Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

TΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΠΟ ΤΟ CHAMPIONS LEAGUE! ΚΟΙΝΗ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΠΑΟ-ΠΑΟΚ-ΑΕΚ ΣΕ ΟΥΕΦΑ ΓΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!!!

Η κοινή προσφυγή ΠΑΟ-ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στην ΟΥΕΦΑ δημιουργεί νέα δεδομένα. Θα ζητήσουν τον άμεσο αποκλεισμό του Ολυμπιακού από το...

Champions League,  μετά την απόφαση του ανακριτή και εισαγγελέα να επιβληθούν στον Πρόεδρο του Ολυμπιακού κ. Μαρινάκη περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης ενασχόλησης με κάθε αθλητική δραστηριότητα, χρηματικής εγγύησης 200.000 ευρώ και υποχρεωτικής εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα δυο φορές το μήνα
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Soccerplus.gr, οι τρεις ομάδες φέρονται να ετοιμάζονται να στείλουν φάκελο στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου αναφορικά με την συμμετοχή του Ολυμπιακού στο Champions League σε συνδυασμό με την εμπλοκή του ονόματος του Βαγγέλη Μαρινάκη στην υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης», βασιζόμενες σε παρόμοιο σκάνδαλο που είχε ξεσπάσει στην Τουρκία και είχε οδηγήσει στην αποβολή της Φενέρμπαχτσε από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Η κίνηση αυτή φαίνεται πως προέκυψε από την συνάντηση που είχαν οι Γιάννης Αλαφούζος, Ιβάν Σαββίδης και Δημήτρης Μελισσανίδης την Τετάρτη (17/06), όπου και συζητήθηκε ακόμα και αποχώρηση των τριών ομάδων από την Super League σε περίπτωση που δεν υπάρξουν αλλαγές στην ΕΠΟ και το κομμάτι της διαιτησίας.

10 σχόλια:

  1. ...και να του αφαιρέσουν και δέκα τουλάχιστον πρωταθλήματα,που τα πήρε με το βρώμικο κύκλωμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...και της φυλακής τα σίδερα είναι για τους απατεώνες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να δώ τον Τσουκαλά να του σερβίρει το δείπνο του στη φυλακή...και μόνο να το σκέφτομαι,πεθαίνω από τα γέλια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ...πάνε τα εκατομμύρια από την Ευρώπη μπουλούκο,θα σου τα φάνε οι άλλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Γιάννης με όλα τα Ν, ο Ιβάν ο τρομερός και ο Μήτσος το ''γατάκι'' θα σου τα φορέσουν τα βραχιολάκια τικι τακα τικι τακα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καντε ονειρα. Απο προχτες η UEFA εδωσε πρασινο φως στον Ολυμπιακο. Καποιοι αλλοι πρεπει να προσεχουν μηπως δεν ξαναπαρουν αδεια να παιξουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΑΠΑΡΙΑ ΑΔΕΙΑ ΕΔΩΣΕ Η ΟΥΕΦΑ. ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ. ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΑΝΑΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΓΓΕΛΘΟΥΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΔΕΙΑ. ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΙΛΑΙΟΣΥΝΗ. ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΜΑΙΜΟΥΔΙΣΤΙΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ. ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗ Β Ο ΓΑΥΡΟΣ. Ο ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΘΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην κοσμαρα σου εσυ. Η UEFA νομιζεις θα ξαναπαθει αυτο που εγινε με τον Ολυμπιακο Βολου χωρις στο τελος να εχει τελεσιδικίσει; Διαβασε και κατι αλλο εκτος απο τα ΜΜΕ για προβατα.

      Διαγραφή