Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2015

ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ!

γράφει ο Δημήτρης Οικονόμου
Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Παπάγου-Χολαργού


Φέτος οι εορτές βρίσκουν τη χώρα βυθισμένη σε οικονομική κρίση. Τα αστικά κέντρα είναι αυτά που έχουν πληγεί περισσότερο από την βαθειά κρίση της αγοράς. Παρόλα αυτά οι γιορτινές αυτές μέρες είναι η περίοδος που όλοι μας θα διαθέσουμε κάποια παραπάνω χρήματα προκειμένου να ψωνίσουμε τα απαραίτητα για τα εορτινά μας τραπέζια καθώς και για τα πατροπαράδοτα δωράκια. Ο δήμος μας έχει μια πλούσια αγορά όπου μπορούμε να πραγματοποιήσουμε  τα ψώνια μας αυτές τις ημέρες. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η....


συντριπτική πλειοψηφία των επαγγελματιών του δήμου μας είναι συμπολίτες μας, ΄΄μικροί΄΄ επιχειρηματίες που αγωνίζονται να διατηρήσουν την επιχείρηση τους ενεργή . Αξίζει όλοι εμείς συνειδητά να τους ενισχύσουμε  σε αυτούς τους δύσκολους  καιρούς που το έχουν τόση ανάγκη. 
Τόσο ο Παπάγος όσο και ο Χολαργός διαθέτουν ζαχαροπλαστεία και φούρνους από τους καλύτερους ίσως στην Αττική όπου μπορούμε να προμηθευτούμε τα παραδοσιακά γλυκά των Χριστουγέννων χωρίς να χρειαστεί να μετακινηθούμε σε άλλες περιοχές.
Επίσης το τελευταίο διάστημα έχουν ανοίξει στην πόλη μας εξαιρετικά εστιατόρια, ταβερνάκια και καφετέριες που αξίζει όλοι να επισκεφτούμε και να γνωρίσουμε προσκαλώντας και φίλους από άλλες περιοχές. 
Παραμένοντας και κινούμενοι στην πόλη μας θα δημιουργήσουμε μια ατμόσφαιρα εορταστική την οποία έχουμε ανάγκη τόσο οι ενήλικες όσο και τα παιδιά. Τα παιδιά και οι νέοι έχουν φέτος πολλές επιλογές που προσφέρει ο Δήμος μας για παιχνίδι, βόλτες και αναψυχή.
 Τις μέρες αυτές είναι μια καλή ευκαιρία να αποφύγουμε το αυτοκίνητο και να κυκλοφορήσουμε στην πόλη μας πεζή. Την περίοδο αυτή της αγάπης 
δεν ξεχνάμε τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη, τους ηλικιωμένους, τους ασθενείς , τους μοναχικούς , τα άτομα με ειδικές ανάγκες και κάθε άνθρωπο που χρήζει βοηθείας. Φυσικά τις μέρες αυτές φροντίζουμε ιδιαίτερα τα μικρά οικόσιτα ζωάκια και ενισχύουμε με τα περισσεύματα μας τα αδεσποτάκια της πόλης μας.

Ο Δήμος μας έχει ανάγκη αυτή την περίοδο, τον ενισχύουμε έμπρακτα αποδεικνύοντας την αγάπη μας. Φροντίζουμε για την καθαριότητα και τη διατήρηση της πόλης σε ευπρεπή κατάσταση. Επιλέγουμε για τις αγορές μας , τα δώρα μας, τη διασκέδαση μας ,την έξοδο μας τα καταστήματα και τις επιχειρήσεις του Δήμου μας.

3 σχόλια:

  1. ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΡΡΩΣΤΟ ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ Κ. ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΕΚΤΟΣ ΔΗΜΟΥ Π.Χ. ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Κ. ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΓΚΟΥΜΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΣΟΥ Κ. ΔΗΜΑΡΧΟΝ Π.Χ. ΜΕΛΕΤΕΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ Κ.Λ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΝΦΑΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Ο ΛΙΑΚΟΣ ΜΕ ΤΙΣ 50ΑΡΕΣ ΓΚΟΜΕΝΙΤΣΕΣ. ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για τις "γιορτές" πόσες "μελέτες" έγιναν ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή