Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

ΚΟΛΑΣΗ ΜΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ. ΣΑΝ ΛΥΚΟΙ ΣΤΑ ΚΛΟΥΒΙΑ ΘΑ ΣΦΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!! ΠΛΕΥΡΗΣ: "ΘΑ ΚΑΨΟΥΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΟ ΤΕΛΟΣ"

Η χώρα πλέον δέχεται ασύμμετρη απειλή από τις εισβολές των λαθρομεταναστών οι οποίοι σκοπίμως εγκλωβίζονται στη χώρα μας! Έτσι...


αποφάσισαν οι ξένες δυνάμεις (Γερμανία, ΕΕ, Τουρκία) και ουσιαστικά στο επόμενο δι΄΄αστημα θα έχουμε πόλεμο μέσα στις πόλεις! Η εγκληματικότητα θα αυξηθεί κατακόρυφα, με τους εγκλωβισμένους λαθρομετανάστες να φέρονται σαν τους λύκους στο κλουβί. Ήθελαν την ελευθερία τους στην κεντρική Ευρώπη και τους εγκλώβισαν στην Ελλάδα. Οπότε θα την κάψουν!!! Ο Κώστας Πλεύρης μιλώντας προχθές είπε ότι δεν θα έχουμε καλό τέλος με τους λαθρομετανάστες. Δεν θα αργήσει η στιγμή που θα κάψουν αυτοκίνητα στο Σύνταγμα! 

2 σχόλια:

  1. Στην συνέχεια θα δείτε και αυτές τις σκηνές να γίνονται στην Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα...

    https://www.youtube.com/watch?v=xKmPCFP6pI8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δε ξέρω τι ρόλο παίζουν οι σημερινοί ηγέτες,αλλά αυτό που δέχονται να κάνουν,να εγκαθιστούν μουσουλμάνους εντός της επικράτειας σε πόλεις και χωριά απλωμένους δε θα έχουμε καλό τέλος.Δεν είναι όλο αυτό μια αθώα υπόθεση.Δεν έχουμε να κάνουμε με χριστιανούς και έλληνες.Αυτοί είναι νεαροί,όλοι ετοιμοπόλεμοι,μαθημένοι στο αντάρτικο και το πλιάτσικο σε πόλεις δασκαλεμένοι από μικρά παιδιά στη βία,στον μουσουλμανικό εξτρεμισμό,κι αυτά που λένε περί ανθρωπισμού είναι το καρύκευμα για να μας ευαισθητοποιούν.Όχι ότι δεν έχουν ανάγκη κάποιοι αλλά επίτηδες τους βάζουν εμπροσθοφυλακή τα γυναικόπαιδα και έρχονται πίσω τους ισλαμιστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή