Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ ΣΕ ΑΝΑΞΙΟΠΑΘΟΥΝΤΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ!

ΕΝΩΣΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ

« Ο ΤΙΜΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ »


Δελτίο Τύπου


Με τη Διάθεση 60 Δεμάτων

Ολοκληρώθηκε το Τετραήμερο Δράσεων

Αγάπης και Αλληλεγγύης


            Ο Πρόεδρος Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΝΩΣΕΩΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ « Ο ΤΙΜΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ », θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά....

όλους όσους συμμετείχαν στην προσπάθειά μας για την ενίσχυση αναξιοπαθούντων συνανθρώπων μας. Συνανθρώπων μας  που μέλη και αυτοί μιας κοινωνίας που στενάζει ηθικά και υλικά δυσκολεύονται ακόμη και για τα απολύτως απαραίτητα.

          Με τη δική σας ουσιαστική ενίσχυση είτε αυτή εκφράσθηκε με τη συμμετοχή σας στο ΒAΖΑΑR ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ που κάναμε στις 17, 18 και 19 Δεκεμβρίου 2015, είτε με την προσ  φορά  τροφίμων, μας δώσατε τη δυνατότητα να συνδράμουμε τις οικογένειες που ανελλιπώς υποστηρίζουμε όπως κάνουμε  τα τέσσερα  τελευταία χρόνια.

          Ακόμη στις 19 Δεκεμβρίου  2015  ημέρα Κυριακή   και ώρα  19:00 έλαβε χώρα στην Αίθουσα Μελίνα Μερκούρη  του Δημαρχείου εκδήλωση στην οποία ο  Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης                    π. Αρίσταρχος παρουσίασε το θέμα «Η θρησκεία ως παράγοντας σύγκρουσης στη σύγχρονη πραγματικότητα». Μια ομιλία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα που ο ομιλητής παρουσίασε κατά τρόπο μοναδικό.

            Ακούσθηκαν υπέροχοι Βυζαντινοί Ύμνοι και όμορφα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, από τμήμα της χορωδίας της Πανελλήνιας Ένωσης Χορωδών Υπερασπιστών της Βυζαντινής Μουσικής, «Οι Υπέρμαχοι» με Χοράρχη τον Άρχοντα Υμνωδό της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας Ανδρέα Γκοτσόπουλο.

           Στην εκδήλωση ακόμη τιμήθηκαν για την προσφορά τους τα διατελέσαντα μέλη του Δ.Σ. της Ενώσεως  κκ. Παπαπολυμέρου Γεώργιος -Οικονομολόγος, Μόσχος Μόσχος - ιατρός και Θωμόπουλος Ευστράτιος - Μηχανολόγος Μηχανικός του ΕΜΠ. Τους ευχαριστούμε πολύ γιατί με τις γνώσεις τους, την εμπειρία τους αλλά και τον πολύτιμο χρόνο τους που αφιέρωσαν, βοήθησαν αποφασιστικά την Ένωση.

Την εκδήλωση  τίμησαν με την παρουσία τους η τ. Αντιδήμαρχος κ. Ρετσινιά Βάνα, οι δημοτικοί σύμβουλοι νυν και πρώην κκ Σκουτέρης Ιωάννης, Ευαγγελοπούλου Ελένη και o κ. Γκλεζάκος Θεόδωρος πρ.Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος των Λακώνων.

        Επίσης παρέστησαν από τους Πολιτιστικούς Συλλόγους η Πρόεδρος της «Πανελλήνιας Οργάνωσης η Ελληνική Εστία (Π.Ο.Ε.Ε.)» κ. Οικονόμου Μαίρη, ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας του «Πολιτιστικού Συλλόγου Παπαγιωτών και Φίλων » κ.κ. Ηλιάδης Στάμος και Λάλας Μάνος αντίστοιχα και από  το «Ιδρυμα Προστασίας Παιδιών και ΑΜΕΑ» ο Αντιπρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας κ.κ. Κοντομίχος Νικόλαος και Καζάζης Ευάγγελος αντίστοιχα.

        Στις 21 και 22 Δεκεμβρίου, τις απογευματινές ώρες και χωρίς δημοσιότητα και τυμπανοκρουσίες αλλά με απόλυτο σεβασμό στην προσωπικότητα του καθενός, δόθηκαν εξήντα δέματα σε αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους σας που με τόση αγάπη προσφέρατε και ιδιαίτερα τους χορηγούς μας:

         ● Πολιτιστικό Σύλλογο Παπαγιωτών και Φίλων.

● Συντεχνία Αρτοποιών Αθηνών Προαστίων και Περιχώρων

●  Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ  Α.Ε.

 Η προσπάθειά μας αυτή θα συνεχισθεί όσο οι συνθήκες για μια μεγάλη μερίδα συνανθρώπων μας είναι άθλιες και δυστυχώς θα  έχουν ακόμη την ανάγκη μας. Μπροστά σε μια ακόμη δύσκολη χρονιά που ξεκίνησε δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να κάνουμε το καθήκον μας. 


           Να θυμόμαστε ότι υπάρχουν συνάνθρωποί μας που περιμένουν τη βοήθειά μας. Ας προσπαθήσουμε.

ΠΡΩΤΙΣΤΟ ΜΕΛΗΜΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΘΕΙ     
ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ.
«ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ»

                                                     27 Δεκεμβρίου 2015

   Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου