Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ:"Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ". Η ΦΡΑΣΗ "ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΑΝΕΚΔΟΤΟ!

Περίγελος είχε γίνει στις ιδιωτικές συζητήσεις των Ελλήνων, η φράση «έρχεται η ανάπτυξη» που ξεστόμιζε σε τακτά χρονικά διαστήματα ο Αντώνης Σαμαράς, όταν ήταν πρωθυπουργός της χώρας...

Ανάπτυξη δεν είδαμε ποτέ και τώρα ο Αντώνης Σαμαρά κατηγορεί τον νέο πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρας ότι «δεν θέλει την ανάπτυξη» και πως «πολεμά τις μεταρρυθμίσεις».
Με τις μεταρρυθμίσεις που δεν έκανε η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, με τα καταστροφικά για την Ελλάδα μνημόνια που υπέγραψε η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, με τις περικοπές μισθών, συντάξεων, ήρθε ανάπτυξη κύριε Σαμαρά;
Η απάντηση είναι όχι, αν και ο πρόεδρος της ΝΔ σε δήλωσή του στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής, τονίζει πως ο κ. Τσίπρας αισθάνεται άβολα όταν ακούει για επιχειρηματικότητα, εξωστρέφεια και ανταγωνιστικότητα και ότι από ιδεοληψία θέλει να ξαναφέρει στην Ελλάδα το μεγάλο κομματικό κράτος.
Δηλαδή, ο Σαμαράς κατηγορεί μία κυβέρνηση λίγων μηνών, ότι φέρνει την Ελλάδα στο κομματικό κράτος, όταν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ τα τελευταία 40 χρόνια, είχαν μετατρέψει το δημόσιο, σε… εκλογικό τους κέντρο.
Ο Σαμαράς όμως δεν σταματάει και επισημαίνει ότι «η μάχη της ανάπτυξης θα κερδηθεί, μόνο αν “κερδίσει” ο ιδιωτικός τομέας το μεγάλο κράτος» καθώς, όπως τονίζει, αυτό θα φέρει θέσεις εργασίας, θετική ψυχολογία στην αγορά και νέες επενδύσεις.
Τώρα θυμήθηκε ο Αντώνης Σαμαράς τον ιδιωτικό τομέα; Έπρεπε να γίνει αντιπολίτευση για να μιλήσει για τον ιδιωτικό τομέα;
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΝΔ «αν το μεγάλο κράτος κερδίσει τον ιδιώτη, θα βλέπουμε να έρχεται ο λογαριασμός στους πολίτες, μέσα από άνευ προηγουμένου φορολογικές καταιγίδες, που θα φέρουν ύφεση και άνοδο της ανεργίας, κάτι το οποίο δυστυχώς ζούμε, από τους πρώτους κιόλας μήνες του ΣΥΡΙΖΑ».
Δυστυχώς, κύριε Σαμαρά, αυτό ζούσαμε τα τελευταία μνημονιακά χρόνια και αυτό παλεύει η νέα κυβέρνηση να αλλάξει. Κάπου βλέπετε τα πράγματα αντίστροφα, κύριε Σαμαρά…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου