Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

ΔΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ-ΡΑΓΙΑΔΕΣ! ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΩΝ TΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΤΗΣ ΕΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩ!!! "ΣΦΑΞΕ ΜΕ ΑΓΑ ΜΟΥ Ν' ΑΓΙΑΣΩ"!!!

Δείτε τους και κλάψτε για την κατάντια της Ελλάδος! Χιλιάδες συγκεντρώθηκαν στο Σύνταγμα για να διαδηλώσουν υπέρ της παραμονής...


της χώρας στο ευρώ και της...ευρωπαϊκής προοπτικής της! Είναι οι ίδιοι που πριν από μερικά χρόνια κατέκλυζαν το Σύνταγμα για να διαμαρτυρηθούν κατά της Ευρώπης των τοκογλύφων και των μέτρων λιτότητας που επέβαλε στον ελληνικό λαό! 
Σήμερα, παρά το ότι η ίδια η Ευρώπη αποτελειώνει την Ελλάδα και απαιτεί νέα-χειρότερα μνημόνια, όλοι αυτοί οι νεο-Έλληνες, σύγχρονοι ραγιάδες, απαιτούν την πάση θυσία παραμονή της χώρας μας στο ευρώ!!! Διαδηλώνουν δηλαδή υπέρ της πάσης παραμονής μας στο ευρώ, παρά το ότι αυτό συνεπάγεται την περαιτέρω εξαθλίωση του λαού! Είναι οι Έλληνες της νοοτροοπίας "σφάξε με αγά μου ν' αγιάσω! "Δεν πα' να πάρεις όσα μέτρα εξαθλίωσης θέλεις σε βάρος μου; Μην μου πεις να επιστρέψω σε εθνικό νόμισμα. Θέλω να παραμένω πάντα στο ευρώ, με ό,τι συνεπάγεται αυτό"! 
Μην αναρωτιέστε λοιπόν τι θα γίνει σε περίπτωση που πάμε για δημοψήφισμα και το δίλημμα είναι: "επιστροφή στη δραχμή" ή "παραμονή στο ευρώ ακόμη και με τρίτο μνημόνιο"! Θα επικρατήσει το νέο Μνημόνιο σε ποσοστό 70%!!!

7 σχόλια:

  1. ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ , ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΕΡΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ . ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΕΖΟΝΙΑ ΤΟΥ ΒΡΩΜΟ ΣΥΡΙΖΑ ΕΔΩΣΑΝ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΟΙΚΟΣ ΑΝΟΧΗΣ ΓΙΑ ΖΩΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΗΣ ΠΑΛΛΑΔΑΣ ΑΘΗΝΑΣ [ΚΤΗΝΟΒΑΣΙΑ] . ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ . ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΝΑΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ....... ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΒΡΩΜΟ ΓΚΙΑΟΥΡΗΔΕΣ . ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ . ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες και όχι στα πολιτικά σκουπίδια τα κομματόσκυλα και τους αρουραίους των υπονόμων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΥΣΤ ΡΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ !!!! ΟΥΣΤ ΡΕ ΜΟΓΓΟΛΟΣΠΟΡΟΙ !!! ΟΥΣΤ ΡΕ ΜΟΥΛΟΙ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 3000 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΡΟΜΕΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν δεν ξυπνήσουμε, αν δεν δυναμώσουμε κόμματα που πιστεύουν στην
    Ορθοδοξία και
    στο Έθνος,
    η μοίρα μας θα είναι πολύ σκληρή, αδυσώπητη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κομματόσκυλα είστε εσείς ρε ζώα μπετόβλακες συριζοψεκασμένοι !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΞΕΦΤΛΙΣΜΕΝΟΙ, ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΠΤΩΜΑΤΑ! ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή