Εκλέχθηκαν, Για το Διοικητικό Συμβούλιο:
           Πρόεδρος : Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας
         Μέλη : Αρβανίτης Κωστής
                    Καζάκος Λάμπρος
                    Καραγκουνάκη Ελένη
                    Ξανθάκης Μιχάλης
                    Ξυνόπουλος Νικόλαος
                    Πραγκαφίλη Ευθυμία
                    Σελεμέκος Δημήτριος
                    Σκύφτας Δημήτριος
                   
    Για την Ελεγκτική Επιτροπή:
          Πρόεδρος : Παπαζήση Χαρά
                Μέλη  :  Κοκκινάκη Αποστολία και
                             Σκορδάκης Γεώργιος

        Αισθανόμαστε  την  ανάγκη  για  ένα  πολύ μεγάλο ευχαριστώ, μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας, προς όλους τους  παρευρεθέντες  στην εκδήλωσή μας αυτή. Θέλουμε  να  διαβεβαιώσουμε τις  συμπατριώτισσες και τους συμπατριώτες μας, ότι  θα   συνεχίσουμε   την προσπάθειά  μας  με  την  δική  τους  ουσιαστική  στήριξη και συνδρομή, γιατί είναι απόλυτα βέβαιο ότι θέλουμε να κάνουμε πολλά και έχουμε την ανάγκη ΟΛΩΝ.

                   Σας ευχαριστούμε θερμά και πάλι.

                                              Παπάγου, 15 Ιουνίου 2015

                   Ο                                            Η                  

            Πρόεδρος                              Γεν. Γραμματέας 
Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας               Ελένη Καραγκουνάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου