Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

ΦΥΛΛΟΡΡΟΕΙ Η ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ!



H κατάσταση στην Ένωση Γονέων Παπάγου-Χολαργού βαίνει από το κακό στο χειρότερο. Το γράψαμε πρώτοι εδώ προχθές 3 Μαρτίου ότι....

Συγκεκριμένα:
Στην τελευταία απολογιστική συνέλευση της ένωσης Γονέων, ο ετήσιος απολογισμός του ΔΣ καταψηφίστηκε. Επί συνόλου 38 παρόντων ο απολογισμός έλαβε 17 ψήφους υπέρ ενώ 15 ψήφισαν κατά και έξι λευκό.
Η Γ.Σ. έγινε σε πολύ βαρύ κλίμα με πάνω από 2 ωρες αντεγκλήσεων επί της διαδικασίας, μια και η πλειοψηφία του ΔΣ επέμενε να μη γίνουν τοποθετήσεις από τα μέλη της συνέλευσης. 

Στη συνέχεια, η αντιπαράθεση συνεχίστηκε με καταγγελίες που εστίασαν κυρίως στην αδράνεια του Προεδρείου του ΔΣ της Ενωσης μπροστά στα πολλά πρόβληματα των σχολείων, καθώς και για αντιδημοκρατική και ανατικαταστατική συμπεριφορά.
Χαρακτηριστικό είναι ότι το Προεδρείο του ΔΣ, πέρσι την άνοιξη απέρριψε αίτημα του 1/5 των μελών της Γ.Σ. για έκτακτη γενική συνέλευση, όπως προβλέπει το καταστατικό, καθώς επίσης και κατά τη διάρκεια των συνεδριάσεων του ΔΣ ότι δεν τηρούνται πρακτικά.

11 σχόλια:

  1. Όλα τα σχόλια που αφορούν τον θεσμό τπυ Δημάρχου και τους αρχηγούς παρατάξεων πρέπει να είναι κόσμια χωρίς απαράδεκτους χαρακτηρισμούς . Έχουμε τεράστια ειχειρήματα στα χέρια μας να αποδήξουμε στον κόσμο ότι αυτή η κυβέρνηση είναι ανθελληνική η οποία μας γονατίσει στους φόρους και τα Μνημόνια λέγοντας μας αμέτρητες φορές ψέματα . Ο ΘΕΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟΣ και κανείς δεν έχει το Δικαίωμα να χρησιμοποιή την ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ του ΔΡΟΜΟΥ και της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ για να περάσει τις απόψεις του . Το θέμα των ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ είναι μια ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ ΒΟΜΒΑ έτοιμη να εκραγεί με απρόβλεπτες συνέπειες και όλοι πρέπει να καταλάβουν ότι η Ελλάδα θα πληρώση βαρύ τίμημα σε αίμα χάνοντας το μισό Αιγαίο . Εχθρός του Ελληνισμού είναι η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ κσι αυτή πρέπει να ανατρέψουμε . Δεν θέλουμε Ιμάμηδες έξω από τα σπίτια μας και εγκληματίες λαθρομετανάστες με μολυσματικές αρρώστιες δίπλα στα σχολεία μας που θα σκορπίσουν τον τρόμο στην πόλη μας . ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ . ΑΡΚΑΔΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ μαζί σας κύριε Αλεξόπουλε τα είπαμε και το πρωί . Το βρώμιμο παιχνίδι στην πόλη μας το παίζει ο συριζα Χολαργού . Τα γιουσουφάκια του Τσίπρα που θέλουν να κάνουν τον Χολαργό γκέτο εγκληματικών στοιχείων . Πρέπει να καταλάβει ο Δήμαρχος και να μην κάνει πίσω στους εκβιασμούς των συριζαίων ότι το 80% των κατοίκων δεν θέλουν βιαστές μικρών παιδιών στον Δήμο μας . Κώστας ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτή η ανθελληνική κυβέρνηση προδοτών και δοσιλόγων είναι η κατάρα της Ελλάδος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O K DHMARXOS UA JEPLHRVSEI OTI EKANE STON JYDH OTAN TON EBAZE O ZHKAS NA BREI AIUOYSES KAI XVROYS KAI EKANE KATALHCEIS STO DHMARXEIO TVRA EINAI KAIROS NA PLHRVSEI ....ETSI BGHKE DHMARXOS!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έξω όλοι οι λαθρο εισβολείς από την Ελλάδα . Δεν τους θέλουμε στον Χολαργό . Δεν μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ Χολαργού και οι συριζαίες του συλλόγου Γονέων να φέρουν αφγανούς μέσα στα σχολεία μας . Ο Δήμαρχος έχει τεράστιες ευθύνες απέναντι σε όλους τους Δημότες και δεν πρέπει να κάνει στους ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ της ανθελληνικής αριστεράς . ΝΕΦΕΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έξω όλοι οι λαθρο εισβολείς από την Ελλάδα . Δεν τους θέλουμε στον Χολαργό . Δεν μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ Χολαργού και οι συριζαίες του συλλόγου Γονέων να φέρουν αφγανούς μέσα στα σχολεία μας . Ο Δήμαρχος έχει τεράστιες ευθύνες απέναντι σε όλους τους Δημότες και δεν πρέπει να κάνει πίσω στους ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ της ανθελληνικής αριστεράς . ΝΕΦΕΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΣΥΡΙΖΑ Χολαργού και κάποια στελέχη του εκβιάζουν τον Δήμαρχο να δεχτεί λαθρομετανάστες στον Χολαργό . Μακάρι ο Αλεξόπουλος , ο Δενδρινός , ο ΑΝΔΡΡΌΝΙΚΟς ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΈΝΟΙ ΆΛΛΟΙ να ήταν Δημοτικοί Σύμβουλοι . Όλοι οι άχρηστοι έχουν μαζευτεί στο Δημαρχείο . Θεανώ Μεσογείων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έχω ακούσει ότι του έχουν πάει στο γραφείο και κάποιες ''υπογραφές'', ως αίτημα για να δεχθεί (πιο εύκολα!!) λάθρους προς ''φιλοξενία'' στη περιοχή. Δεν γνωρίζω αν κάτι τέτοιο είναι αλήθεια, (πάντως κυκλοφορεί ως φήμη) αλλά και αν ακόμη είναι αλήθεια, -λίγο σημασία έχει για την ουσία- όσες και να είναι οι ''υπογραφές'' 50, 100 ...185, σίγουρα δεν είναι αντιπροσωπευτικές για το σύνολο των κατοίκων και δημοτών και θα πρέπει να ''αγνοηθούν τέτοιας μορφής ψυχολογικές πιέσεις'' προς την Δ.Α. Άσε που οι περισσότεροι που θα ''υπογράφουν'' δεν θα είναι καν κάτοικοι στην περιοχή μας!!!
    ΄΄ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει ο Δήμαρχος να καλέσει τους υπογράφοντες να δηλώσουν, συμπληρωματικά, ότι δέχονται να φιλοξενήσουν μία οικογένεια στα σπίτια τους. Να δείτε πως θα εξαφανιστούν όλοι αυτοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει ο Δήμαρχος να καλέσει τους υπογράφοντες να δηλώσουν, συμπληρωματικά, ότι δέχονται να φιλοξενήσουν μία οικογένεια στα σπίτια τους. Να δείτε πως θα εξαφανιστούν όλοι αυτοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ...σωστός ο Κος Δενδρινός! Έχεις ακούσει την έκφραση...``μπουχός΄΄; Όπου φύγει-φύγει, οι θολοκουλτουριάρηδες, στην θεωρία παίρνουν ''άριστα''! Για την εφαρμογή στην πράξη...αφήνουν τους ''άλλους'' να βγάλουν τα ...κάστανα από την φωτιά!!! Πήξαμε στους ``αγκιτάτορες΄΄ !!!
    ΄΄ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή