Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΟΚ! ΔΥΟ ΚΕΝΤΡΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ! ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΟΥΝ!!! ΗΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ: "Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ..."!

Ο Ηλίας Παναγιώταρος (παλαιός κάτοικος Παπάγου) έκανε πριν από λίγη ώρα δηλώσεις στην εφημερίδα μας με αφορμή το λαθρομετανστευτικό και όσα έρχονται για τον δήμο Παπάγου-Χολαργού. 
Μας είπε λοιπόν:


"Ο κόσμος να είναι προετοιμασμένος να αντιμετωπίσει τα χειρότερα. Πρέπει να θεωρείται 100% βέβαιο ότι το αμέσως προσεχές διάστημα θα φέρουν λαθρομετανάστες στο παλαιό στρατόπεδο Παπάγου, στο οποίο μάλιστα θα τους βάλουν μέσα κατευθείαν χωρίς να χρειαστεί να κάνουν μετατροπές, διαμορφώσεις των χώρων κ.λ.π. Είναι έτοιμο να δεχτεί τους λαθρομετανάστες. 
Για το άλλο σημείο που σχεδιάζεται και ακούγεται έντονα ότι θα φέρουν λαθρομετανάστες είναι το παλαιό-εγκαταλειμμένο σχολείο της οδού Κλειούς στον Χολαργό"! 
Εμείς από την πλευρά μας ως εφημερίδα, ρωτάμε: Η δημοτική αρχή Παπάγου-Χολαργού μπορεί να αντισταθεί, να σηκώσει ανάστημα και να αρνηθεί τον φασισμό της κυβέρνησης που επιβάλλει λαθομετανάστες σε όλες τις πόλεις χωρίς να ρωτήσει κανέναν; 

5 σχόλια:

  1. Κύριε Παναγιωταρέ. Εσείς οι χρυσή αυγή δεν έβγαλε τον Δήμαρχο??ολοι ψηφίσατε τον Οικονόμου τωρα τι φωνάζεις φίλτατε???Ηταν αυτός κατάλληλος και εκ ξέρατε ότι οι σχέσεις του και τον Ζηκα ηταν στενές???τωρα μοκο ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την είδηση την έβγαλε ο Κ Τιγκας και ο Ν Κουτακης πολλές μέρες πριν έχοντας πληροφορίες απο κυρία ...της διπλωματικής οδού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Οικονόμου είναι ο πιο ακατάλληλος για Αντιδήμαρχος . Μόνο οι Δημόσιες Σχέσεις τον ενδιαφέρουν . Όσοι τον ψήφισαν έκαναν μεγάλο λάθος . Από αυτούς δεν πρόκειται να αντιδράσει κανείς . Εμείς τι κάνουμε ; Θα αφήσουμε τον ΟΛΕΘΡΟ να έρθει μέσα στα σπίτια μας ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μεγάλα λθη και συνεχόμενα κράτησαν τον κόσμο μακριά από Κάθε δραστηριότητα πολιτική η δημοτική / κοινωνική . Είναι απαράδεκτο να μην υπάρχουν 50 πολίτες στον Δήμο μας να αντιδράσουν σε κρίσημες καταστάσεις . Χορτάσαμε από λόγια και ουσία μηδέν . Το χειρότερο είναι ότι δεν δέχονται κριτική .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ ήρεμα χωρίς εξάρσεις ή φανατισμούς να έχουν υποψη τους ότι ο Χολαργός και ο Παπάγος ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΛΑΘΡΕΟΥΣ Ή ΜΗ.Να τους πάρουν στα σπίτια τους αυτοί που κυβερνούν και τους υποστηρίζουν ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΈΚΕΙ. Θα τους θυμίσω ότι πριν λίγα μόλις χρόνια διώξαμε το παραεμπόριο από τον δήμο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή