Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ ΝΑΙ! ΑΛΛΑ...ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΟ Ο ΞΗΡΟΣ; ΞΗΡΟΣ: "ΕΣΕΙΣ ΥΠΟΓΡΑΨΑΤΕ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΕΓΩ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΩ;"

"Δεν έχω τίποτα να πω σε μηχανισμούς που στηρίζουν τις δυνάμεις κατοχής και τους ντόπιους δοσίλογους. Εσείς και αυτοί που υπηρετείτε...

πρέπει να απολογηθείτε απέναντι στο λαό και την ιστορία". Τα λόγια αυτά ανήκουν στο Χριστόδουλο Ξηρό ο οποίος αντί να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή τρομοκρατίας για την απόδραση του από τις φυλακές και την υπόθεση Γοργοπόταμος επέλεξε να κάνει μια "πολιτική δήλωση" με την οποία στρέφει τα πυρά του σε δικαστές, πολιτικούς και μεγαλοδημοσιογράφους.
"Και όταν εδώ και πέντε χρόνια η ίδια εγκληματική συμμορία, η προδοτική αστική τάξη μαζί με τους δοσίλογους πολιτικούς και τους νενέκους μεγαλοδημοσιογράφους, αποφάσισαν να παραδώσουν τη Χώρα στους δανειστές για να σώσουν τα προνόμιά τους, τί κάνατε εσείς, κύριοι της τρίτης εξουσίας;; Συνταχθήκατε μαζί τους, νομιμοποιώντας την κατεδάφιση δικαιωμάτων και κατακτήσεων και συνυπογράψατε στο ξεπούλημα της Χώρας" ανέφερε μεταξύ άλλων, ο Χριστόδουλος Ξηρός ενώπιον του ανακριτή. 
Ολόκληρο το κείμενο Ξηρού έχει ως εξής: 
Με κατηγορείτε για πράξεις … που είναι δυνατό να βλάψουν τη Χώρα και με σκοπό να εκφοβίσουν σοβαρά τον πληθυσμό της και να καταστρέψουν τις θεμελιώδεις συνταγματικές, πολιτικές και οικονομικές δομές της Χώρας…
Χρηματιστήριο, Siemens, Βατοπέδι, υποβρύχια που γέρνουν, τανκς που διαλύονται, τρένα που δεν ταιριάζουν στις γραμμές, εξοπλιστικά, προμήθειες, ένας ατελείωτος κατάλογος μίζας και αρπαχτής, ένα όργιο πολύχρονης λεηλασίας και διαφθοράς που κατέστρεψε την οικονομία της χώρας και την οδήγησε σε τραγικό αδιέξοδο.
Και τι έκανε για όλα αυτά η αυτάρεσκα αποκαλούμενη τρίτη εξουσία;; Τίποτα… Αντί να ορθώσει, όπως θα περίμενε κανείς, αν όχι τείχη τουλάχιστον κάποιους φραγμούς σε αυτόν τον αχαλίνωτο κατήφορο, αντιθέτως βούτηξε στο βρώμικο βόρβορο του ποταμού Λάδωνα, κουκουλώνοντας επιμελώς όλα τα όργια και τις λεηλασίες που διέπραξε η μεγαλύτερη μέχρι και σήμερα εγκληματική συμμορία της Χώρας.
Και όταν εδώ και πέντε χρόνια η ίδια εγκληματική συμμορία, η προδοτική αστική τάξη μαζί με τους δοσίλογους πολιτικούς και τους νενέκους μεγαλοδημοσιογράφους, αποφάσισαν να παραδώσουν τη Χώρα στους δανειστές για να σώσουν τα προνόμιά τους, τί κάνατε εσείς, κύριοι της τρίτης εξουσίας;; Συνταχθήκατε μαζί τους, νομιμοποιώντας την κατεδάφιση δικαιωμάτων και κατακτήσεων και συνυπογράψατε στο ξεπούλημα της Χώρας.
Ακόμα και αν κάποιοι από εσάς, είτε υπό την πίεση της κοινής γνώμης, είτε με δική σας πρωτοβουλία (πάντα υπάρχουν κάποιες εξαιρέσεις), παραπέμψατε κάποιους μεγαλόσχημους, εκείνοι είτε έφυγαν από την πίσω πόρτα, είτε έπεσαν στα μαλακά, χωρίς να επιστραφεί ούτε ένα ευρώ από τα λεηλατηθέντα.
Και έρχεστε εσείς σήμερα να μου ζητήσετε το λόγο, γιατί αντιτάχθηκα σε αυτό το όργιο διαφθοράς και λεηλασίας και βγήκα να οργανώσω αντίσταση στην οικονομική κατοχή, στην παράδοση της Χώρας και στον εξανδραποδισμό του λαού. Μου ζητάτε το λόγο, κατηγορώντας εμένα ότι δύναμαι να βλάψω τις θεμελιώδεις συνταγματικές, πολιτικές και οικονομικές δομές αυτής της Χώρας.
Δεν έχω τίποτα να πω σε μηχανισμούς που στηρίζουν τις δυνάμεις κατοχής και τους ντόπιους δοσίλογους.
Εσείς και αυτοί που υπηρετείτε πρέπει να απολογηθείτε απέναντι στο λαό και την ιστορία.
Χ.Ξ.
news.gr, τίτλος: δικός μας
Φωτογραφίες: Γιάννης Κέμμος

3 σχόλια:

  1. H 17 NOEMBRH ΣΚΟΤΩΣΕ ΠΧ ΤΟΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ Ο ΧΡΥΣΟΣ ΠΗΓΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΜΠΟΜΠΟΛΑ.Η 17 ΝΟΕΜΒΡΗ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΠΕΡΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΠΟΛΥ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΕΡΙΑ....ΘΕΛΕΙ Ο ΞΗΡΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΥ ΣΥΡΙΖΑΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΚΗ ΜΗΝ ΣΒΗΝΕΙΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΞΟΥ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!
    ΠΑΡΑΔΕΞΟΥ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΘΕ ΕΙΧΕΣ ΤΟΣΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ
    ΑΛΛΑ ΟΧΙΣΑΝ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΧΑΣΕ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΣΒΗΝΕΙΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ
    ΞΕΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΜΟΥ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΜΕΝΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΠΙΟ ΑΔΥΝΑΜΟ!
    ΕΙΣΑΙ ΕΡΜΑΙΟ ΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το τηλεφωνο του ψυχιάτρου το σημείωσες για να πας; Αν συνεχίσεις τα δικά σου θα τα σβήνω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή